Elküldve: 2010. Április 5. Hétfő, 23:53 Hozzászólás témája: Rorgh - human mage
Alap infók
- Karakternév: Rorgh
- Kaszt/Faj: human
- Talent-spec (Dual-talent ha van): 57/3/11, és egy frost pvp
- /played (80-on és összesen): 55 nap, 21 óra. 80-on: 26 nap, 19 óra
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?: nincsenek
- Milyen guildekben voltál eddig?: Last Syndrom, Champions of Blood, Észak Lángjai, Juggernaut, Illuminations, és végül megint Juggernaut
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: Az elsőből kirúgtak mert puggal mentem naxxba, a második összeolvadt az Északkal, itt inaktív voltam a végefelé mert meghalt a gépem és így nem kerültem át a ginoba amikor szétvált az Észak. Kisebb szünet után a Juggernauthoz kerültem de mivel teljesen inkompetensnek találtam őket írtam egy applyt az illuminationhoz. Fel is vettek, de raidelni nem tudtam velük mert nem voltak jók a raid időpontok (csak akkor tudnám, hogy minek vettek fel?) szóval kickeltek két hét után . Azóta a Juggernautba tengetem az életem, de még mindig nem az igazi. Fuha, asszem ennyi
- Armory link a karakteredhez: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Rorgh
IRL:
- Kor: 21
- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?: van, de nem eladó.
- Írj valamit magadról: Győrben élek, Pesten tanulok és elaludtam a forgalom vizsgán vezetés közben. Röviden ennyi.
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?: Naxx 10/25 Ulduar össze-vissza (van ami sima 10-esben van ami 25 fős hc-ban van meg) Toc 25, Ony 10/25, Os 10/25 Icc első 4 boss 10/25
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: csütörtök-péntek-szombat. Vizsgaidőszak után valószínűleg többször is ráérek majd, pláne ha kibasznak.
- Hogyan készülsz fel a raidekre?: flask, poti, taktika, kóla, almás pite. Ha feljelentkeztem ott is vagyok időben.
- Bármilyen link amely a teljesítményedet igazolja(WWS,WOL,WMO,SS)/Ha nincs old meg hogy legyen, kötelező!/: http://img192.imageshack.us/img192/3646/wowscrnshot040510222308.jpg
Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?: Mert pénteken és szombaton van az icc10 és csütörtökön még egy 25ösre is beférek.
- Ismersz-e valakit a guildből?(Ha Metox az akkor nem előny.): nem
- Hol hallottál rólunk?: trade chaten láttam, hogy kell mage.
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?: Azt, hogy végre le tudjam cserélni az ilvl 219es cipellőm és a staffom. Komolyra fordítva, szeretnék haladni a progressben és ez a mostani guildemmel lehetetlen. Azt tudom csak ígérni, hogy a magemből kihozom a maximumot.
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?: 3,8 ghz egymagos, 9600gt, 2 gb ddr3
- Milyen internethozzáérésed van?: ~30mbit
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az): dbm, omen, és egy castolós aminek nem jut eszembe a neve.
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: igen
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: igen
Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?:
Csak akkor vegyetek fel ha az a három nap elég amit leírtam. Nem akarom, hogy az legyen mint az Illumnál. Másrészt ha nem vesztek fel akkor indokoljátok meg légyszi, nem halok bele a kritikába.
Písz
Elküldve: 2010. Április 6. Kedd, 7:22 Hozzászólás témája:
Üdv!
Pár dolog, a geareden van mit javitani, pl meta gemed semmit nem er, crit+crit dmg incr. kell nem ez az intes verzio.
Aztan hited annyi van mint a rohadas, viszont keves a hasted arcane mage letedre, 800 min ajanalott, ezt a fegyvered cserejevel el tudod erni raadasul spellpowert is nyersz rajta nem keveset.
Aztan, az icc10en jo hogy ott tudsz lenni de nekunk 25osre kell allando mage nem 10-esre. A vizsagidoszakod meddig fog tartani? es utana mennyire tudsz aktiv lenni?
Amugy a 219-es cipodet le tudod csereleni, akar pos hc-ban esik jobb, akar lecraftolni a saronitos cipore, igza ez penz igenyes, de megeri.
A Dps-edrol kene nekunk screenshot, nem arrol hogy mekkorat losz 1 bossba Arrol jo lenne keriteni valamit, nemtudom hasznalsz-e recountot.
Ha ezek megvannak akkor legyszives korrigald, utana beszelunk majd meg rola!
Elküldve: 2010. Április 6. Kedd, 13:37 Hozzászólás témája:
Szia! Jaja használok, csak pont elfeljtettem bekapcsolni, valami kép meg kellett. De majd akkor pótolom ha hazajöttem. Igen, tisztában vagyok, hogy nagyon sok a felesleges hitem, de láthatod, hogy nem direkt. Egyszerűen ennyit a gearem amit sikerült megszerezni És a haste fontosságával is tisztában vagyok, de sajnos a jelenlegi guildemben nem tudok gearelődni szóval ez van. Vizsgaidőszakom úgy júniusig tart. Üdv
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban