PROBLÉMAMEGOLDÁS
A pálya több gépen tesztelt, nincsen benne hiba, működik. Ennek ellenére gyakran előfordul, hogy mégsem sikerül elindítani. Mielőtt végső elkeseredésünkben segítséget kérnénk, megkérek mindenkit, hogy olvassa át az alábbi listát, a fölösleges levélváltások elkerülése érdekében! Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az esetek 90%-ában ezek megoldották a problémát. A továbbiakban nem válaszolok olyan levelekre, melyekből egyértelműen kiderül ezen oldal figyelmen kívül hagyása!
1.
Ellenőrizzük le, hogy mind a 6 állományt letöltöttük-e egyben! Az első nyolc 53,2 MB, az utolsó (D05 kiterjesztésű) 44,7 MB. Ne zavarjanak a furcsa kiterjesztések, ezek a darabolt install program fontos részei. Bármilyen hiba jelentkezik a telepítés során, annak szinte kivétel nélkül ez az oka. Célszerű az állományokat letörölni, és újra letölteni.
2.
Ha a telepítés sikeres, akkor érdemes egy XTracks újratelepítést lefuttatni. Ha egy másik pálya módosította a tsection.dat állományt, akkor így az is helyreáll.
3.
Olyan hiba is előfordulhat, hogy túl sok pálya van már fent. Ebben az esetben törölni kell néhányat. (Elegendő a külső trk, dat stb. állományok áthelyezése máshova).
4.
Induláshoz célszerű először egy kisebb állomást kiválasztani (Pl. Tápiószecső vagy Tápiógyörgye).
5.
A tavaszi és az őszi üzemmód nem működik, ezzel ne kísérletezzen senki.
Ha mindezek ellenére sem sikerül elindítanunk a pályát, akkor érdemes segítséget kérni. Nem tudom elégszer mondani: segíteni, csak akkor tudok, ha pontosan le van írva, mi történik a betöltés során!
Vissza