Csatlakozott: Mar 14, 2010 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Péterréve
Elküldve: 2010. Március 14. Vasárnap, 22:52 Hozzászólás témája: Syreeus - Resto Shaman
Alap infók
- Karakternév: Syreeus
- Kaszt/Faj: Shaman / Dranei
- Talent-spec (Dual-talent ha van): Resto / Elemental
- /played (80-on és összesen): 108 Nap korul
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?: Pala tank 5600gs, Hunter 5500gs, Rugo 4500gs
- Milyen guildekben voltál eddig?: Szentfeny, EG, OOW, Tranquality, Illuminations
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: Nehany ember kilepett es nagyon lecsokkent/megszunt a progress, minek kovetkezmenyekent mar nem voltam aktiv.
- Armory link a karakteredhez: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Syreeus
IRL:
- Kor: 21
- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?: igen
- Írj valamit magadról: Vajdasági lakos vagyok, egyetemen informatikát tanulok, rendszeressen edzek, gitározok, iszok stb...
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?: Naxx 40 en, es LK-n kivul mindent oltem mar egeszen sima wowtol napjainkig. Heroicban TOTGC25 osben 3 bossig jutottam.
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?:2-3 25ost, + megbeszeles szerint 10esek
- Hogyan készülsz fel a raidekre?: Flaska, potik, kajak, gold, reagens, taktikai video esetleg + amit kulon elvarnak.
Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?: Egeszen mostanaig nem hallottam sokat a guildrol, de jok a benyomasaim es a visszajelzesek, igy gondoltam teszek 1 probat.
- Ismersz-e valakit a guildből?: Tudtommal nem, esetleg regrol masik karekterrel...
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?: szeretnek legalabb 1 25os raidet, meg ha progressben nem is veszek reszt szeretnek jatszani, nem azonnal, de 10es csapatot is szeretnek. / Ezekben a raidekben maxot kihozni magambol.
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?: C2D E4500, HD4580, 2+2GB DDR2 Ram
- Milyen internethozzáérésed van?: 1MB ADSL
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az): DBM, Deus Vox, Grid.
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: igen
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: igen
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban