A dokumentumok jelenleg korlátozottan érhetőek el.

saved

mentés kész!

Ha szakadékba nézel, az is visszanéz beléd. - Friedrich Nietzsche

Bejelentkezés

Admin üzenete

Webáruházunkat leállítottuk a világjárvány terjedésének lassítása érdekében.

* * *

A dokumentumok, azon belül is a blogbejegyzések elérhetőségét, az elkövetkezendő hetekre korlátoztuk.


Halt, anarchia!

Utolsó módosítás: 12021.07.27

Webshop

     Textil

Sapka

Mezei ankhos baseball sapka. Az ankh az élet és a termékenység - utóbbiakban a neologicizmus - jelképe. Ha szeretnéd ezt a pozitív eszmei áramlatod hirdetni, vegyél egyet magadnak csak úgy, lepd meg a párod az évfordulótokon, okozz örömet családtagoknak születésnapon, adj hálát Fenyő Ünnepen.

Kiváló fejfedő funkció, ha fúj a szél, ha csúnya a frizurád - már ha van -, ha akarsz tartozni valakik közé, és még esztétikus is!

 Ár: 3000 Ft
 

 
Táska

Óriási NL táska.

 Ár: 3000 Ft
 

 
Póló

Laza, kvázi-sportos köszönő "T [ankh] U", ejtsd: "Thank You" rövidujjú póló. Fehér anyagra van nyomtatva fekete szöveg, és kék, benne sárga körlapon vörös ankhos zászló függőleges kiterjesztéssel.

Mosható, vasalható ruhadarab. Javasolt alkalmak: sportesemények, versenyek, baráti összejövetelek és szieszta. Nem javasolt alkalmak: esküvő, temetés, bál és anarchista forradalom.

Különböző méretekben kérhető.

 Ár: 3000 Ft
 

 
Táska
táska
 Ár: 3000 Ft
 

 
Karszalag

17-18cm átmérőjű karszalag kapható Ankh, Napjeles és EU-s szín- és szimbólumvilágban. Kérésre gyártunk egyedi átmérővel, és egyedi szimbólummal egyedi színekben.

Elsősorban ezzel az ideológiával szimpatizáló pártoknak, szervezeteknek, mozgalmak vezetőinek és aktivistáinak, ill. modelleknek ajánljuk. A bal vállra húzzuk fel; javasolt alá hosszú ujjú ing, pulóver, köpeny vagy kabát. A Napmester javaslata: kék ing. Nem javasolt: rövid ujjú felső, női top, trikó.

 Ár: 700 Ft
 

 
EU-s karszalag
karszalag
 Ár: 1000 Ft
 

 
Ankh karszalag

karszalag

 Ár: 1000 Ft
 

 
Utolsó módosítás: 12021.07.27