Csatlakozott: Apr 13, 2010 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
Elküldve: 2010. Április 13. Kedd, 19:50 Hozzászólás témája: Spadisir/Shadow Priest
Alap infók
- Karakternév: Spadisir
- Kaszt/Faj: Priest/Knight Elf
- Talent-spec (Dual-talent ha van): Shadow/Disc
- /played (80-on és összesen):
121 nap ebből 99 lvl80-on, a karakter 2008 december 15.én készült el
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?: Igen
Yzerman lvl80 druida Feral tank/balance icc25 képes gearrel mind a 2. De inkabb tank. JC és herba szakmával.
Killerkati lvl80 paladin Retri/Holy. Kezdetleges gear mind a kettőnél, de icc10 mar volt dpsként és healerként is. Skinning és enchant.
- Milyen guildekben voltál eddig?:
Shinto Seiken és a ROID
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?:
Még nem hagytam ott őket, és az ok a távozásra az aktívabb raidelés lenne.
- Armory link a karakteredhez:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Spadisir
IRL:
- Kor: 29
- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?: Természetesen és használom is.
- Írj valamit magadról: Hobbim a számítógépen kívül az olvasás, horgászat - halőr is vagyok társadalmi munkában csinálom - szórakozás a barátokkal, haverokkal.
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?:
Naxx10 és 25 teljes takarítás guilddel és puggal.
Obsidian Sanctum 10 és 25 összes achievment mind a kettöben.
Malygos10 és 25: Megölve, achievment nincs.
Ulduar 10 és 25: Minden kivéve Yogg-Saron. 3 kivétellel az összes hard mode 10esben és 3-4 25-ösben.
TotC10 és 25: Mind a kettő takarítva, 10-esben hc anubarak kivételével de arrol inkabb ne beszéljünk. 25hc-ban az elso 2 boss
Icc10: Most a LichKinget probálom de nem öltem minden bosst előtte, volt ahol hianyoztam. Aki nincs meg: Professor, Council, BloodQueen, Dreamwalker.
Icc25:Megvan: első 4, festergut, rotface, dreamwalker
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?:
1 hónapra előre megvan a beosztásom, amikor éjszakás vagyok az kimarad ez kb 6 nap egy hónapban. Változás lehet.
- Hogyan készülsz fel a raidekre?:
Flaskák, reagensek, javítás, ha nekem fbk a boss akkor meg1szer a taktikák átismétlése. Raidkezdés előtt 10-15 perccel az insta előtt vagyok és varom az invet.
- Bármilyen link amely a teljesítményedet igazolja(WWS,WOL,WMO,SS)/Ha nincs old meg hogy legyen, kötelező!/:
Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?:
Olyan klánba szeretnék kerülni ahol folyamatosabb a raidelés és előrébb járnak a progressben és szeretném magam kipróbálni. Eddig nem vallottam szégyent és most sem szeretnék.
- Ismersz-e valakit a guildből?(Ha Metox az akkor nem előny.):
Nem
- Hol hallottál rólunk?:
Láttam a hirdetést ingame.
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?:
Szeretnék állandó raidtag lenni idővel. Ezt természetesen ki kell érdemelni.
Folyamatos fejlődés a karakterem ismerete terén, használom is a fejemet, nem csak a gombokat nyomogatom. Kiegyensúlyozott teljesítmény, csendben, feltunésmentesem végzem a dolgom. Nem vitatkozom, amit kell megcsinálok. Sosem akartam dpselső lenni, most se akarok. De sose rajtam mulik egy sikertelen bosskill.
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?: Régi. új folyamatban
Abit IC7-es alaplap
3GHz Intel processzor
1 gb memória
512 mb-os videokartya, többször elfüstölt, jelenleg egy Sapphire X1650PRO
- Milyen internethozzáérésed van?: T-Home, 8mbit
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az):
Grid, Bartender, Recount, Xperl, Omen, DBM, Chatter, SCT, Acheron
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: igen
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: igen
Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?:
A screenshoton lehet látni az UI-t is ha kérdés avn akkor csak nyugodtan. A dps-em TotC25 Anubarakon készült.
Karakterem a kezdetektől shadow, holy és disc csak azert kellett mert néha healelnem kellett. Folyamatban van pvp gear összeszedése és utana achievmentek miatt kis pvp. Tailor és Jewelcrafting a 2 szakma és a másodlagos szakmák közül mindegyik megvan és ki van maxolva.
Mint már korábban írtam 2008 december közepén jöttem eredetire játszani simerősökkel, előtte 7-8 hónap tört szerver(Tauri) és mégelőtte 1 év Lineage2 a Babylon magyar törtszerveren.
Frajd-ot ismerem egy helyen lakunk. Ugyanannak a guildnek vagyunk a tagjai jelenleg is.
Csatlakozott: Mar 10, 2010 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Komárom
Elküldve: 2010. Április 13. Kedd, 21:59 Hozzászólás témája:
Igényesen megírt apply, ritka de mindent sikerült leírnod ill. teljesítened amit kérünk. Ez + pont.
Korrekt gearod is van.
Eddig csak egy off gearos spnk volt most meg nagy hirtelen 2 is jelentkezett, ez a világ vége.
Válasz inc. hamarosan vmelyik pap szakértőnktől. _________________ "Hallod erotikus a hangod, bassza a fülem."
Elküldve: 2010. Április 14. Szerda, 9:31 Hozzászólás témája:
Igényes apply, a geared is elég jó és ami engem megfogott az a tapasztalatod, hogy régóta shadowzol már.
Viszont a helyzet a következő, mivel 2-en jelentkeztetek shadow papként és csak 1 embernek van helyünk, akit majdnem minden raidre tudunk majd vinni, így nem lenne fer tőlünk ha mindkettőtöket bevennénk aztán váltogatnátok egymást. Ezért az a kérdésem, hogy melyikőtöknek van olyan alt karaktere amivel szívesen játszana/raidelne és a gearje is megfelelő hozzá illetve a tapasztalata is?
HA mindketten shadow pappal akartok jönni akkor viszont választani fogunk kettőtök közül!!!
Csatlakozott: Apr 13, 2010 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
Elküldve: 2010. Április 14. Szerda, 22:59 Hozzászólás témája:
Köszi az egyenes beszédet, én is öszinte leszek: túl sok energiat beleöletm már a papba hogy csak ugy annyiban hagyjam. Nem szeretnék karaktert váltani és Frajddal szeretnék együtt játszani.
Köszi mindent, minden jót Nektek és még lehet hogy találkozunk.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban