Üdv minden 3Dfx rajongónak!

Akik kedvelik a legendás 3Dfx-et, azok bizonyára örömüket lelik majd gyűjteményem átböngészésében. A leggyakoribb tucatkártyák mellett igazi különlegességeket is találhattok a listában, érdemes tehát szemezgetni egy kicsit.

Mint láthatjátok, felhagytam az nVidia kártyák gyűjtésével, most már csak a 3dfx-re koncentrálok. Sokan kérték, hogy maradjon meg a régi oldal is, hogy továbbra is tudják böngészni az nVidia kártyacsodákat is, így mivel úgyis új oldalt akartam regisztrálni az immár csak 3dfx kártyákból álló gyűjteménynek, ezért semmi akadályát nem láttam annak, hogy a régi oldal, frissítés nélkül ugyan, de továbbra is üzemeljen. Kattints ide a régi oldal eléréséhez!

A Kártyák menüpontokra bökve tudjátok a 3Dfx kártyáimat kilistázni. A Tesztek menüpont alatt VGA kártya összehasonlító teszteket találtok. Az új oldallal egyidőben egy vadonatúj teszt is készült, és a későbbiekben több, kisebb összehasonlító teszt megírását is tervezem. A régebbi teszteket a régi oldalon találjátok. A Turbo menüpont alatt a Turbo-s kép gyűjteményemet nézhetitek meg. Régebben ezeket gyűjtöttem, és úgy gondoltam, hogy digitális formában is megőrzöm őket, és elérhetővé teszem mindenki számára, aki egy kis nosztalgiázásra vágyik. A Cserealap menüpont alatt különböző hardware elemeket találtok, melyeket 3dfx kártyákra, vagy 3dfx-el kapcsolatos tárgyakra cserélnék. A Linkek menüpont sokféle hasznos oldalra mutató linket tartalmaz, a Fórum menüpont pedig az oldalhoz tartozó fórumot nyitja meg.

Az oldal megfelelő élvezetéhez minimum 1280x1024-es képernyőfelbontás ajánlott.

Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!

Ha bármilyen észrevételetek lenne, vagy esetleg kártyát akartok cserélni a cserealap részben lévő cuccokra, akkor írjatok a gai@freemail.hu címre!Mivel a honlap állandóan frissül az új kártyák érkezésekor, ezért hogy ne kelljen minden alkalommal keresgélni az új jövevényeket, azoknak, akik csak az újdonságokra kíváncsiak, íme a frissítések naplója:2007.01.16.

Új kártyák:

ASUS V3200 Reference
Skywell Magic Twinpower
Biostar Venus 3D
Hercules Stingray 128/3D Dual PCB
A-Trend Helios 3D ATC-2465
Best Data ArcadeFx 2
Diamond Monster 3DII
Voodoo 3 3500 NTSC
Powercolor Evilking 3 Extreme


2006.09.24.

Elkészült az új oldal egy vadonatúj teszttel, és sok új kártyával, érdemes tehát átnézni a listát :)