Eredeti méret
Eredeti méret
A MÁV 120a számú kétvágányú, villamosított vasútvonalának MS Train Simulatorhoz készült 100 km hosszú szakasza Budapest-Nagykáta-Újszász-Szolnok között. Vágányhálózat teljes egészében megfelel a valóságnak. A domborzat hivatalos adatok alapján generált, a környezet turistatérképek, várostérképek és több, mint 2000 fénykép alapján készült.

3.1 VERZIÓ
A harmadik verzió a teljes Budapest-Szolnok közötti vonalszakaszt tartalmazza. A Rákos-Keleti közötti szakaszon csak viszonylagosan készült el, a speciális objektumok hiányoznak. Frissítésre kerültek a lassúmenetek (2007. november).

A 3.1 kompatibilis a korábbi verziókkal, így a feladatok továbbra is használhatóak. Nincs szükség korábbi verziók telepítésére!

Bármilyen jellegű észrevételt, hibát a diesirae.ts@gmail.com címre várok. A "hogyan kell járműveket telepíteni" és hasonló jellegű általános kérdéseket kérem a fórumon feltenni!
Letöltés 1 (53 MB)
Letöltés 4 (53 MB)
Letöltés 2 (53 MB)
Letöltés 5 (53 MB)
Letöltés 3 (53 MB)
Letöltés 6 (45 MB)
Az új telepítő a korábbi 3.0, 3.1 és 3.14 verziókat tartalmazza. A pályában nem történt változtatás. A letöltések után csak az exe fájlt kell elindítani, és követni a telepítő utasításait.
Problémamegoldás
Eredeti méret
Eredeti méret
KAPCSOLÓDÓ TÉMAKÖRÖK:
Képgaléria (valóság)
Nemzetközi vonatok összeállítása
Képgaléria (szimuláció)
Aktuális menetrend
(C) Diesirae 2005-2008
diesirae.ts@gmail.com
Vissza a főoldalra