- Milyen guildekben voltál eddig?:
->Classic wowbanban Árnylovagok -> Remény.
->Bcben: Remény->Tranquility-> Honor and Glory
-> Wotlk: Honor and Glory.
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: Volt 1 hónap inaktivitásom családi okok miatt. ezért "elküldtek" de igazábol a társaság már megváltozott ott, visszavennének de nem mozgat már annyira a társaság ott. Van pár rendes arc arrafelé, de már tul sok az ismeretlen és akkor már inkább teljesen uj vizekre eveznék
- Armory link a karakteredhez: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Aergetlam
ha ez nem megy, (most lett átoperáltatva a karakter nőböl férfire :0 akkor
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Bubblygirl)
IRL:
- Kor: 20 éves vagyok, egész pontosan 1989 december 25.ei születésü! hah! :p
- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?: Persze hogy van
- Írj valamit magadról: Szőke magas jóvágásu minden nő álma... ja nem az valaki más... izé Nevem: Russi Michele Imre (a nevem a kedves Olasz édesapámtol öröklödött sok más problémával és betegséggel de élek és virulok és ez a lényeg ) hivjatok Mihálynak vagy Misinek - aergetlamnak vagy ahogy gondoljátok. Angolul és Magyarul beszélek) olasz meg tervben van
20 éves átlagos budapesti srác aki szeret poénkodni és a felesleges idejét, ami aránylag sok... wowban "fecsérli el" (ahogy mások mondanák).
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?:ZG megjelenése ota MC BWL AQ20-40,naxx 40en(nem toltam végig de jo részét pucoltam) keresztül... BC minden raidkontentjén tul...(igen még Killjadent is öltem a warrimmal:p) egészen mostanáig mm...mmmm.... ICC25 ben 5 bosst láttam a többire viszont tudom a taktikot.
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: 7 :O
- Hogyan készülsz fel a raidekre?: Flask, kaja, manapoti, (és egyéb szükséges raidkit) 15 percel raid elött a találkakavicsnál gubbasztok és várom az invet, illetve alternativ esetben gankeltetem magam ott a hordával...
- Bármilyen link amely a teljesítményedet igazolja(WWS,WOL,WMO,SS):
hát, jelen pillanatban ilyennel nem szolgálhatok
Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?: szeretnék 1 jo társaságban játszani, értelmes emberekkel, jótt szórakozni, raidelni jóban és rosszban!
- Ismersz-e valakit a guildből?(Ha Metox az akkor nem előny! Nagyon boldog):barátnökm a guild tagja ugy kb 2 napja (Thysse néven) , és gondoltam énis szerencsét probálok továbbá van 1 törp retpala ismerösöm is valami Yorg.... (nem Metoxot nem ismerem asszem, akkor elönyben vagyok? )
- Hol hallottál rólunk?: Ismerösök/ Barátnőmtől.
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?: barátságos társaság, raidlehetőség, tapasztalat szerzés, megosztás etc...
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?: Macbook pro core 2 duo 2,8GHZ 2GB Ram 512 videokari dalaranban csusforgalomban fullgrafon 50-60fps :p
- Milyen internethozzáérésed van?: 15mb upc
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az): Sexymapot nemhasználok, viszont helyette healbot, Deadly bossmods, Bartender4, Pally Power, etc.
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: Fogjuk rá, Barátnőmnek van hozzáférése, de nagyon ritkán használja mivel van saját accountja.
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: Természetesen igen.
Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?: most igy hirtelen semmi olyasmi nem jut az eszembe.de majd kiegészitem ha esetleg mégis megtörténne
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban