Elküldve: 2010. Március 29. Hétfő, 16:08 Hozzászólás témája: Bonespirit-dk-dps
Alap infók
- Karakternév:Bonespirit
- Kaszt/Faj:dk/human
- Talent-spec (Dual-talent ha van):van blod/unholy
- /played (80-on és összesen):17 nap 20óra 37perc, 80 on: 10 nap 15 óra 17 perc
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?:Nincs
- Milyen guildekben voltál eddig?:Nevewipe
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: a vezetőségben nagy az önös érdek, nem törekszenek a jó csapatszellemre és sokan barátok közül elmentek, nem képesek megoldani a problémákat.
- Armory link a karakteredhez: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Bonespirit
IRL:
- Kor:22
- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?:Van
- Írj valamit magadról: amikor nem fősulit nyomom wowozok, pecázok, haverokkal vagyok
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?: toc10/25, toc10 hc, icc 10/25 első 6 boss sajnos eddigi klánommal nem jutottunk tovább, régebbi raidek mint uldu vagy nax stb azok kimaradtak az életemből nem rég keztem ujra wowozni, még a 70 es világba abbahagytam pénzügyi okok miatt.
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?:4-5
- Hogyan készülsz fel a raidekre?:javitás, flaska, kaja, ha számomra ismeretlen bosssról van szó taktik.
- Bármilyen link amely a teljesítményedet igazolja(WWS,WOL,WMO,SS)/Ha nincs old meg hogy legyen, kötelező!/: armoryban a recent activitnál viszamenőleg meg lehet nézni sajnos jobbat nem tudok.
Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?: Silesenil haverom és ő ajánlotta
- Ismersz-e valakit a guildből?(Ha Metox az akkor nem előny.):Silenesil, Dalmair
- Hol hallottál rólunk?:ismerős
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?: nekem az elvárásaim azok, hogy mikor feljövök legyen egy jó csapat aki széthuzás nélkül megy és nyomja a progrest, ugyérzem van bennem elég tudás és hajlandóség hogy beletanuljak bár mibe, velem nyernétek egy sokan online lévő dpst(tank gear is alakul), aki nem röst raidelni és segíteni bárkinek bármiben.
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?:ha othol vagyok: kétmagos intel 2.66, geforce 8600gt 1 giga ram, ha kóterba: assus notebook ati 2400hd, 2 giga ram, fps hiányom előfordul de nem sámottevő és nem zavar a játékban.
- Milyen internethozzáérésed van?:othol 4 mega, kóterba nem tudom de gyors
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az): dps révén deadlyboss sztem az addonaim közűl ami lényeges de bármient felteszek ami szükséges lenne.
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?:Igen
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?:Igen
Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?:
Csatlakozott: Mar 10, 2010 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Komárom
Elküldve: 2010. Március 29. Hétfő, 16:48 Hozzászólás témája:
Tank gearod használható-e? Mert elsősorban tank DK-ra van szükségünk.
Hullik szét a Neverwipe? _________________ "Hallod erotikus a hangod, bassza a fülem."
Elküldve: 2010. Március 30. Kedd, 22:33 Hozzászólás témája:
Hát pedig a fél Neverwipe nagyon ide akar költözni, bárki bárhogy látja.
Kis probléma:
- nincs altod
- dps dk nem kell
- a DBM nem addon, az csak alvás ellen való csipogó és villogó kiegészítés a játékhoz
- a geareden is van mit csiszolni...
Nagy probléma:
- nincs megfelelő tank geared (ha a dps-nél gyengébb, akkor az nem sok)
- nincs WoL link (combatlog), így az egyéni teljesítményedről semmit nem tudunk
- hiányos, összedobott jelentkezés
Remény:
- ez hal meg utoljára
- Cseho vagy Legenden válaszol majd, mivel a DK-hoz nem értek nagyon, ezért hátha felvesz valamelyikük
Ui: olvasd el a követelményeket, Frutty jelentkezését (tényleg jó példa) és a keresett kasztok listáját. Ja, és imádkozz! _________________ Avallon / Camels / Merch / Near - my characters on realm Ragnaros (EU, Alliance)
Mooncloth Tailoring, Elixir Mastery Alchemy, Elemental Leatherworking and Cooking professions at your service!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban