Elküldve: 2010. Április 28. Szerda, 21:31 Hozzászólás témája: Argilos-nightelf-hunter
Alap infók
- Karakternév: Argilos
- Kaszt/Faj: Nightelf
- Talent-spec (Dual-talent ha van): MM-t használom(ugyisvagyokgemelve),+survi de azt nem használom
- /played (80-on és összesen): össz:149nap, 80-on:54nap
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?:csak egy 80as shamy, full kezdő gearbe
- Milyen guildekben voltál eddig?:Roid,OOW,
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?:Roidból azért léptem ki mert, kevésnek tartottam a raideket + lassúnak tartottam a progresst,OOW-ből nem léptem ki hanem abba hagytam a wowot.
- Armory link a karakteredhez: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Argilos
IRL:
- Kor:15
- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?:Mindekettő van.
- Írj valamit magadról:Elsős gimnazista vagyok angol előkészítőn.Szeretem:Sport,haverok,tv,kockulás.Wow-al Bc kezdete óta játszok, ezalatt fél évet hagytam ki.elején csak nagyon lazán toltam(fél évig csak kara farm) majd bc végefele kezdtem el normálisan raidelni.
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?:Bc-be a nagy nerf patch elött: T4 ful, T5 full, T6:hyjal full, bt csak 4 boss.Wotlk, T7full+ os3d(10 meg 25 be is).T8full , totc normalba full (hc -ba semmi) icc semmi (fél év wowot kihagytam,most jöttem vissza egy hete)
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?:ugytudom heti 3 25 ös raidetek van, ezeken biztosan részt tudok venni. + 10fősőkön is , előre lebeszélt időponttal
- Hogyan készülsz fel a raidekre?:Mana, hp, haste poti (min 1 stack), flask, kajabuff (ha nemlenne hal v malac raiden),arrow. ha új boss akkor taktikának utána nézek(videó,leírás,havert megkérdezem)
- Bármilyen link amely a teljesítményedet igazolja(WWS,WOL,WMO,SS)/Ha nincs old meg hogy legyen, kötelező! http://kepfeltoltes.hu/view/100428/WoWScrnShot_042810_202330_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/view/100428/WoWScrnShot_042810_202303_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?:Eggyik barátom ajánlotta, megnéztelek titeket wowprogressen is és látom h jól haladtok nagyon + a riadek időmbe is beleférnek.
- Ismersz-e valakit a guildből?(Ha Metox az akkor nem előny.):Nem.
- Hol hallottál rólunk?:Barátomtól.
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?: elvárok:hangulatos,pörgős raid,(tudom hogy nincs hunter felvétel gondolom vannak elegen) szóval elég ha 1-2 raidre jutok le csak az elején. amit nyujtani tudok: hát nemtuljól gearelt(5221gs), de tapasztalt, skilles huntert, aki ért a kasztjához és mindig felkészült.
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?:AMD AthlonX2 Processor,2.7 GHz True DUal-core design. 4GB RAM, Geforce9600gt (remélem a lényeget leirtam:P)
- Milyen internethozzáérésed van?:Invitel, 100 Mbps
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az): nem vok valami nagy addonos: Omen , Deadly boss mod, recount. + ha van vmi kötelező akkor azt letöltöm
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?:Igen.
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?:Igen.
Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?: A fél év kihagyás miatt is van az h a gearem kicsit low(bár a 5000gs követelménynek megfelel). Igaz leirtam már de nembaj: hogy tudom nincs hunter felvétel ,mert gondolom vannak elegen,de nembaj h ha az elején csak néha tudok raidelni. És előre is köszönöm a válaszotokat! Üdv. -Argilos
Csatlakozott: Mar 10, 2010 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Elküldve: 2010. Április 29. Csütörtök, 1:25 Hozzászólás témája:
Szia, én emlékszem rád OOW-ből és rólam köztudott, hogy csak azoknak a playereknek a neve marad meg bennem akik a teljesítményükkel kitűnnek a tömegből ez lehet negatív és pozitív is, esetedben ez az utóbbi .
Kis türelmedet kérnék a döntéshozatalig.
Üdv: Traubi _________________ Traubii-#-Orionis-#-Dietime-#-Traußisoda
# A bort tisztán, a sört piszkosul szeretem! #
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban