FOOLDAL FORUM ADDON RECRUIT ADATAIM

Accordant Guild :: Téma megtekintése - Társalgó

•  IndexForum   •  Gy.I.K.Gy.I.K.   •  KeresésKeresés   •  Felhasználó listaFelhasználó lista   •  CsoportokCsoportok   •  ProfilProfil  •

•  Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   •  BelépésBelépés  •

Társalgó
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Társalgó
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Cseho
Developer
Developer

HozzászólásElküldve: 2010. Március 10. Szerda, 17:27    Hozzászólás témája: Társalgó Hozzászólás az előzmény idézésével

Mehet a kommunikáció "értelmes & kulturális" hangnemben.. Vicces
Max kibannolom azt aki nem tetszik nekem ^^
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Dario
Journeyman
Journeyman

HozzászólásElküldve: 2010. Március 11. Csütörtök, 14:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bugos az avatar feltoltes pc-rol...
azt irja nem lehet nagyobb 59kbytenal. erre sem a 4.4kb os se a 2.1kb-s kepet nagyobbnak irja mint mint 59kb. netrol meg nem neztem meg.
tessek kijavitani Vicces
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Cseho
Developer
Developer

HozzászólásElküldve: 2010. Március 11. Csütörtök, 14:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ty, nézem is a probléma okát.
Dario
Journeyman
Journeyman

HozzászólásElküldve: 2010. Március 11. Csütörtök, 14:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Leteszteltem webrol is. sajat webemrol nem akarja athozni, ha azt valasztom h masolja (nem tud csatlakozni), ha linkelem felfogja, h igen kepallomany, 4.4kb a meretei boven 150*150 pixel alatt vannak, de nem kezeli, megnezem azert konkret kepfeltolto szolgaltatotol is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Dario
Journeyman
Journeyman

HozzászólásElküldve: 2010. Március 11. Csütörtök, 15:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
Leteszteltem webrol is. sajat webemrol nem akarja athozni, ha azt valasztom h masolja (nem tud csatlakozni), ha linkelem felfogja, h igen kepallomany, 4.4kb a meretei boven 150*150 pixel alatt vannak, de nem kezeli, megnezem azert konkret kepfeltolto szolgaltatotol is.

Na ugy nez ki h valoszinuleg nincs engedelyzve 1-2 mappahoz a hozzaferes feltoltesileg, effektiv a ftp-n keresztul feltoltott avatarok lehetnek elerhetok.
problema megoldva :]
Vissza az elejére
Cseho
Developer
Developer

HozzászólásElküldve: 2010. Március 11. Csütörtök, 15:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha azt az avatart akartad akk feltöltöttem a galériába + kibővítettem pár WoWossal.
Dario
Journeyman
Journeyman

HozzászólásElküldve: 2010. Március 11. Csütörtök, 21:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nagyon szepen koszonom Mosoly
Vissza az elejére
Traubi
Postman
Postman

HozzászólásElküldve: 2010. Március 12. Péntek, 11:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cseho nem tudok változtatni avatart. Légyszi told fel nekem ezt ( http://retronom.hu/files/images/traubi_0.thumbnail.jpg ) a galériába, hogy tudjam használni. thx
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Cseho
Developer
Developer

HozzászólásElküldve: 2010. Március 12. Péntek, 12:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fent van a galériába, vhol alul keresgéld.
Szándékosan tiltottam le mindenféle képfeltöltést a galériába.
Akinek xtra avatar sóhaja van itt jelezze nekem és kérem hozzá a kép elérhetőségét.
Lanor
Journeyman
Journeyman

HozzászólásElküldve: 2010. Március 12. Péntek, 13:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Király, kezdhetem a fórumtrollkodást Mosoly

Rajtad tartom a szemem Kacsint? @Cseho
Vissza az elejére
Lanor
Journeyman
Journeyman

HozzászólásElküldve: 2010. Március 12. Péntek, 14:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A wowprogress-en kijavítottam a guild honlapjának a címét, hogy onnan is idetaláljanak az esetleges apply-zók.
Vissza az elejére
Lanor
Journeyman
Journeyman

HozzászólásElküldve: 2010. Március 12. Péntek, 14:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy kérdés Cseho: miért nem akarja az aláírásomat megjeleníteni a postoknál ?
Vissza az elejére
Cseho
Developer
Developer

HozzászólásElküldve: 2010. Március 12. Péntek, 15:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Profilodnál pipáld be az "Attach signature"-et és utánna minden új postodnál ott lesz az aláírásod.
Lanor
Journeyman
Journeyman

HozzászólásElküldve: 2010. Március 12. Péntek, 15:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ok thx
Vissza az elejére
Avallon
Lawbringer
Lawbringer

HozzászólásElküldve: 2010. Március 14. Vasárnap, 14:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cseho, ha ráérsz még - mivel én szeretlek foglalkoztatni Nagyon boldog - és nem unatkozol, akkor légy szíves töltsd fel ezt is a galériába:
http://www.kephost.com/images/tzj4lli5312z3829kj8h.jpg

Köszöntem szépen.
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Társalgó Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4  Következő
1 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban