FOOLDAL FORUM ADDON RECRUIT ADATAIM

Accordant Guild :: Téma megtekintése - Sújtólég-fury warrior

•  IndexForum   •  Gy.I.K.Gy.I.K.   •  KeresésKeresés   •  Felhasználó listaFelhasználó lista   •  CsoportokCsoportok   •  ProfilProfil  •

•  Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   •  BelépésBelépés  •

Sújtólég-fury warrior

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Tagfelvétel!
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
sujto
Postman
Postman

HozzászólásElküldve: 2010. Március 15. Hétfő, 20:51    Hozzászólás témája: Sújtólég-fury warrior Hozzászólás az előzmény idézésével

Alap infók
- Karakternév:Sújtólég
- Kaszt/Faj:Draf
- Talent-spec (Dual-talent ha van):Fury,Arms
- /played (80-on és összesen):2
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?:Raffal Hunter,
- Milyen guildekben voltál eddig?:The Beast Within,Jelenleg Remény
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?:Nem működik a progres,a héten 3 kiléptek,szóval annyi neki...
- Armory link a karakteredhez:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=S%C3%BAjt%C3%B3l%C3%A9g

IRL:
- Kor:33
- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?:van
- Írj valamit magadról:

Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel :Majdnem mindenhol jártam,kivéve néhány bc-s,Ebben a kiegben mindenhol voltam,ulduba sajnos yogit nem öltem, icc25-be Rotface,Festergut-ig
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?:mindet
- Hogyan készülsz fel a raidekre?:Potik ,flaskák,kaja minden mennyiségbe,+ szoktam vinni nyers gemeket,encsákat...

Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?:csak jókat halottam,és mert haladó progres van...
- Ismersz-e valakit a guildből?:igen
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?:sokat nem várok el csak néha tudjak raidelni icc-be,jó dps vagyok,meg jó fej csak nem szabad sokat söröznöm... Nagyon boldog

Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?:CPU type:AMD Phenom(tm) 8650 Triple-Core Processor CPU Speed (GHz):2.314 System memor(GB):3.999 Graphics card model:NVIDIA GeForce 9600 GT Win7 64-es oprendszer
- Milyen internethozzáérésed van?:2mb wifis
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az):Omen,DBM,+ clasomnak megfelelők
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?:Testvérem néha altozik a huntimmal,de a mainal nem...
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: igen

Az a draf az dwarf. @Cseho
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Cseho
Developer
Developer

HozzászólásElküldve: 2010. Március 16. Kedd, 0:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez az az Ayalan féle The Beast Within ami a Xaviusról jött?
Edre
Scholar
Scholar

HozzászólásElküldve: 2010. Március 16. Kedd, 7:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Próbaidóre fel vagy véve, keress meg egy ofit invért !
Üdv nálunk Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Tagfelvétel! Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban