FOOLDAL FORUM ADDON RECRUIT ADATAIM

Accordant Guild :: Téma megtekintése - Thysse Restoration druid

•  IndexForum   •  Gy.I.K.Gy.I.K.   •  KeresésKeresés   •  Felhasználó listaFelhasználó lista   •  CsoportokCsoportok   •  ProfilProfil  •

•  Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   •  BelépésBelépés  •

Thysse Restoration druid

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Tagfelvétel!
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Thysse
Unknown Entity
Unknown Entity

HozzászólásElküldve: 2010. Március 16. Kedd, 22:57    Hozzászólás témája: Thysse Restoration druid Hozzászólás az előzmény idézésével

Életkor: 19
Név: Terjék Katalin (becenév nem nagyon van, mindenk guildben a karakteem nevén hívtak)
Katakter: Night elf druid - restoration maxos inscripter és enchanter professionnel, armory linkem: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Thysse
Raidek ismerete: Egy éve kezdtem el eredetin játszani, voltam minden instában, minden boss taktikát ismerek egészen ICC 4 bossáig, ugyanis annál tovább nem jutottam családi okok miatt, ezért pár hónaapra abba is kellett hagynom sajnos a wowot. De hozzátenném: majdnem minden boss ugyanaz minimális eltéréssel: állj ki a földdel nem egy szinű területről, szóródj, és néha van egy két extrém plussz amit nem lehet videókon tanulni csak tapasztalattal sajnos.
Érdekeltség: Nagyon szeretem a warcraft storyát, és főleg azért játszok hogy minnél több élményem legyen a történettel kapcsolatban. Illetve a fun dolgok gyüjtése Vicces
Előző klánból való kilépés és jelentkezés oka: Előrő klánomban nem volt számomra hely a raidekben és a sok kimaradás miatt nem is nagyon vettek már emberszámba...
Raiden való részvétel: majdnem mindig ráérek hétköznap, kivéve ha vendég van, vagy egyéb családi dolog közbejön.
A gépem adatait (szégyellem) de nem nagyon tudom, nem értek hozzá, de tökéletesen fut rajta a wow :DDD (gondolom ez a lényeg)

Szeretnék egy értelmes társaságnak a tagja lenni, ahol jól érzem magam a World of Warcrafton belül =)

UI.: ha kihagytam valamit elnézést kérek. Thyss[/b][/u]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Cseho
Developer
Developer

HozzászólásElküldve: 2010. Március 16. Kedd, 23:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát a sablont nem igazán követted, viszont öröm látni h nem csak én vagyok lore whore Nagyon boldog

Legutóbb Cseho szerkesztette (2010. Március 17. Szerda, 15:10), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Thysse
Unknown Entity
Unknown Entity

HozzászólásElküldve: 2010. Március 16. Kedd, 23:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha van tanácsod mire rakjam azt az egy szem talentet mondjad, de sok értelmesett nem találok... én legalábbis Vicces
Vissza az elejére
Lanor
Journeyman
Journeyman

HozzászólásElküldve: 2010. Március 17. Szerda, 1:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Persze hogy kell, minden valamirevaló resto druid kikarakja!!!

És ne felejtsük el, hogy egy újabb hölgyről vagy szó, szóval lassan (felvétel esetén) többségben lesznek a gyengébbik nem képviselői Mosoly
Jahnothx
Peasant
Peasant

HozzászólásElküldve: 2010. Március 17. Szerda, 1:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lanornak teljesen igaza van, tekintve, hogy nem tud tovább lépni a talent fán, ha nem rak oda pontot. Nevet?

Ill. vagy a subtetly-re megy az az egy pont (raiden talán nincs rá szükség - mondom én, akit mindig elsőnek csapnak le Vicces ), vagy a naturalist-ra, de az meg más build mellett érdemes Mosoly

Valóban, nem azt néztem h tovább tud-e menni nélküle hanem a hasznosságát Nagyon boldog @Cseho
Vissza az elejére
Flora
Postman
Postman

HozzászólásElküldve: 2010. Március 17. Szerda, 7:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

És ne felejtsük el, hogy egy újabb hölgyről vagy szó, szóval lassan (felvétel esetén) többségben lesznek a gyengébbik nem képviselői
Nagyon boldog amit jó látni

Háremet akartok csinálni, np Nagyon boldog @Cseho
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Edre
Scholar
Scholar

HozzászólásElküldve: 2010. Március 17. Szerda, 7:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy újabb fácska mindíg jól jön, üdvözlet nálunk, keress meg egy ofit invért.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Tagfelvétel! Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban