Keresés

Image

Abban a kertben termesztem növényeimet, amit   >> kisfilmem <<  három percben megmutat.

Zsótér Zsuzsanna   tel.:+36-20-518-0038

Nyitva:

kedd-péntek: 8:30-11:30 és 13:00-17:00

szombat: 8:00-12:00

vasárnap, hétfő: zárva

Július 24-től legbiztosabb ha előre időpontot beszélünk meg a látogatásra, mert nyáron lesz több olyan nap, amikor a faiskola a fenti időszaktól eltérően szabadság miatt zárva lesz.

Cím: Szeged, Körtöltés u. 31. (Rókusi Tesco áruháztól 100 m-re, az áruház mögötti ( Damjanich utca vége) körforgalmi csomóponttól a harmadik ház. Lásd baloldalon a térkép menüpontban.


Megközelítés Szeged belvárosa felől:

Széchenyi térről a  Kossuth Lajos sugárúton hajtson a Damjanich  ( Teréz) utcáig. Itt forduljon jobbra a Damjanich utcára. 600 m múlva elér a Körtöltés utca-Damjanich utca kereszteződésében egy körforgalomig ahol már látja a Tesco áruházat, Piarista gimnáziumot.  Hajtson ki  az első kijáraton a Körtöltés utca felé. A faiskola a körforgalomtól 30 m-re van a bal oldalon. A ház előtt hirdetőtáblán dísznövény, virág feliratot lát.

Megközelítés Budapest felől:

Ha autópályán érkezik, akkor Szeged északon hajtson le, és kövesse a Szeged-Rókus feliratot. Az E5-ös úton érkezik a városba. Mindaddig egyenesen halad, amíg az 5-ös út végén, a  Dorozsmai út kereszteződésében a villanylámpánál balra nem kanyarodik. Ezen az úton (közben áthalad az Izabella hídon) 2,1 km múlva beér egy nagy villanylámpás körforgalomba amit villamossín is keresztez. A harmadik kijáraton hajtson ki.

Innen 400 m múlva a harmadik villanylámpánál forduljon jobbra a Szatymazi utcára. 400 m múlva a Szatymazi utca végén forduljon balra. 500 m múlva elér egy kis körforgalomba a Tesco áruház sarkához. A körforgalomból az első kijáraton hajtson ki a Körtöltés utcára. A faiskola a körforgalomtól 30 m-re van a bal oldalon. A ház előtt hirdetőtáblán dísznövény, virág feliratot lát.

Megközelítés Baja felől:

Az 55-ös úton érkezik a városba. Egyenesen halad a Bajai úton. Áthalad tovább egyenesen a töltésen, amit vasúti sin keresztez. Jobbról Mol benzinkut mellett halad el. A benzinkúttól  kb. 500 m múlva balra kanyarodik a Vásárhelyi Pál utcára a villanylámpánál. Körfogalomba ér a Bakay Nándor utcánál, a körforgalmat a második kijáraton hagyja
el. Kb. 600 m múlva beér egy nagy villanylámpás körforgalomba amit villamossín is keresztez. A második kijáraton hajtson ki.

Innen 400 m múlva a harmadik villanylámpánál forduljon jobbra a Szatymazi utcára. 400 m múlva a Szatymazi utca végén forduljon balra. 500 m múlva elér egy kis körforgalomba a Tesco áruház sarkánál. A körforgalomból az első kijáraton hajtson ki a Körtöltés utcára. A faiskola a körforgalomtól 30 m-re van a bal oldalon. A ház előtt
hirdetőtáblán dísznövény, virág feliratot lát.

Megközelítés Sándorfalva, Hódmezővásárhely felől:

A Csongrádi sugárút és Rókusi körút kereszteződéséhez érve haladjon a villamossín mellett a Rókusi körúton a Tescó áruház irányába. Jobbról szánkózódombot, tavat, balról telefontornyot lát. A második villanylámpánál forduljon le a Rókusi körútról balra , majd rögtön jobbra az ötemeletes házak előtt,  Rókusi körúttal párhuzamosan futó
szervizútra. Itt haladjon a Tesco áruházig. Ha látja a Tesco parkolót, akkor a szervizútról kanyarodjon Balra a Bálint Sándor utcára. kb. 400 m múlva körforgalomba ér. A körforgalmat a harmadik kijáraton hagyja el a Körtöltés utca felé. A faiskola a körforgalomtól 30 m-re van a bal oldalon. A ház előtt hirdetőtáblán dísznövény, virág feliratot lát.

Megközelítés Makó felől:

Szegedre a Makai út, Szőregi út,  Temesvári körút, Bertlan  Tisza hídon áthaladva érkezik. Első villanylámpa a Szilléri sugárútnál van ahol eléri a híd lábát. A híd után is hajtson tovább egyenesen a Római körúton a József Attila sugárút villanylámpás kereszteződésén .  Tovább egyenesen a Brüsszeli körúton a Csongrádi sugárút  villanylámpás kereszteződésén. Tovább egyenesen a   Berlini körúton a Jakab Lajos utca villanylámpás kereszteződéséig. Itt kanyarodjon jobbra a Jakab Lajos utcára. Ezen haladjon kb. 350 m-t, és az utca végén kanyarodjon balra a Körtöltés utcára a Tesco áruház irányába.  kb. 500 m múlva a jobb oldalon  lesz a faiskola, még mielőtt beérne a Tesco mögötti körforgalomig a Damjanich utca kereszteződésénél. A ház előtt hirdetőtáblán dísznövény, virág feliratot lát.

You'll need Skype CreditFree via Skype
Utolsó frissítés ( 2017-07-22 12:37 )


 Virágzó díszcserjék