FOOLDAL FORUM ADDON RECRUIT ADATAIM

Accordant Guild :: Téma megtekintése - Byamee-Draenei Shaman-elemental

•  IndexForum   •  Gy.I.K.Gy.I.K.   •  KeresésKeresés   •  Felhasználó listaFelhasználó lista   •  CsoportokCsoportok   •  ProfilProfil  •

•  Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   •  BelépésBelépés  •

Byamee-Draenei Shaman-elemental

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Tagfelvétel!
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
byamee
Unknown Entity
Unknown Entity

HozzászólásElküldve: 2010. Április 15. Csütörtök, 18:04    Hozzászólás témája: Byamee-Draenei Shaman-elemental Hozzászólás az előzmény idézésével

Alap infók
- Karakternév:Byamee

- Kaszt/Faj:Draenei Shaman

- Talent-spec (Dual-talent ha van):Main Elemental-Resto second-al
- /played (80-on és összesen):75nap total es 51nap lv80as szinten

- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?:Komolyabb talan nincs unalombol szoktam huzogatni a karijaim
Bloodscalpon hagyott altjaim:lv80 S.Priest Shadesoul,lv80 Balance Druida Naraku,lv80 Gnome Death Knight Lichgnome, lv58 Human Mage Burnbaby
Ezen kivul meg arathoron van egy 74-es nightelf huntim Sheq

- Milyen guildekben voltál eddig?:Arathoron:Rise Legacy,Insomniac Agamagganon:Hungarian Honored Bloodscalpon:Crusaders,Cold Fusion,Continuum

- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?:munkam nemengedte meg hogy aktivan raidolo hc guildban legyek(azota rendezodott)

- Armory link a karakteredhez: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Byamee

IRL:
- Kor:28 eves vagyok

- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?:van ventri,ventrimix,ts2-3,es van mikrofon is
- Írj valamit magadról: 28 eves budapesti fiu vagyok
Sandornak hivnak,vezeto szakacskent dolgozom egy 11.keruleti konyhan
az idobeosztasom 04-15ig tart igy szavatolni tudom hacsak irl nemjon kozbe minden raidon reszt tudok venni amire elozetesen jelentkeztem.
Stabil netkapcsolattal rendelkezem 30 megas diginet
a gepem mar annyira nemjo de alap beallitasokkal elfut azert a wow
(1 magos procim nem hasznalja ki sajnos a vidikartyamat...)
Szeretek pecazni,labteniszezni
szeretem az autotuningot a gyorsulasi versenyeket
Van egy opel tigram amit szinten probalgatok epitgetni kissebb nagyobb sikerrel.keves fizu keves tuning Mosoly

Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?classic wow:ZG,MC,BWL,AQ20,AQ40 , BC:minden raid ,WOTLK:minden kivetel icc
Mivel eleg sokaig guild nelkul voltam csak a pug maradt ezert 25osbe nem igazan huszarkodtam meg csak a szokasos pug 4 boss
mikor at emigraltam ide akkor kezdett osszealni a fix icc10 csapatunk 1 resetet voltam veluk mielott eljottunk
ez az egy kor 10/12 volt illetve sindragosa 18% wipe

- Hány raidet tudsz vállalni hetente?:regebben a heti 7 volt elfogadhato most aztmondom a heti 5 raidot biztosan tudom vallalni

- Hogyan készülsz fel a raidekre?:eloszor is raidinv elott 1 oraval altalaban mar online vagyok,flaskokkal nincs problemam elixir mastery-s vagyok
altalaban hastes kajaval keszulok mert critet hitet kapunk raidtol kiveve a haste ha eppen ah-ban nemkaphato akkor pedig crites etelt szoktam venni
ezeket fogyasztom is raidon persze csak ha nincs lerakva hal
birom a wipefestes esteket is van eleg goldom repairra illetve mindig van a taskamban enchant reagens es gemek ha esik valami up gear es en viszem akkor belehessen gemelni illetve hogy ha van enchanter a raidban akkor fel is lehessen enchantolni.

- Bármilyen link amely a teljesítményedet igazolja:anno neztuk guildal wwo-n(ha van ilyen...?) a raidjainkat de az meg a progresses naxxramasban ileltve obsidian sanctumos idokben volt.

Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?:2 haverommal migraltunk ide 1 hete ok celzottan a roidba keszultek.Igaz hogy en is beadtam oda az applymat de mar nincs turelmem varni a valaszra mert legalabb 1 hete hogy applyztam.Lattam hun csatin hogy hirdetitek a recruitot ezert jott az 5let hogy applyzok ide is hatha itt tobb figyelmet kaphatok

- Ismersz-e valakit a guildből?(Ha Metox az akkor nem előny.):senkit
ha Metox-ot nem ismerem akkor az viszont elony?Nagyon boldog

- Hol hallottál rólunk?:meg sehol kiveve a recruitos hirdetest

- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?:eros progress-t illetve a teljes kontent megismereset varom meg a 30%-os icc buff elott.
Amit ezert tudok nyujtani 1 biztos pont illetve kitartas nemi wsad skill illetve a karim nyujtotta lehetosegek.mind Elemental mind Resto agon.

Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?:p4-3,4es proci,1giga RAM,9600Gt kartya
- Milyen internethozzáérésed van?:30megas diginet
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az):omen3,recount,dbm,ArcHUD2,Gearscore,epgp,ratingbuster, es(SpamMeNot:DNagyon boldog)

- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?:Raidokra csak en jarok,illetve regi ismerosom szokott meg beleni napizni es jatszani illetve az accomon huz 1 kis palat

- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?:Elso es egyben utolso is,nemtervezem hogy ha megunnam akkor is eladnam tul regen jatszom vele es tul sok energiat fektettem bele mintsem hogy penzben kifejezheto lenne az erteke

Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?:
Igaz nemigazan ismerem a 25-os icc kontentet de tanulekony vagyok es hidjetek el ha lett volna lehetoseg arra hogy 25-osben is lathassam a bossokat meg is tettem volna
Ui:.elnezest a helyesirasi hibakert
illetve megkerlek titeket hogy ha az applym elnyerte a tetszeseteket avagy nem jelezzetek nekem vagy a megadott email cimen vagy pedig ingame
Valaszotokat elore is koszonom
Tisztelettel:Byamee
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Cseho
Developer
Developer

HozzászólásElküldve: 2010. Április 15. Csütörtök, 18:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv

Szeretek kötekedni, de nem igazán vágom a sámánt, révén h a legnagyobb lvl 7s bő 2 éve.
Talán mégis beléd tudok kötni, tankolni szeretnél h ennyi stamos gemed van? Nem létszükség a socket bonus mindenhol szvsz.
Elférni elférne még 1 elem samu mivel nem rég váltunk meg az 1ktől.
Trau koma majd mond neked vmi értelmesebb választ.
byamee
Unknown Entity
Unknown Entity

HozzászólásElküldve: 2010. Április 15. Csütörtök, 18:31    Hozzászólás témája: dps Hozzászólás az előzmény idézésével

http://kepfeltoltes.hu/view/100415/WoWScrnShot_041510_193114_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

csinaltam egyet gyorsan a dummy-n ez icc-ben single target boss-on kb 6800-7600ig

Ez nem kotekedes volt ez 1 eszrevetel
es mint minden epito jellegu kritikat igy elfogadom mint ahogy biztos irni is fogja valaki hogy van mana regenes cuccom is
de szegeny ember vizzel foz-mig nemesik jobb addig ebbe is elcsaszkalok
Vissza az elejére
byamee
Unknown Entity
Unknown Entity

HozzászólásElküldve: 2010. Április 15. Csütörtök, 18:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://kepfeltoltes.hu/view/100415/WoWScrnShot_041510_194050_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

illetve 1 hero nelkul
Vissza az elejére
Cseho
Developer
Developer

HozzászólásElküldve: 2010. Április 15. Csütörtök, 20:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az már eleve tetszik h pozitívan reagáltál rá, mások már rég bevágják a durcát. Needes vagy részemről.
Edre
Scholar
Scholar

HozzászólásElküldve: 2010. Április 15. Csütörtök, 22:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Próbaidőre felveszünk, keress meg invért pénteken egy ofit.
Üdv nálunk Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Traubi
Postman
Postman

HozzászólásElküldve: 2010. Április 15. Csütörtök, 23:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Byamee !

Észrevételek: Teljesen felesleges 10 haste+15 stamos gem 2, pl gatyánál maradhat mert ott még ér is a szettbónusz valamit illetve kell a metához, de gyűrűnél fölös. A talentedben annyin érdemes lenne változtatni, hogy convection helyett azt az 5 pontot leveszed, (ugye manából az elem lehetetlen hogy kifogyjon) és kirakod az elemental warding-ot (3/3) illetve az improved fire nova-t (2/2) mert azért nem árt a kevesebb sebzés úgyis mi sámánok ált. hullunk mint a legyek annyira kevés a hp-nk, illetve az a 20%-os fire totem sebzés elég jó kis plusz aoe dmg-et ad.

Részemről ennyi, értelmes jelentkezés, screen-eken dps jónak tűnik, bár a geared még nem a legjobb.

FELVÉVE ! Keress meg 1 officert invért !

Isten hozott közöttünk !

Üdv: Trau
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Tagfelvétel! Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban