dalmair Unknown Entity

|
Elküldve: 2010. Március 21. Vasárnap, 15:13 Hozzászólás témája: Jelentkezés dranei mage |
|
|
Alap infók
- Karakternév: Dalmair
- Kaszt/Faj: Mage/Draenei
- Talent-spec (Dual-talent ha van): frost/arcaine
- /played (80-on és összesen): 54 nap összesen 32 nap 15 óra 80-on
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?: nincsenek
- Milyen guildekben voltál eddig?: Virulence, jelenleg Neverwipe
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: a Virulence beolvadt a Neverwipeba így onnan nem küldtek el. A Neverwipeból pedig azért jönnék el mert nem halad a progress és a jelenlegi loot rendszer mellett jövöre se kapok komolyabb dolgot hiába veszek részt a raideken
- Armory link a karakteredhez:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Dalmair
IRL:
- Kor: 34
- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?: van tudom is használni
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?:
Naxx10(undying)/25, ony10/25, os10/25 (3D mindkettő), Maly10, uldu10 a z utolsó kettő kivételével mind sok hc is/ 25 csak első negyed (kevés a pug guild meg nem megy) Toc10/25 (TOCG10 3/5, TOGC25 0/5 csak try volt), icc 10/25 első 4, a többin csak tryom volt, VOA 10/25
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: raidnapoktól is függ 3 elvileg jó napokban: hétfő, szerda mindig, csüt vagy péntek (ez változó), havi egy kivétellel minden szombat. nem jó rendszerint kedd és vasárnap
- Hogyan készülsz fel a raidekre?: ha még nem voltam pár video és leírás, különben meg javítás + elixir
- Bármilyen link amely a teljesítményedet igazolja(WWS,WOL,WMO,SS): sajnos nincs
Az Accordant:
- Ismersz-e valakit a guildből?(Ha Metox az akkor nem előny.): nem
- Hol hallottál rólunk?: láttam, hogy embert kerestek
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?: Hogy mit tudok nyújtani az majd kiderül. A guildtől mit várok remélem jó és sikeres progresseket.
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?: intel dual core E5200 2gb ram ati radeon hd4800
- Milyen internethozzáérésed van?: upc fiber power 60
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az): DBM
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: igen
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: igen |
|