( felsõfokú szakképzési szak, OKJ száma: 5.5) A képzést a Szegedi Élelmiszeripari
Fõiskolával közösen végezzük.
Az akkreditált iskolarendszerû
felsõfokú szakképzésünk célja olyan
korszerû élelmiszeripari menedzser szemlélettel és
megfelelõ nyelvismerettel rendelkezõ szakemberek képzése,
akik jártasak az élelmiszertechnológiában,
élelmiszergépészetben, élelmiszeripari mûveletekben
és egy adott szakirányban polarizált elméleti
és gyakorlati szakismerettel rendelkeznek.
Az oktatás modul és kreditrendszerben történik. E modul- és kreditrendszerû képzés lehetõvé teszi más szakirányú - rövidített képzésû - végzettség megszerzését is. A megszerzett kreditpontok beszámításánál pedig továbbfolytathatják végzett hallgatóink tanulmányaikat idõbeszámítással a Szegedi Élelmiszeripari Fõiskolán az élelmiszer(technológus)-mérnöki szakon.A 2 éves képzés során oktatott tantárgyi modulok:
Minden felvett hallgatónknak biztosítani tudjuk a teljes kollégiumi ellátást.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||