FOOLDAL FORUM ADDON RECRUIT ADATAIM

Accordant Guild :: Téma megtekintése - Spadisir/Shadow Priest

•  IndexForum   •  Gy.I.K.Gy.I.K.   •  KeresésKeresés   •  Felhasználó listaFelhasználó lista   •  CsoportokCsoportok   •  ProfilProfil  •

•  Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   •  BelépésBelépés  •

Spadisir/Shadow Priest

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Tagfelvétel!
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Spadisir
Unknown Entity
Unknown Entity

HozzászólásElküldve: 2010. Április 13. Kedd, 19:50    Hozzászólás témája: Spadisir/Shadow Priest Hozzászólás az előzmény idézésével

Alap infók
- Karakternév: Spadisir
- Kaszt/Faj: Priest/Knight Elf
- Talent-spec (Dual-talent ha van): Shadow/Disc
- /played (80-on és összesen):
121 nap ebből 99 lvl80-on, a karakter 2008 december 15.én készült el
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?: Igen

Yzerman lvl80 druida Feral tank/balance icc25 képes gearrel mind a 2. De inkabb tank. JC és herba szakmával.

Killerkati lvl80 paladin Retri/Holy. Kezdetleges gear mind a kettőnél, de icc10 mar volt dpsként és healerként is. Skinning és enchant.

- Milyen guildekben voltál eddig?:
Shinto Seiken és a ROID
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?:
Még nem hagytam ott őket, és az ok a távozásra az aktívabb raidelés lenne.
- Armory link a karakteredhez:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Spadisir

IRL:
- Kor: 29
- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?: Természetesen és használom is.
- Írj valamit magadról: Hobbim a számítógépen kívül az olvasás, horgászat - halőr is vagyok társadalmi munkában csinálom - szórakozás a barátokkal, haverokkal.

Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?:
Naxx10 és 25 teljes takarítás guilddel és puggal.
Obsidian Sanctum 10 és 25 összes achievment mind a kettöben.
Malygos10 és 25: Megölve, achievment nincs.
Ulduar 10 és 25: Minden kivéve Yogg-Saron. 3 kivétellel az összes hard mode 10esben és 3-4 25-ösben.
TotC10 és 25: Mind a kettő takarítva, 10-esben hc anubarak kivételével de arrol inkabb ne beszéljünk. Vicces 25hc-ban az elso 2 boss
Icc10: Most a LichKinget probálom de nem öltem minden bosst előtte, volt ahol hianyoztam. Aki nincs meg: Professor, Council, BloodQueen, Dreamwalker.
Icc25:Megvan: első 4, festergut, rotface, dreamwalker

- Hány raidet tudsz vállalni hetente?:
1 hónapra előre megvan a beosztásom, amikor éjszakás vagyok az kimarad ez kb 6 nap egy hónapban. Változás lehet.
- Hogyan készülsz fel a raidekre?:
Flaskák, reagensek, javítás, ha nekem fbk a boss akkor meg1szer a taktikák átismétlése. Raidkezdés előtt 10-15 perccel az insta előtt vagyok és varom az invet.
- Bármilyen link amely a teljesítményedet igazolja(WWS,WOL,WMO,SS)/Ha nincs old meg hogy legyen, kötelező!/:

http://kepfeltoltes.hu/view/100413/SpadisirTgf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?:
Olyan klánba szeretnék kerülni ahol folyamatosabb a raidelés és előrébb járnak a progressben és szeretném magam kipróbálni. Eddig nem vallottam szégyent és most sem szeretnék. Mosoly
- Ismersz-e valakit a guildből?(Ha Metox az akkor nem előny.):
Nem
- Hol hallottál rólunk?:
Láttam a hirdetést ingame.
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?:
Szeretnék állandó raidtag lenni idővel. Ezt természetesen ki kell érdemelni.
Folyamatos fejlődés a karakterem ismerete terén, használom is a fejemet, nem csak a gombokat nyomogatom. Kiegyensúlyozott teljesítmény, csendben, feltunésmentesem végzem a dolgom. Nem vitatkozom, amit kell megcsinálok. Sosem akartam dpselső lenni, most se akarok. De sose rajtam mulik egy sikertelen bosskill.

Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?: Régi. Mosoly új folyamatban
Abit IC7-es alaplap
3GHz Intel processzor
1 gb memória
512 mb-os videokartya, többször elfüstölt, jelenleg egy Sapphire X1650PRO
- Milyen internethozzáérésed van?: T-Home, 8mbit
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az):
Grid, Bartender, Recount, Xperl, Omen, DBM, Chatter, SCT, Acheron
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: igen
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: igen

Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?:
A screenshoton lehet látni az UI-t is ha kérdés avn akkor csak nyugodtan. A dps-em TotC25 Anubarakon készült.
Karakterem a kezdetektől shadow, holy és disc csak azert kellett mert néha healelnem kellett. Folyamatban van pvp gear összeszedése és utana achievmentek miatt kis pvp. Tailor és Jewelcrafting a 2 szakma és a másodlagos szakmák közül mindegyik megvan és ki van maxolva.
Mint már korábban írtam 2008 december közepén jöttem eredetire játszani simerősökkel, előtte 7-8 hónap tört szerver(Tauri) és mégelőtte 1 év Lineage2 a Babylon magyar törtszerveren.
Frajd-ot ismerem egy helyen lakunk. Ugyanannak a guildnek vagyunk a tagjai jelenleg is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Cseho
Developer
Developer

HozzászólásElküldve: 2010. Április 13. Kedd, 21:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igényesen megírt apply, ritka de mindent sikerült leírnod ill. teljesítened amit kérünk. Ez + pont.
Korrekt gearod is van.
Eddig csak egy off gearos spnk volt most meg nagy hirtelen 2 is jelentkezett, ez a világ vége.
Válasz inc. hamarosan vmelyik pap szakértőnktől.
Sanaye
Postman
Postman

HozzászólásElküldve: 2010. Április 14. Szerda, 9:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igényes apply, a geared is elég jó és ami engem megfogott az a tapasztalatod, hogy régóta shadowzol már.

Viszont a helyzet a következő, mivel 2-en jelentkeztetek shadow papként és csak 1 embernek van helyünk, akit majdnem minden raidre tudunk majd vinni, így nem lenne fer tőlünk ha mindkettőtöket bevennénk aztán váltogatnátok egymást. Ezért az a kérdésem, hogy melyikőtöknek van olyan alt karaktere amivel szívesen játszana/raidelne és a gearje is megfelelő hozzá illetve a tapasztalata is?

HA mindketten shadow pappal akartok jönni akkor viszont választani fogunk kettőtök közül!!!
Vissza az elejére
Spadisir
Unknown Entity
Unknown Entity

HozzászólásElküldve: 2010. Április 14. Szerda, 22:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi az egyenes beszédet, én is öszinte leszek: túl sok energiat beleöletm már a papba hogy csak ugy annyiban hagyjam. Nem szeretnék karaktert váltani és Frajddal szeretnék együtt játszani.
Köszi mindent, minden jót Nektek és még lehet hogy találkozunk. Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Tagfelvétel! Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban