Életkor: 19
Név: Terjék Katalin (becenév nem nagyon van, mindenk guildben a karakteem nevén hívtak)
Katakter: Night elf druid - restoration maxos inscripter és enchanter professionnel, armory linkem: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Thysse
Raidek ismerete: Egy éve kezdtem el eredetin játszani, voltam minden instában, minden boss taktikát ismerek egészen ICC 4 bossáig, ugyanis annál tovább nem jutottam családi okok miatt, ezért pár hónaapra abba is kellett hagynom sajnos a wowot. De hozzátenném: majdnem minden boss ugyanaz minimális eltéréssel: állj ki a földdel nem egy szinű területről, szóródj, és néha van egy két extrém plussz amit nem lehet videókon tanulni csak tapasztalattal sajnos.
Érdekeltség: Nagyon szeretem a warcraft storyát, és főleg azért játszok hogy minnél több élményem legyen a történettel kapcsolatban. Illetve a fun dolgok gyüjtése
Előző klánból való kilépés és jelentkezés oka: Előrő klánomban nem volt számomra hely a raidekben és a sok kimaradás miatt nem is nagyon vettek már emberszámba...
Raiden való részvétel: majdnem mindig ráérek hétköznap, kivéve ha vendég van, vagy egyéb családi dolog közbejön.
A gépem adatait (szégyellem) de nem nagyon tudom, nem értek hozzá, de tökéletesen fut rajta a wow :DDD (gondolom ez a lényeg)
Szeretnék egy értelmes társaságnak a tagja lenni, ahol jól érzem magam a World of Warcrafton belül =)
UI.: ha kihagytam valamit elnézést kérek. Thyss[/b][/u]
Csatlakozott: Mar 12, 2010 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Debrecen
Elküldve: 2010. Március 17. Szerda, 1:25 Hozzászólás témája:
Persze hogy kell, minden valamirevaló resto druid kikarakja!!!
És ne felejtsük el, hogy egy újabb hölgyről vagy szó, szóval lassan (felvétel esetén) többségben lesznek a gyengébbik nem képviselői _________________ Lanor - Unholy Death Knight / Jahera - Resto Druid / Janina - Prot Paladin
Elküldve: 2010. Március 17. Szerda, 1:37 Hozzászólás témája:
Lanornak teljesen igaza van, tekintve, hogy nem tud tovább lépni a talent fán, ha nem rak oda pontot.
Ill. vagy a subtetly-re megy az az egy pont (raiden talán nincs rá szükség - mondom én, akit mindig elsőnek csapnak le ), vagy a naturalist-ra, de az meg más build mellett érdemes
Valóban, nem azt néztem h tovább tud-e menni nélküle hanem a hasznosságát @Cseho
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban