Elküldve: 2010. Március 16. Kedd, 15:01 Hozzászólás témája: Pandoraxxl, rugo
Alap infók
- Karakternév: Pandoraxxl
- Kaszt/Faj: Rugo Night elf
- Talent-spec (Dual-talent ha van): combat pve, assa pvp
- /played (80-on és összesen):50nap, 80on 10 nap(bcs kari)
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?: pala, lock, dk, pap amik 80on vannak.
- Milyen guildekben voltál eddig?: mind ismeretlen probalkozások voltak, ami emlitésre mélto vodka, cuties only, mindegyikben trialon, ping és egyéb problámák miatt bukott a dolog
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?:nemvoltak raidek,, szinte ures vlt a guild
- Armory link a karakteredhez: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Pandoraxxl
IRL:
- Kor: 17
- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?: van
- Írj valamit magadról:
Volgare gaming menedzsere voltam (cs1.6, szep eredmenyekkel=top1 becupon), meg WCG is teriteken volt, szponzorácio miatt nem ment a dolog.sokáig cbztunk, cs1.6, mohaa, euro cup,stb
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?: ulduar kicsit, toc és icc mindegyik boss
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: minden nap 5tol 10,neha 11 ig vagyok, hetvegen non stop)+ ami ebe nem fér bele megbeszélés alapján mehet minden
- Hogyan készülsz fel a raidekre?Elvárás alapján. Amit mindik viszek: (idöben megjelenés) +flask, kaja, poti, poison
Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?: Rhibi titleje miatt:))
- Ismersz-e valakit a guildből?: Szintén vele valtottunk par szot
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?: Amit elvárok az aktiv raidelés, és ambiciokat. Én hozok észt, skillt(ez majd raiden derül ki természetesen), és éjjel 3 kor is szivesen megyek iccbe:)
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?: 2gb ram, 4890videokartya, 4magos phenom proci
- Milyen internethozzáérésed van?: 30mb,adsl
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az): DMB, Bartrender és még sok lényegtelen addont.
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: igen
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: igen
Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?:
Remélem mindent világosan kitöltöttem, izgatottan várom a választ:)
**EDIT**
a kari azert nincs felencsizve, kigemelve, legalabbis hibásan és hiányosan, mert altokat huzok, és ezekre elmegy a pénz, idö. Természetesen ha esetleg felvesztek, ezek mind potlásra kerülnek.
Csatlakozott: Mar 10, 2010 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Komárom
Elküldve: 2010. Március 16. Kedd, 15:17 Hozzászólás témája:
Lol Cuties Only? Azok nagyon betegek, a honlapjuk első osztályú!
"Encsizve" ilyen szó nem létezik _________________ "Hallod erotikus a hangod, bassza a fülem."
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban