More Website Templates @ Templates.com!

Számítógép javítás akár az Ön otthonában is!

Gratulálunk! Ön rátalált a lakossági számítógép javítás és rendszergazdai szolgáltatások egyszerű és gazdaságos módjára! A 4landcomputer.atw.hu helyszíni számítógép szerviz kimenti minden számítógépes vészhelyzetből, történjen az akár otthonában, vagy irodájában.

A 4LandComputer szerviz vállalja az Ön számítógépeinek gyors és szakszerű javítását. Számítógépe újra működőképes lehet akár néhány órán belül!

Barátságos szerviz technikusaink ügyelnek arra, hogy alaposan megismerjék, feltárják számítógépes rendszerét. A felhasználás céljának ismeretében gondoskodunk róla, hogy számítógépe a lehető legnagyobb teljesítményt érje el. Szaktanácsainkkal támogatjuk Önt a további bővítési- és egyéb igények megoldásában.

PC szervizünk különféle csere- és bővítő alkatrészeket tart raktáron, hogy az Ön gépét és hálózati eszközeit gyorsan és hatékonyan a helyszínen megjavíthassuk. Mozgó szerviz autóink szállítják az összes szükséges felszerelést és szerszámot, így biztosítva, hogy a számítógép javítás lehetőség szerint az első kiszállással sikeresen elkészüljön.

Szervizünk az alábbi településekre ingyenes kiszállást biztosít: Veszpém, Veszprémfajsz, Nemesvámos.
Ezen településeken Ön csak abban az esetben fizet, ha a laptop, vagy pc javítás sikeresen elkészült.

Rendszergazda felügyelet

Kis- és középvállalkozások számára kedvező feltételek mellett nyújtunk megoldást rendszergazda feladatok ellátására. A notebook és számítógép javítás mellett teljes körű IT szolgáltatást nyújtunk, így nem Önnek, vagy munkatársának kell a meghibásodott hálózati eszközök, nyomtatók, monitorok és egyéb kellékek javításáról, illetve esetleges cseréjéről gondoskodni.

Ne hagyja, hogy cége növekedését a nem megfelelő számítógépes rendszer hátráltassa. Kérjen ajánlatot saját rendszerének zökkenőmentes üzemeltetésére. Előzze meg a számítógép hibákat a 4 Land Computer számítógép szerviz megelőző számítógép karbantartás szolgáltatásával. A számítógép karbantartás oldalon sok hasznos információt és talál. Nézze meg Ön is hogyan végzi munkáját a 4landcomputer szerviz.

Tovább a rendszergazda lapra...