A dokumentumok jelenleg korlátozottan érhetőek el.

saved

mentés kész!

Mi a jobb: bedőlni a kampánynak, vagy egy összeesküvés-eméletben hinni? - Kismester

Bejelentkezés

Admin üzenete

Webáruházunkat leállítottuk a világjárvány terjedésének lassítása érdekében.

* * *

A dokumentumok, azon belül is a blogbejegyzések elérhetőségét, az elkövetkezendő hetekre korlátoztuk.


Halt, anarchia!

Utolsó módosítás: 12021.07.27

Magunkról

A Fórum hierarchiájáról

A Fórumot egyszerű és laza szabályok tartják egységben, így az oldalra érkezők között is laza hierarchia áll fenn. Legalul vannak a látogatók, ők azok, akik még a regisztrálás előtt vannak, csak nézegethetik az oldalon található tartalmakat. Ha már valaki regisztrál, akkor újonccá válik, és már hozzászólokat ill. kérdéseket írhat a Fórumra, ill. vásárolhat, esetleg blogolhat.
Előfordulhat olyan is egy taggal, hogy kinevezik és feljebb kerül a ranglétrán, melynek a következő lépcsőfoka a tipizátor, ő nem tesz mást, mint a rosszul kategorizált kérdéseket újrakategorizálja. Ezt követi a moderátor és felügyelő, az előbbi a kérdésfeltevés helyességét, míg utóbbi a hozzászólások helyességét (nyelvtani és szakmai szempontból) ellenőrzi, s ha valami problémát észlel, azonnal értesíti a manipulátort, aki diszkrét módon orvosolja a problémát.
A következő lépcsőfok a generális. Ő az, aki a hozzászólások és feltett kérdések alapján eldönti, hogy egy tag érdemes-e arra, hogy kinevezzék vagy esetleg valamilyen díjat (a 9 ankh-kocka díj egyikét) ajánljanak neki. Ha így gondolja az admirális, akkor ír egy ajánlást az adminnak, aki a revízió után végrehajtja a jutalmazást vagy éppenséggel a büntetést (pozíciókat is el lehet venni tagoktól, sőt kitiltani őket a Fórumról).
A cél, hogy egy igazi fórumot teremtsünk mind a neomatematikának, mind a neologicista filozófiának és ideológiának.

Utolsó módosítás: 12021.07.27

Kristóf (Admin)

"A '10-es évek közepén alakult meg a neologicista csapatot, melynek a szervezeti, informatikai feladataiban segítettem. Mindig is érdekelt a tudomány, és támogatom a logicizmus újraélesztését és terjesztését. Azért alkottuk meg a Fórumot, hogy minden (leendő) Géntárs részése lehessen a diskurációinknak, és láthassák a felemelkedésünket."

Utolsó módosítás: 12021.07.27

Józsi (webheggesztő)

"2 éve, 12015-ben csatlakoztam a logicista csapathoz. Programozóként dolgozom, és mindig is érdekeltek a rejtélyes ügyek. Nos, itt is akadt jó pár, úgy, hogy megtaláltam a helyem. Neked is ezt tudom tanácsolni: találd meg a helyed köztünk!"

Utolsó módosítás: 12021.07.27

Katalin és Henrik (fordítók)


"1 éve ismertük meg volt évfolyamtársunkat, Kristófot és rajta keresztül a Kismestert, aki ekkor kért meg minket, hogy segítsünk neki lefordítani a projektjét angolra és németre. Az egyetem mellett egyre kevesebb időnk van segíteni, de bátran ajánljuk az oldalt minden érdeklődőnek!"

Utolsó módosítás: 12021.07.27

Balázs (3D nyomdász)

"Először 12015-ben segítettem a Kismesternek egy dísztárgyat nyomtatni, onnantól fogva (kisebb-nagyobb szünetekkel) folyamatosan kapom a megrendeléseket. Az egyik legizgalmasabb 3D termékünk a kriptexes pendrive volt. Idéntől pedig már hivatalosan is a logicista Géntársak táborát gyarapítom. :)"

Utolsó módosítás: 12021.07.27

Annamária (kreatívos)

"12017 nyarán találtunk egymásra a Mesterrel, aki vicces (köszönő) pólókat kért tőlem. Örömmel segédkezem a projektben, mert látom, hogy az intellektuson, humoron és szenvedélyen túl itt nemes ügyekről van szó. A legutóbbi munkám a kékingesek karszalagja, amire külön büszke vagyok, mert nagyon egyediek lettek!"

Utolsó módosítás: 12021.07.27