FOOLDAL FORUM ADDON RECRUIT ADATAIM

Accordant Guild :: Téma megtekintése - Aergetlam - H0ly pala

•  IndexForum   •  Gy.I.K.Gy.I.K.   •  KeresésKeresés   •  Felhasználó listaFelhasználó lista   •  CsoportokCsoportok   •  ProfilProfil  •

•  Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   •  BelépésBelépés  •

Aergetlam - H0ly pala

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Tagfelvétel!
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Aergetlam
Unknown Entity
Unknown Entity

HozzászólásElküldve: 2010. Március 18. Csütörtök, 21:26    Hozzászólás témája: Aergetlam - H0ly pala Hozzászólás az előzmény idézésével

Alap infók
- Karakternév: Aergetlam
- Kaszt/Faj: Human Paladin
- Talent-spec (Dual-talent ha van): Holy (main) Retri - hát az még a régi fejlödö talent... gear nincs hozzá de alakulgat, vagy akár prot ami esetleg szükséges.
- /played (80-on és összesen): Overall 4 éve játszom, ez a karakter Classic wowban látta meg a napvilágot, mint twink karakter - azota BCben pvpzett valamicskét (aréna) illetve némi pvp - Wotlkben pedig pve healer szerepet tölt be kb 2-3 hónapja)
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?:
-Warlock (lv 80) : Demonicgirl http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Demonicgirl
-Warrior (lv 80) : Wannabeebig http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Wannabeebig
-Rogue: (lv 80) Damie http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Damie

- Milyen guildekben voltál eddig?:
->Classic wowbanban Árnylovagok -> Remény.
->Bcben: Remény->Tranquility-> Honor and Glory
-> Wotlk: Honor and Glory.
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: Volt 1 hónap inaktivitásom családi okok miatt. ezért "elküldtek" de igazábol a társaság már megváltozott ott, visszavennének de nem mozgat már annyira a társaság ott. Van pár rendes arc arrafelé, de már tul sok az ismeretlen és akkor már inkább teljesen uj vizekre eveznékMosoly
- Armory link a karakteredhez: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Aergetlam
ha ez nem megy, (most lett átoperáltatva a karakter nőböl férfire :0 akkor
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Bubblygirl)
IRL:
- Kor: 20 éves vagyok, egész pontosan 1989 december 25.ei születésü! hah! :p
- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?: Persze hogy van Mosoly
- Írj valamit magadról: Szőke magas jóvágásu minden nő álma... ja nem az valaki más... izé Nagyon boldog Nevem: Russi Michele Imre (a nevem a kedves Olasz édesapámtol öröklödött sok más problémával és betegséggel de élek és virulok és ez a lényeg Mosoly ) hivjatok Mihálynak vagy Misinek - aergetlamnak vagy ahogy gondoljátok. Angolul és Magyarul beszélek) olasz meg tervben van Mosoly
20 éves átlagos budapesti srác aki szeret poénkodni és a felesleges idejét, ami aránylag sok... wowban "fecsérli el" (ahogy mások mondanák).

Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?:ZG megjelenése ota MC BWL AQ20-40,naxx 40en(nem toltam végig de jo részét pucoltam) keresztül... BC minden raidkontentjén tul...(igen még Killjadent is öltem a warrimmal:p) egészen mostanáig mm...mmmm.... ICC25 ben 5 bosst láttam a többire viszont tudom a taktikot.
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: 7 :O
- Hogyan készülsz fel a raidekre?: Flask, kaja, manapoti, (és egyéb szükséges raidkit) 15 percel raid elött a találkakavicsnál gubbasztok és várom az invet, illetve alternativ esetben gankeltetem magam ott a hordával...
- Bármilyen link amely a teljesítményedet igazolja(WWS,WOL,WMO,SS):
hát, jelen pillanatban ilyennel nem szolgálhatok Szomor?
Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?: szeretnék 1 jo társaságban játszani, értelmes emberekkel, jótt szórakozni, raidelni jóban és rosszban!
- Ismersz-e valakit a guildből?(Ha Metox az akkor nem előny! Nagyon boldog):barátnökm a guild tagja ugy kb 2 napja (Thysse néven) , és gondoltam énis szerencsét probálok továbbá van 1 törp retpala ismerösöm is valami Yorg.... Nagyon boldog (nem Metoxot nem ismerem asszem, akkor elönyben vagyok?Mosoly )
- Hol hallottál rólunk?: Ismerösök/ Barátnőmtől.
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?: barátságos társaság, raidlehetőség, tapasztalat szerzés, megosztás etc...

Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?: Macbook pro core 2 duo 2,8GHZ 2GB Ram 512 videokari dalaranban csusforgalomban fullgrafon 50-60fps :p
- Milyen internethozzáérésed van?: 15mb upc
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az): Sexymapot nemhasználok, viszont helyette healbot, Deadly bossmods, Bartender4, Pally Power, etc.
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: Fogjuk rá, Barátnőmnek van hozzáférése, de nagyon ritkán használja mivel van saját accountja.
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: Természetesen igen.

Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?: most igy hirtelen semmi olyasmi nem jut az eszembe.de majd kiegészitem ha esetleg mégis megtörténne Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Holy
Peasant
Peasant

HozzászólásElküldve: 2010. Március 18. Csütörtök, 22:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kis türelmedet kérem!
Hamarosan válaszolok neked!
Max 1-2 nap .. :p
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Aergetlam
Unknown Entity
Unknown Entity

HozzászólásElküldve: 2010. Március 18. Csütörtök, 22:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

okés.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Edre
Scholar
Scholar

HozzászólásElküldve: 2010. Március 18. Csütörtök, 22:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia !
Köszönjük a jelentkezésedet, elfogadva !
Isten hozott Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Tagfelvétel! Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban