FOOLDAL FORUM ADDON RECRUIT ADATAIM

Accordant Guild :: Téma megtekintése - Didikillyou, Death Knight Blood tank - ragnaros

•  IndexForum   •  Gy.I.K.Gy.I.K.   •  KeresésKeresés   •  Felhasználó listaFelhasználó lista   •  CsoportokCsoportok   •  ProfilProfil  •

•  Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   •  BelépésBelépés  •

Didikillyou, Death Knight Blood tank - ragnaros

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Tagfelvétel!
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
didikillyou
Unknown Entity
Unknown Entity

HozzászólásElküldve: 2010. Március 31. Szerda, 18:45    Hozzászólás témája: Didikillyou, Death Knight Blood tank - ragnaros Hozzászólás az előzmény idézésével

Alap infók
- Karakternév: Didikillyou
- Kaszt/Faj: Death Knight, Night Elf
- Talent-spec (Dual-talent ha van): Bloodholy (Unholy+Blood)
- /played (80-on és összesen): 98days +
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?: nem valami sok [nincs]
- Milyen guildekben voltál eddig?: Ilyen is olyanis, voltam mindennap raidelőben is , meg nem túl aktív guildben egyaránt
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: PL az utolsó guildemmel amit nem neveznék meg:P az volt a gondom hogy heti 2 alkalommal maximum 2 óra raid volt, ami szerintem nem "progress" csak látogatás, én ha már jelentkezek valahova szeretnék haladni
- Armory link a karakteredhez:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Didikillyou

IRL:
- Kor: 20
- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?: van,van (ventrilo jah van; mikrofon: azis)
- Írj valamit magadról: Tanuló vagyok budapesten élek jól gearelt barátnőt keresek xD a telefonszámom 0670..jó lenne mi? Nagyon nem tudok mit írni, ha bekerülök úgyis fogunk beszélni, ami érdekel titeket úgyis kiszeditek belőlem.

Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?: Riad tapasztalatom van. Inkább taként jártam eddig, szóval tankolási tapasztalataim vannak, néhány raidet 'hardmodeban is toltunk ' persze nem fullos pl Totgc ben a hordások nincsennek meg nekem szóval achievement nincs róla. Szinte az összes raiden voltam már legalább egyszer, ulduar néhyán hard, meg totgc hard vannak, icc ből is van néhány achim. Hogy ti mit kértek itt "raidtapasztalat " címen nem tudom. Ha akartok úgyis kipróbáltok.
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: Amennyit kell
- Hogyan készülsz fel a raidekre?: Készülni??:S Olyat lehet? én max veszek flaskákat meg hasonló mást nem igazán teszek ( tehát flaska feast stb van, gold repairra van , repair raid előtt megvan... mi más kell még?:S kihagytam volna valamit?)
- Bármilyen link amely a teljesítményedet igazolja(WWS,WOL,WMO,SS)/Ha nincs old meg hogy legyen, kötelező!/: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Didikillyou <- armory link mivel én úgy vélem egy egyszerű ss( screenshot) [fotó] helyett az achik többet leírnak minthogy fightközben lefotózom a bosst...

Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?: Ez egy fogós ravasz kérdés, nem tudom:) régen láttam ezt a guildet és mmivel egy ideje megvan már és még enm oszlott fel, én arra gondoltam hogy rossz nem lehet, viszont abszólut em ismerem a guildet, szóval szerencst próbálnékMosoly
- Ismersz-e valakit a guildből?(Ha Metox az akkor nem előny.): Tudomásom szerint nem
- Hol hallottál rólunk?: Ragnaroson
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?: Én speciel "raid"elési lehetőséget, hogy én mit tudnék nyújtani?, passz pár wipeot, csak vicc volt, én tank vagyok, és egy aktív tankot tudnék nyújtani nektek:P

Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?: PC
- Milyen internethozzáérésed van?: Adsl (ha ez segít); amúgy gyors, UPC
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az): Sexymap??? Úristen olyan is van? Én amúgy nem vagyok az addonok híve persze oment( tanként) és deadly bosst amik az alapok természetesen használom, amúgy más különösebb addont nem igazán
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: Igen
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: Mert lehet több is? Azt hittem ban jár az eladásért, amúgy a kérdést megválaszolva igen

Egyéb:
- Bármi amit meg szeretnél osztani velünk?:
Igen ha eddig nem derült volna ki, Tank ként jelentkeztem, a dpsem nem a legeslegkorszerűbb, szerintem az icecrown 10es raidbe nagyon nagyon túlzással se lennék elég, szóval maradnék tankként guildben de azért valamilyen szinten dpselni is tudok
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Cseho
Developer
Developer

HozzászólásElküldve: 2010. Március 31. Szerda, 19:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha tanként belinkelsz egy damage takenes screent v logot bevisítok rajta.
Meglepődtem volna ha a BS-n hallasz rólunk.
Eléggé szétszórt applynak tűnik.
+ a mai döntés alapján nem kell több dk tank nekünk.
Legenden
Journeyman
Journeyman

HozzászólásElküldve: 2010. Március 31. Szerda, 20:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gearedböl 2 dolog derül ki.
1: szorgalmasan minden nap toltál 1 random hct
2: nagyábol puggal leverted első pár bosst iccbe
elutasítva
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Tagfelvétel! Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban