A dokumentumok jelenleg korlátozottan érhetőek el.

saved

mentés kész!

A matematika az egyetlen tudomány, ami tértől és időtől független. - Kismester

Bejelentkezés

Admin üzenete

Webáruházunkat leállítottuk a világjárvány terjedésének lassítása érdekében.

* * *

A dokumentumok, azon belül is a blogbejegyzések elérhetőségét, az elkövetkezendő hetekre korlátoztuk.


Halt, anarchia!

Utolsó módosítás: 12021.07.27

Webshop

     Összes termék

Logicista Kiáltvány (könyv)

A Neologicista Világkormány Kiáltványa c. mű immár számodra is elérhető!

Szerzője, Kismester emberiség méretű problémákat, sőt annál nagyobbakat, egyenesen földtörténeti méretű problémákat vet fel, és tesz megoldási javaslatokat rájuk. Manapság olyan problémákkal kell szembenéznünk, mint a rasszizmus és a rasszfúzió, az LMBT -mozgalom és a nemi szakadék, a teizmus és a religiózus doxazmák... ezeket a problémákat sokan aposztrofálják, mert természetes emberügyeknek érzik. A logicisták viszont tagadják az emberügyek fundamentalizmusát, s a legtöbb emberi frusztrációt - ami például a háborúkban és a terrorizmusban manifesztálódik - visszavezetik a neandervölgyi holokausztra. Sőt, ígéretet tesz, hogy megpróbálja jóvá tenni a neandervölgyiek ellen elkövetett kegyetlen fajirtást; például azzal, hogy génsebészetileg visszahozzuk őket.

A neologicizmus távlati célja a poszt-humán megkonstruálása - a Homo Sapiens terminálásával párhuzamosan -, és annak világkormányra segítése. Ez igazán érdekfeszítő téma! Szerezz be te is egy példányt!

 Ár: 1984 Ft
 

 
Kitűző

25 mm átmérőjű NL kitűző.

 Ár: 900 Ft
 

 
Hűtőmágnes

55mm átmérőjű NL hűtőmágnes.

 Ár: 900 Ft
 

 
Kulcstartó

3cm x 5cm NL kulcstartó.

 Ár: 900 Ft
 

 
Ankh dísztárgy

Színes műanyag NL ankh dísztárgy.

 Ár: 900 Ft
 

 
Kriptexes pendrive

Kódzáras pendrive. 8 GB.

 Ár: 5000 Ft
 

 
Egérpad

Csillogó 23cm × 19cm alapterülető egérpad, de használható poháralátétként is. A neomatematika proto-tudománya fémjelzi az időt álló minőséget, a mérnöki precizitást és az életigenlő márkát (ankh=élet).

Nagyszerű meglepi ajándék mindenkinek, akinek van számítógépe vagy/és használ egeret. Nem csak informatikusoknak! A nagyi is fog örülni neki!

 Ár: 2000 Ft
 

 
Sapka

Mezei ankhos baseball sapka. Az ankh az élet és a termékenység - utóbbiakban a neologicizmus - jelképe. Ha szeretnéd ezt a pozitív eszmei áramlatod hirdetni, vegyél egyet magadnak csak úgy, lepd meg a párod az évfordulótokon, okozz örömet családtagoknak születésnapon, adj hálát Fenyő Ünnepen.

Kiváló fejfedő funkció, ha fúj a szél, ha csúnya a frizurád - már ha van -, ha akarsz tartozni valakik közé, és még esztétikus is!

 Ár: 3000 Ft
 

 
Bögre

80 mm átmérőjű és 95 mm magas piros NL bögre.

 Ár: 4500 Ft
 

 
Táska

Óriási NL táska.

 Ár: 3000 Ft
 

 
Póló

Laza, kvázi-sportos köszönő "T [ankh] U", ejtsd: "Thank You" rövidujjú póló. Fehér anyagra van nyomtatva fekete szöveg, és kék, benne sárga körlapon vörös ankhos zászló függőleges kiterjesztéssel.

Mosható, vasalható ruhadarab. Javasolt alkalmak: sportesemények, versenyek, baráti összejövetelek és szieszta. Nem javasolt alkalmak: esküvő, temetés, bál és anarchista forradalom.

Különböző méretekben kérhető.

 Ár: 3000 Ft
 

 
Szakkönyv

Az első nyelvfüggetlen, Neomatematikáról szóló 160 A4-es oldalas könyv.

Fejezetek: 0 és végtelen, excellens számhalmaz, szuperfüggvények, nemlineáris számok, neologika, tört differenciálhányadosok és fraktálok.

ISBN kódja: 978-963-12-3288-2

 Ár: 3900 Ft
 

 
Táska
táska
 Ár: 3000 Ft
 

 
Karszalag

17-18cm átmérőjű karszalag kapható Ankh, Napjeles és EU-s szín- és szimbólumvilágban. Kérésre gyártunk egyedi átmérővel, és egyedi szimbólummal egyedi színekben.

Elsősorban ezzel az ideológiával szimpatizáló pártoknak, szervezeteknek, mozgalmak vezetőinek és aktivistáinak, ill. modelleknek ajánljuk. A bal vállra húzzuk fel; javasolt alá hosszú ujjú ing, pulóver, köpeny vagy kabát. A Napmester javaslata: kék ing. Nem javasolt: rövid ujjú felső, női top, trikó.

 Ár: 700 Ft
 

 
Kvantum-randombit (8bit)

A kvantumhadviselésben jobb híján még csak a védekezésben vehetjük ki a részünket. Ha te is szeretnéd biztonságban tudni az információdat a kvantumanarchistáktól - ami lehet jelszótól kezdve a fizikai holléted paraméteréig bármi -, akkor törd meg a determinizmusodat, és várásorlj randombiteket!

Ha többre kell, vagy nem bináris formában van rá szükséged, írd meg nekünk!

Ezek egyszerhasználatos kvantum-randomobjektumok! Vásárlás után töröljük a renszerünkből, és nem adjuk ki harmadik félnek!

 Ár: 400 Ft
 

 
Sapkajelvény
sapkajelvény
 Ár: 1000 Ft
 

 
EU-s karszalag
karszalag
 Ár: 1000 Ft
 

 
Ankh karszalag

karszalag

 Ár: 1000 Ft
 

 
Mandzsetta

3D nyomtatott technológiával készült resines elit mandzsetták. 15mm széles. Kérhető 81-es ('Halt, anarchia!' kód), VK-s ('Világkormány'), ankh- ill. Napjeles.

Kiváló ruhakiegészítő elegáns, jóízlésű géntársaknak, legyen szó üzletemberről, politikusról, influencerről vagy bálba járó fiatalemberről. Remek ajándék évfordulókra, diplomaosztóra, ballagásra vagy hatalomátvételre.

A termék fejlesztés alatt! Jelenleg nem rendelhető!

 Ár: 990 Ft
 

 
Utolsó módosítás: 12021.07.27