A dokumentumok jelenleg korlátozottan érhetőek el.

saved

mentés kész!

Bejelentkezés

Admin üzenete

Webáruházunkat leállítottuk a világjárvány terjedésének lassítása érdekében.

* * *

A dokumentumok, azon belül is a blogbejegyzések elérhetőségét, az elkövetkezendő hetekre korlátoztuk.


Halt, anarchia!

Utolsó módosítás: 12021.07.27

Intro

Ave, Géntárs!

Üdvözöllek szeretettel a logicista filozófia, ideológia (neologicizmus) és tudományok weboldalán. Itt fórumot és lehetőséget biztosítunk kérdéseidnek és fejlődésednek. Bízom benne, hogy elnyeri tetszésed a Fórum újító topikjai, a saját tervezésű termékeink, ill. a bloggereink írásai is (Dokumentumok).
Ha szívesen írnál bejegyzést a Fórumba, vásárolnál terméket, kipróbálnád a szolgáltatásainkat vagy lennél te is neologicista blogger, akkor regisztrálj bátran! Ha anyagilag támogatnál minket, keresd fel a patreon oldalunkat - minden patrónus neve felkerül a Támogatók oldalra! De ha csak úgy érzed, hogy logicistoid vállalkozásod van, szívesen támogatnál egy nemes ügyet, vagy csak kooperálnál velünk, akkor is várjuk szíves megkeresésed. Kerüljön fel a te céged is a Támogatók oldalunkra!

Elkészült Kismester kiáltványa, A Neologicista Világkormány ̶B̶i̶b̶l̶i̶á̶j̶a̶ Kiáltványa c. könyv, melyet hamarosan lehet kapni a Libri könyvesboltokban! Addig is rendelhető a Libritől és a Booklinetól. Szerezz be te is egy példányt!

intro ..

Utolsó módosítás: 12021.08.18