Alap infók
- Karakternév: Vordengo
- Kaszt/Faj: Jelenleg BE
- Talent-spec (Dual-talent ha van): 14/0/57
- /played (80-on és összesen): sok, nem tom fejből
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?: Vordi
- Milyen guildekben voltál eddig?: Meridian, Reanim
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: Feloszlott a guild, nincs progress stb.
- Armory link a karakteredhez: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Vordengo
Cseho, Sanaye, Holysaber ismernek nagyon jól. IRL dolgok miatt nem játszottam több mint fél évet, illetve a sokszoros guild váltás és az, hogy nem találtam a helyemet sehol betette a kaput.
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?: BC-ben minden, WoTLK-ban festergut - rotface -ig láttam.
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: akár minden nap.
- Hogyan készülsz fel a raidekre?: kaja, flask, javítás stb.
- Bármilyen link amely a teljesítményedet igazolja(WWS,WOL,WMO,SS)/Ha nincs old meg hogy legyen, kötelező!/: Mivel nem tudok belépni ezért nincs is linkem, de emlékeim szerint 6-7k dps raidkörnyezetben.
Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?: Mert ismertek.
- Ismersz-e valakit a guildből?(Ha Metox az akkor nem előny.): Sanaye, Holysaber, Cseho, meg ha még vannak régi meridianosok akkor őket.
- Hol hallottál rólunk?:
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?: Jó hangulatot várom és azt tudom nyújtani amit eddig is.
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?: Athlon X2 5000+, 3gb ram, 9800GT 1gb.
- Milyen internethozzáérésed van?: UPC 60/6
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az): deadly boss, decursive, omen, ora2, stb
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: Igen
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: Igen
Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?:
Nem játszok már aktívan február óta (illetve áprilisban a feltörés miatt volt 1 hetem), így a gearem is megrekedt. Mivel nem vagyok aktív ezért szeretném, ha úgy bírálnátok el, hogy kellek-e shadowként vagy nem és ha igen, akkor igyekszem magamtól is, de muszáj lesz rátok is számítanom gear ügyileg. Most lett vége a sulinak már csak a vizsgák vannak hátra így raideken is jelen tudok lenni akár minden nap. Úgyhogy, ha úgy érzitek akkor átmegyek allyba és újra aktiválom az accomat. Van már authenticatorom is mert amíg inaktív voltam kétszer feltörtek. Bár gondolom jelenleg nem felgearelendő DPSekre van szükségetek így megértem ha nem vesztek fel. (bár a GS 5320 ami ha jól láttam követelmény felett van)
Csatlakozott: Mar 10, 2010 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Komárom
Elküldve: 2010. Április 30. Péntek, 12:57 Hozzászólás témája:
Vordiii ne basszá h visszajössz!!!
A GS nem minden, te is tudod
Ugye Draenei kislány leszel?
Részemről +++++++ _________________ "Hallod erotikus a hangod, bassza a fülem."
Elküldve: 2010. Április 30. Péntek, 13:31 Hozzászólás témája:
Én nem ismerlek, ezért "neutral" hozzáállással a következőket írom, amiket pótolhatsz nyugodtan.
- /played
- magadról
- felkészülés
- WWS (hát, pedig jó lenne, találd fel magad:D)
Amúgy sok a hit ratinged, kevés az SP-d és a Haste-ed, de remélem ezzel te is tisztában vagy. Azokat a socketeket, ahol a socket bonus legalább 7 sp, érdemes kipakolni megfelelő gemekkel, úgy mint SP + spi kék socketba, SP + haste sárgába. Jah, szerintem Shadow papnak fegyverre jobban jársz SP-vel, a hastes proccos fegyver enchant lutri, nem mindig hasznos.
Ha a fentieket pótolod, akkor szerintem itt a helyed. (Természetesen geart nem kell, az majd kiesik nálunk, a gemekre és a jelentkezésre értettem.) _________________ Avallon / Camels / Merch / Near - my characters on realm Ragnaros (EU, Alliance)
Mooncloth Tailoring, Elixir Mastery Alchemy, Elemental Leatherworking and Cooking professions at your service!
Elküldve: 2010. Április 30. Péntek, 14:07 Hozzászólás témája:
Playedet továbbra se tudom megmondani mert nem aktív még az accom. A magamról részt megírtam, a felkészülés részt megírtam, WWS meg ugyancsak nincs az első ok miatt.
Tudom hogy kevés a spell power ezért van, mindenre sp gem pakolva. Kevés haste miatt van a tőrön black magic és amúgy meg decembertől februárig ennyi gearre futotta. Akkor ulduaros gearemet tornáztam fel eddig. Bővebben most nem megyek bele mindenbe, hogy miért úgy van minden ahogy van, de tény hogy nem jó.
Elküldve: 2010. Április 30. Péntek, 16:14 Hozzászólás témája:
Az accountos részt kihagytam, kissé gyorsan néztem végig a jelentkezést. Akkor előző hiányosságok törölve.
Majd ha visszajössz játszani, akkor lehet gemeket meg enchantokat cserélni.
Amúgy játékfizetés meg character transfer nem olcsó, de bízzunk benne, hogy megéri.
Szóval ha úgy gondolod, hogy befizetsz s velünk akarsz játszani, akkor a helyedben már tölteném az accountom... _________________ Avallon / Camels / Merch / Near - my characters on realm Ragnaros (EU, Alliance)
Mooncloth Tailoring, Elixir Mastery Alchemy, Elemental Leatherworking and Cooking professions at your service!
Elküldve: 2010. Április 30. Péntek, 16:15 Hozzászólás témája:
A gyengébbek kedvéért ez igent jelent. _________________ Avallon / Camels / Merch / Near - my characters on realm Ragnaros (EU, Alliance)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban