Alap infók
- Karakternév:Protokol
- Kaszt/Faj:Human/Paladin
- Talent-spec (Dual-talent ha van):0/53/18 (prot tallent), 7/11/53 (pvp retri)
- /played (80-on és összesen):67nap összesen ebből 50nap 80-on
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?: 1 mage és 1 rugó
- Milyen guildekben voltál eddig?: Power of Glory, Gino, jellenleg meg Illuminations
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: Power of Glory feloszlott, Gino-t haverok miatt, Illuminations még nem hagytam el de szinte megált a progress
- Armory link a karakteredhez: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Protokol&gn=Illuminations
IRL:
- Kor:21
- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?: van
- Írj valamit magadról: Hát humoros 1 srác vagyok szeretek bulizni és italozni (de ezt ki nem) Szeretek 1 olyan közöséghez tartozni akik jófejek és lehet velük rendesen szórakozni jelenesetben a wowban értem ezt a progresre is. Nem szeretem ha valaki béna és nemtudja felfogni a dolgokat nah meg hogy nem ért a karakteréhez vagy valamihez és okoskodik.
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?:Bc-ben kezdtem a wowot onnan az összes raid megvolt mágusomal ill. Sunwel csak Muruig, Wotlk-ba pedig szintúgy az összes raidbe jártam már ICC10-be 11/12 bos kill. 25-be 7/12
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?:hát ez a meló miatt érdekes egyik héten tudok szinte mindennap lenni kivétel a szombat mert akkor buli van. a másik héten meg hétfőtöl péntekig sajnos délutános vagyok de ezen a héten kihagyom általában a szombati bulikat így azon a héten csak kettőt tudnék
- Hogyan készülsz fel a raidekre?:hát a raidekre egyértelmű Potik, kaják, flaskákal ezek mindig vannak nállam.
- Bármilyen link amely a teljesítményedet igazolja(WWS,WOL,WMO,SS):tankként ez lehet hogy elhanyagolható
Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?:beszéltem 1-2. tagotokal akik azt mondták jól toljátok és a hangulat is megvan természetesen 1 kis szigoral ami nagyon helyes
- Ismersz-e valakit a guildből?(Ha Metox az akkor nem előny.): Humantraktor, Deathfog,Thaliaa
- Hol hallottál rólunk?: hun chat pár tagotokal raideltem is nah meg a wowprogressről
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?: a guildtől hát jó társaságot rendes raideket, én hogy mit tudnék nyújtani hát raideken általában fegyelmezem magam így ott nem hülyülök de amúgy 1kis szorakozás és remélhetőleg segítenék a klánnak a haladásban is.
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?:hát ezt nem írnám le mert fejből nem vágom a dolgokat benne de ugy átlagban 300ezer forintos gép nem lehet szar am. semmi gond nincs vele a raideket elbírja bőven.
- Milyen internethozzáérésed van?: 1Megás de ezt nem sokára növelik de ezzel sincs próblémám
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az): hát talán a legfontosabbak: Deus Vox, Deadly boss mod, Decurse, paladinként pallypower, Ora2, Omen3 és még párat de ezek hanyagolhatók
Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?:
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?:
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?:
EDIT:
sorry hogy kihagytam ezt a részt: nah szóval megosztani való hát jelenleg nincs ha van esélyem bekerülni hozzátok úgyis megismertek
az accomon hát haverom is játszik de csak akkor mikor nem vagyok ithon és csak 1 shamant húz magának a paladinhoz és a többi karimhoz nem nyúl.
és igen első tulaja vagyok az accnak.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban