A dokumentumok jelenleg korlátozottan érhetőek el.

saved

mentés kész!

Egy rendszert az a lázadás küld pokolra, amely létrehívta. - Kismester

Bejelentkezés

Admin üzenete

Webáruházunkat leállítottuk a világjárvány terjedésének lassítása érdekében.

* * *

A dokumentumok, azon belül is a blogbejegyzések elérhetőségét, az elkövetkezendő hetekre korlátoztuk.


Halt, anarchia!

Utolsó módosítás: 12021.07.27

Webshop

     Információ

Logicista Kiáltvány (könyv)

A Neologicista Világkormány Kiáltványa c. mű immár számodra is elérhető!

Szerzője, Kismester emberiség méretű problémákat, sőt annál nagyobbakat, egyenesen földtörténeti méretű problémákat vet fel, és tesz megoldási javaslatokat rájuk. Manapság olyan problémákkal kell szembenéznünk, mint a rasszizmus és a rasszfúzió, az LMBT -mozgalom és a nemi szakadék, a teizmus és a religiózus doxazmák... ezeket a problémákat sokan aposztrofálják, mert természetes emberügyeknek érzik. A logicisták viszont tagadják az emberügyek fundamentalizmusát, s a legtöbb emberi frusztrációt - ami például a háborúkban és a terrorizmusban manifesztálódik - visszavezetik a neandervölgyi holokausztra. Sőt, ígéretet tesz, hogy megpróbálja jóvá tenni a neandervölgyiek ellen elkövetett kegyetlen fajirtást; például azzal, hogy génsebészetileg visszahozzuk őket.

A neologicizmus távlati célja a poszt-humán megkonstruálása - a Homo Sapiens terminálásával párhuzamosan -, és annak világkormányra segítése. Ez igazán érdekfeszítő téma! Szerezz be te is egy példányt!

 Ár: 1984 Ft
 

 
Szakkönyv

Az első nyelvfüggetlen, Neomatematikáról szóló 160 A4-es oldalas könyv.

Fejezetek: 0 és végtelen, excellens számhalmaz, szuperfüggvények, nemlineáris számok, neologika, tört differenciálhányadosok és fraktálok.

ISBN kódja: 978-963-12-3288-2

 Ár: 3900 Ft
 

 
Kvantum-randombit (8bit)

A kvantumhadviselésben jobb híján még csak a védekezésben vehetjük ki a részünket. Ha te is szeretnéd biztonságban tudni az információdat a kvantumanarchistáktól - ami lehet jelszótól kezdve a fizikai holléted paraméteréig bármi -, akkor törd meg a determinizmusodat, és várásorlj randombiteket!

Ha többre kell, vagy nem bináris formában van rá szükséged, írd meg nekünk!

Ezek egyszerhasználatos kvantum-randomobjektumok! Vásárlás után töröljük a renszerünkből, és nem adjuk ki harmadik félnek!

 Ár: 400 Ft
 

 
Utolsó módosítás: 12021.07.27