FOOLDAL FORUM ADDON RECRUIT ADATAIM

Accordant Guild :: Téma megtekintése - Frajd holy/shadow priest

•  IndexForum   •  Gy.I.K.Gy.I.K.   •  KeresésKeresés   •  Felhasználó listaFelhasználó lista   •  CsoportokCsoportok   •  ProfilProfil  •

•  Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   •  BelépésBelépés  •

Frajd holy/shadow priest

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Tagfelvétel!
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Frajd
Postman
Postman

HozzászólásElküldve: 2010. Április 12. Hétfő, 22:47    Hozzászólás témája: Frajd holy/shadow priest Hozzászólás az előzmény idézésével

Alap infók
- Karakternév:Frajd
- Kaszt/Faj:NightElf Priest
- Talent-spec (Dual-talent ha van):Holy/shadow(discet is vállalok kérésre ha kell)
- /played (80-on és összesen):63nap a papommal plussz 7-8nap altkarikkal
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?:Van egy 80as pala tank 5030as GSel
- Milyen guildekben voltál eddig?:ROID-ban játszottam (játszok:) 2éve
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?:Otthagyni csak akkor fogom ha elfogadjátok a jelentkezést:).Mikor beléptem a ROIDBA az elso év remek volt alapozásnak a 2.év már csak cimborák miatt maradtam, de meguntam.Ugy érzem hogy jobb vagyok a többieknél többet szeretnék
latni a játék pve részéből, megnézni mit tudok a karimmal hasonlo skillu és tehetségu játékosok kozott.
- Armory link a karakteredhez:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Frajd
IRL:
- Kor:22
- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?:Mindkettővel rendelkezem:)
- Írj valamit magadról:Egyéb részben megtalálhato:)

Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?: Naxramas Ulduar Totc 10/25 -ben ismerem az összes taktikot a hard modokbol is sokat csináltam és ismerek.ICC ben az összes bosstaktikot tudom.Hard modos taktikok is megvannak nagyjábol bár még mélyrehatoan nem foglalkoztam velük mert nem volt rá szükségMosoly
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?:Joformán péntek és szombat kivételével minden nap jo...alkalomadtán pénteket is megtudom oldani ha szükséges.
- Hogyan készülsz fel a raidekre?:Flask és potik alp. Uj bossok elott taktikot olvasok vidit nézek körbekérdezem haverokat akik ölték már a progressen lévo bossunkat.
- Bármilyen link amely a teljesítményedet igazolja(WWS,WOL,WMO,SS)/Ha nincs old meg hogy legyen, kötelező!/:Elég késő van már meg screenshatom se nagyon van de ha válaszoltok és érdeklodoek vagytok a tgf iránt természetesen linkelek egy két szép hps-t dps már nem lesz olyan jo:))

Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?:Nem szeretnék egy olyan guidlbe menni ahol már szinte mindent elértek. Ez egy nagyon szépen fejlődő guild ahol ugy érzem hogy várnak még rám kihívások. Nem csak azt szeretném hogy ti adjatok hanem hogy én is tegyek a sikerek érdekében.
- Ismersz-e valakit a guildből?(Ha Metox az akkor nem előny.):Nem igazán de remélem hamarosan megismerkedünk:))
- Hol hallottál rólunk?:Dalaranban spamoltátok a TGF üzitXD.Aztán persze kicsit jobban utánatok néztem, kérdzősködtem emberektol megnéztem a honlapot, vmint a már meglévő eredményeiteket:)
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?:
Amit elvárok az a rendszeres játéklehetőség raideken.Persze ez most nem azt jelenti hogy vérig sértodok ha egy raidrol kimaradok, de ne azért vegyetek fel hogy kispadrol nézzem végig a ti szebbnél szebb fbk-jeiteket.Mosoly.Ha bevesztek akkor egy aktiv, sokat tapasztalt és skilles játékossal bovulne soraitok.Mosoly
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?:2giga ram 2,6dual proci g-force 6800GT vid.kari.Röviden ennyi, semmi baj nincs a játék futásával, kello fps em is megvna raidekre.
- Milyen internethozzáérésed van?:4mb-os T-online.
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az):GRID DMB Omen Quartz Dotimer(ha dps elek)
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?:Igen
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?:Igen

Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?:22éves egyetemista vagyok.Miskolcon lakom.Egy jo hangulatu vicces srác vagyok aki könnyen tud alkamzkodni és beilleszkedni.Szeretem a kihívásokat és a csapatmunkát.
UI:Mániákus kártyás és síelo vagyok, persze ez nem vesz vissza wow-os aktivitásombol.XD
Dps gearem-et ha csekkoljátok akkor vegyétek figyelembe hogy a tatyoban lapul még 330elköltetlen frost vmit egy 264-es t10 shadow naci isXD
Ha kell rerollolok dps re is bár a heal az amiben sokkal jobb a gearem és a tapasztalatom is. Dps dologgal sicsn problémám csak healelni jobban szeretek:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Legenden
Journeyman
Journeyman

HozzászólásElküldve: 2010. Április 12. Hétfő, 22:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Miskolciak előnybe Vicces am elsősorban spre van szükség. pap offik majd választ adnak neked Mosoly
Vissza az elejére
Edre
Scholar
Scholar

HozzászólásElküldve: 2010. Április 13. Kedd, 6:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha felveszünk mindenképp shadow specen kellesz, viszont off specen 10-esben marad lehetőséged healelni. Ahogy Legenden is írta, a pap ofink még frkant ide majd valamit Mosoly
Vissza az elejére
Sanaye
Postman
Postman

HozzászólásElküldve: 2010. Április 13. Kedd, 7:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Holy papként 10000000000%, hogy jelen pillanatban nem tudunk neked helyet biztosítani, mert így is sokan vagyunk. Viszont értelmes és skilles shadow papnak annál inkább. Szeretnék látni tőled egy dps-t, persze a már összerakott full kész shadow gearedbe.
Ha megcsináltad kérlek keress meg ingame (kedd este nem vagyok) és beszélünk a dologról.
Vissza az elejére
Frajd
Postman
Postman

HozzászólásElküldve: 2010. Április 13. Kedd, 9:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hmm lehet érdekel a dolog sp-ként is. Viszont akkor kérnék egy max két napot még kihozom a gearbol a maxit , utánnanézek kicsit jobban a sp-nek, leszedek egy-két addont, valamint gyakorlok kicsit.Nagyon boldog
Mégis mi számiít nálatok elfogadhatp dps -nek?Mert hát valljuk be egyenlőre max elfogadhato dps t tudok nyujtani számotokra.Mivel off volt a shadow itmet nagy ritkán offba tudtam vinni , vagy frostbol veszegettem ki, ami hát igencsak kevés maxos dps eléréséhez.
Probálom kihozni a gearembol a maximumot, még beszélünk.Online is gyakran elérheto vagyok.Mosoly
Vissza az elejére
Cseho
Developer
Developer

HozzászólásElküldve: 2010. Április 13. Kedd, 13:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hibrid dps vagy, nem várjuk el a 11k+ -t de egy 7-8k+ nem ártana raid környezetben.
Avallon
Lawbringer
Lawbringer

HozzászólásElküldve: 2010. Április 13. Kedd, 15:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha annyit tolsz amennyit én offspecbe, az megfelelő. Nagyon boldog
Amúgy komolyra fordítva a szót, 25-ös raidben, 90%-os caster supporttal és 10%-os dmg növekedéssel ICC-ben minden fighton 7k+ az, amit teljesíteni kell (9k+ lenne a csúcs, de azzal még én is vergődök).

Segítség:
- http://www.ensidia.com/forum_topic.php?forum_id=36&topic_id=29927
- http://elitistjerks.com/f77/t84746-shadowpriest_theorycraft_3_3_edition_i_get_little_help_my_friends/
- http://www.shadowpriest.com/viewforum.php?f=57&sid=c38a18ff162b0ba666b5a7fc3a5d06d7

Kapsz 3 napot a felkészüléshez, ami annyit tesz, hogy próbaidőre felvehetünk shadow main / holy off talenten, aminek 3 napon belül készen kell lennie, s kapsz 2 hetet, hogy kihozd magadból a megfelelő dps-t, amit majd 10-es vagy 25-ös raiden tesztelünk is.
Frajd
Postman
Postman

HozzászólásElküldve: 2010. Április 13. Kedd, 20:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Okés köszönöm a lehetőséget.
Invite-rol mikor lehet beszélni?Mosoly
Vissza az elejére
Cseho
Developer
Developer

HozzászólásElküldve: 2010. Április 13. Kedd, 21:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amikor ráwispelsz 1 offira.
Sanaye
Postman
Postman

HozzászólásElküldve: 2010. Április 14. Szerda, 9:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A helyzet a következő, mivel 2-en jelentkeztetek shadow papként és csak 1 embernek van helyünk, akit majdnem minden raidre tudunk majd vinni, így nem lenne fer tőlünk ha mindkettőtöket bevennénk aztán váltogatnátok egymást. Ezért az a kérdésem, hogy melyikőtöknek van olyan alt karaktere amivel szívesen játszana/raidelne és a gearje is megfelelő hozzá illetve a tapasztalata is?

HA mindketten shadow pappal akartok jönni akkor viszont választani fogunk kettőtök közül!!!
Vissza az elejére
Frajd
Postman
Postman

HozzászólásElküldve: 2010. Április 14. Szerda, 13:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Frajd
Elkészült a karkaterem shadow gearje.
A helyzet elég kellemetlen, azt hittük hogy van hely két sp számára.
Mindenesetre estig megbeszéljük a dolgot Spadival aztán választ adunk.
Vissza az elejére
Frajd
Postman
Postman

HozzászólásElküldve: 2010. Április 14. Szerda, 22:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Átbeszéltük a dolgokat. Mivel egyikünk sem hajlando offkarival játszani és két sp sem fér el nálatok így tárgytalan a dolog.Régota játszunk együtt eddig mindig sikerült vhogy megoldani.
Köszönjük a lehetőséget, további sok sikert nektek.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Tagfelvétel! Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban