FOOLDAL FORUM ADDON RECRUIT ADATAIM

Accordant Guild :: Téma megtekintése - Gabyx- warlock

•  IndexForum   •  Gy.I.K.Gy.I.K.   •  KeresésKeresés   •  Felhasználó listaFelhasználó lista   •  CsoportokCsoportok   •  ProfilProfil  •

•  Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   •  BelépésBelépés  •

Gabyx- warlock

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Tagfelvétel!
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Gabyx
Unknown Entity
Unknown Entity

HozzászólásElküldve: 2010. Április 15. Csütörtök, 18:56    Hozzászólás témája: Gabyx- warlock Hozzászólás az előzmény idézésével

Alap infók
- Karakternév: Gabyx
- Kaszt/Faj: Warlock
- Talent-spec (Dual-talent ha van): Jelenleg Des/Demo de Afflira átrakom demot
- /played (80-on és összesen): összesen 84 nap 15 óra, 80-n 22 nap 20 óra
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?:
- Milyen guildekben voltál eddig?: Ezzel a karival Horda oldalon a Genesisbe illetve illetve BS- en voltam a Paramountban. A Genesist azért hagytam ott mert állt a progress.
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: Meguntam a hordát és a haverok is itt voltak ragna alliba azért jöttem át ide.
- Armory link a karakteredhez: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Gabyx

IRL:
- Kor: 18
- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?: Természetesen van.
- Írj valamit magadról: hm, bevallom így nyilvános fórumon nem szívesen írok magamrólMosoly Ha esetleg nyerek felvételt akkor úgyis jobban megismertek:)

Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?: BC-s raid tapasztalatokat nem írom le részletesen mert már felesleges szentem:) WotLk- ben Icc 11/12 és 1-2 hard mode illetve Icc 11/12 + hard mode( 5 boss)
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: 3
- Hogyan készülsz fel a raidekre?: flask+ kaja
- Bármilyen link amely a teljesítményedet igazolja(WWS,WOL,WMO,SS)/Ha nincs old meg hogy legyen, kötelező!/: Egy tesztbábus remélem jó lesz mert karim pár napja hoztam át alliba, http://kepfeltoltes.hu/100415/WoWScrnShot_041310_214607_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?: Elég jó progressel rendelkező guild vagytok, valamint nálatok van warlock felvétel:) A guildot még jobban nem ismerem így nem tudom megindokolni jobban a választásomat:)
- Ismersz-e valakit a guildből?(Ha Metox az akkor nem előny.): Cseho-t ismerem.
- Hol hallottál rólunk?: Trade chat hírdetésMosoly)
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?: Én nem várok el semmi különösebbet a guildtól csak tudjak raidre lejutni, ha van spot, én meg megpróbálok mindent megteni, hogy a legjobbat hozzam ki magamból és a guild előnyére váljak.

Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?: Egy Inteld 3 ghz proc, + 2 gb ram, 160 gb hdd, remekül fut rajta a wow( persze nem full grafon Mosoly )
- Milyen internethozzáérésed van?: egy helyi internetszolgáltatónál vagyok, gyors és megbízható az internet nagyon ritkák a szakadások.
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az): DBM, Threat meter, úgy gonodlom ezeka legfontosabbak a raideléshez.+ 1-2 apróság pl Necrosis
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: igen
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: igen
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Cseho
Developer
Developer

HozzászólásElküldve: 2010. Április 15. Csütörtök, 19:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azé sovány az a dps kép, alig 340k addig akárki akár mennyit tarthat Nagyon boldog
Asszem emléxem rád, de nem biztos.
Geared korrekt.
Áll a genében a progress? Még mindig nincs rendes tankjuk? Fredy nem vált be? OMG Nagyon boldog
Gabyx
Unknown Entity
Unknown Entity

HozzászólásElküldve: 2010. Április 15. Csütörtök, 21:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sose voltak meg az emberek raidra vagy nagyritkán...
A DPS ről meg a legjobb bizonyíték szentem ha raiden láttok és ott miylet csinálok.
Vissza az elejére
Edre
Scholar
Scholar

HozzászólásElküldve: 2010. Április 15. Csütörtök, 22:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szombatig választ adunk, türelmedet kérjük addig is.
Vissza az elejére
Cseho
Developer
Developer

HozzászólásElküldve: 2010. Április 15. Csütörtök, 22:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fene, a lelkem mélyén bíztam benne h Fredy nem volt elég nekik... Nagyon boldog
Mondjuk akkor érthető h miért vesznek fel mostanában mindenféle trash emberkéket.
Holy
Peasant
Peasant

HozzászólásElküldve: 2010. Április 16. Péntek, 8:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv!

Szerintem minden rendben van nalad, en egy 1-2 dologba kotnek bele csak, amugy en felvettelek, szoval megkereshetsz barkit ingame.
A talentedbe nem igazan ertem a +3% hit minek van kirakva. 12 % hited van most , Shadow pap mindig van es dranei is, szal hitcapen vagy, szvsz azt vagy soul lichre at lehetne rakni hogy staminarol leveszeed a 3 pontot +1-et meg imp hs-re es akkor van ra 5 pont. de a hitrol mindenkepp vedd le. Illetve a lifetap glyph folosleges ilyen keves spiritnel en ugy erzem +10 immolate dmgel jobban kijossz raiden mindenkepp.

Üdv nálunk Mosoly
Holy
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Tagfelvétel! Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban