- Talent-spec (Dual-talent ha van): holy 55-16-0, retribution 7-7-57
- /played (80-on és összesen): 52 nap, 80-as szinten 28 nap
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?: Nincsenek (nem hiszem hogy ez főben járő bűn lenne,szeretem a paladinom,és nem igazán akarok más karakterrel/kaszttal/fajjal játszani)
- Milyen guildekben voltál eddig?: Shinto Seiken
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: A guild inkább egy baráti társaság,és mostanában igen kevés tagot tud magáénak,ezért raidelni nem igazán van lehetőség.
- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?: Természetesen van,és nem félek használni!
- Írj valamit magadról: Mint fentebb írtam, 27 éves vagyok, túl egy főiskolán,napjaimat munkában töltöm. ( nem szívesen,nagyon rákattantam a játékra) Bérszámfejtek,és mellette mérlegképes tanfolyásra is járok,heti 2 alkalommal. Család egyenlőre nincs,így nem gátolhat meg semmi,hogy a WoW-nak szenteljem az időm.
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?: Soha nem játszottam tört szerveren,csak hallomásból ismerem. 2009 nyarán kezdtem a játékot,így az alapok kimaradtak,de igyekeztem/igyekszem pótolni őket.
Onyxia 10/25
Naxxramas minimális
Ulduar 10/25 nem teljes
Toc 10/25 a 10-esben minden boss rendben,volt 25-ben csak n00b Arak nem sikerült. (hc módban még sajnos nem volt szerencsém próbálni)
Icc 10-ben 5 boss-szal volt már randi, és további 2-t láttam még közelről (eredménytelenül)
Icc 25, puggal elért legjobb eredményem 3 boss ...sajnos...
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: Ha nem ég a ház, hétfő és csütörtök kivételével jövök.
- Hogyan készülsz fel a raidekre?:Ha tudom hova készül a banda,akkor taktika megismerés (ebben nem vagyok valami jó,szeretem ha elmagyarázza az,aki már volt ott), javíttatás, általában csak magamnak veszem meg a mana potit,és flaskákat (ha kell másnak is,akkor szóljon),harapnivaló fish feast (ebből mindig van nálam 1 stack),és haste,mana reg-es kaját.
- Bármilyen link amely a teljesítményedet igazolja(WWS,WOL,WMO,SS)/Ha nincs old meg hogy legyen, kötelező!/: Tudom sokakat kivágtatok,mert nem volt linkje. Nekem sincs. De szeretnék megkérni valakit,hogy mondja el hogyan kell,mert én sajna nem tudom.
Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?: Kicsit utánatok néztem (már amennyire értek hozzá),és szimpi volt a guild,főleg a teljesítmények. És ha jól emlékszem,valahol azt olvastam,hogy mindenkit szívesen láttok.
- Ismersz-e valakit a guildből?(Ha Metox az akkor nem előny.): Nem.
- Hol hallottál rólunk?: wordofwarcraft-on.
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?: Szeretném,ha tudnátok egy kis lehetőséget biztosítani a raidekre,legyen az Stockade ,vagy Icc. Ha csak egy alkalmat kapok hetente,már az is eggyel több,mint ami most van. Amit nyújtani tudok,az saját magam (jókedv,móka,kacagás),illetve a teljesítményem.
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?: Asus F5, intel duo core T5750,3Gb RAM, ATI radeon HD 3470 VRAM 256 Mb (25-ös raideket is tökéletesen bírja)
- Milyen internethozzáérésed van?: T-home-os 5 Mbit
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az): DBM és Healbot (és szeretnék kipróbálni még egy kasztolási időt mutató addont is,csak nem tudom melyik az)
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: Igen.
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: Igen.
Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?: Őszinte ember vagyok,és szeretem az őszinteséget. És ha csak azért nem vennétek be,mert már van 3 main talentes palátok,akkor gondoljatok arra,hogy kicsi is vagyok, éhes is vagyok...
Csatlakozott: Mar 10, 2010 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Komárom
Elküldve: 2010. Április 2. Péntek, 16:12 Hozzászólás témája:
Nem a legfőbb ok volt a legtöbbnél hogy nem volt teljesítmény bizonyíték, csak az applyjuk simán nem ütötte meg a megfelelő színvonalat.
Az applys infokban leírtam mit és hogyan kell.
A legnagyobb kérdés az hogy kell-e nekünk még 1 holy/retri paladin.
Mert melee szinten nagyon telítettek vagyunk és holy palából is akad egy pár.
ICC25 ready tank gíred nincs?
UI.: Castolos addon pl a Quartz. _________________ "Hallod erotikus a hangod, bassza a fülem."
Elküldve: 2010. Április 2. Péntek, 16:31 Hozzászólás témája:
Holy pala a karakterem,retrin csak küldikhez játszom. Tankolni nem tudok,és nem is szeretnék. Mikor megkérdezték tőlem,hogy mi leszek,ha nagy leszek,a holy-t választottam. Nem azért,mert nem akarom kivenni a részem a harcból -hidd el,így is elég kemény szituációk vannak néha- hanem mert én gyógyítani akarok. Jó érzés tudni,hogy bízik bennem a tank,mert raideknél én tartom életben,és én bízok a tankban,mert nem hagy meghalni. Tudnék még erről beszélni,de elvinne a hév (nem a HÉV!).
Ebben a szellemben szeretnék játszani,hacsak a Blizz nem állít feje tetejére mindent. Ha úgy gondolod,vagy gondoljátok,hogy nem lennék alkalmas,akkor elfogadom.
Elküldve: 2010. Április 2. Péntek, 18:12 Hozzászólás témája:
Nem a staminára hajtottam,hanem a hastre,és így voltak párban.DEeha tudsz jobb megoldást kék gemre,ami haste-t ad,akkor szívesen fogadom. Vagy gemeljem át intellecre? Bár a gyorsabb kasztolás jobban jönne,mint pár száz mana.
Elküldve: 2010. Április 2. Péntek, 18:32 Hozzászólás témája:
A gyűrűt kicseréltem,eddig nem is figyeltem,hogy rosszat vettem ki, a fegyót pedig nem fogom lecserélni,mert ez jobb,mint a 219-es volt. Egyenlőre ez marad,amíg nem lesz egy heal fegyó.
Elküldve: 2010. Április 2. Péntek, 18:36 Hozzászólás témája:
Nah,már megérte jelentkezni! Amilyen gemeket javasoltál,jók lennének,de eggyik sem kék,így nem lene oké a socket bónusz. de felmerül a kérdés,hogy mivel járok jobban. +4 intelect,és akármilyen gem,vagy olyan gem,amit szeretnék,de nincs 4 intellect. És ezer köszönet,hogy észrevetted a hibákat. Most gondolkodom,és javítok.
Csatlakozott: Mar 10, 2010 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Szeged
Elküldve: 2010. Április 2. Péntek, 21:10 Hozzászólás témája:
Socket bónuszt egyáltalán nem érdemes figyelni holy palának, mindenbe intet kell tenni, a palának ad SP-t és critet is. Csak annyi "más" gemet használj ami a metához kell.
Sajnos jelenleg holy palára nincs szükségünk, te lennél az 5. main speces palahealer, ha fel is vennénk, nem jutna raid spot.
Sajnos el kell utasítsunk, sok sikert a továbbiakban.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban