Elküldve: 2010. Április 15. Csütörtök, 18:56 Hozzászólás témája: Gabyx- warlock
Alap infók
- Karakternév: Gabyx
- Kaszt/Faj: Warlock
- Talent-spec (Dual-talent ha van): Jelenleg Des/Demo de Afflira átrakom demot
- /played (80-on és összesen): összesen 84 nap 15 óra, 80-n 22 nap 20 óra
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid?:
- Milyen guildekben voltál eddig?: Ezzel a karival Horda oldalon a Genesisbe illetve illetve BS- en voltam a Paramountban. A Genesist azért hagytam ott mert állt a progress.
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: Meguntam a hordát és a haverok is itt voltak ragna alliba azért jöttem át ide.
- Armory link a karakteredhez: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Gabyx
IRL:
- Kor: 18
- Van-e Ventrilod & Mikrofonod?: Természetesen van.
- Írj valamit magadról: hm, bevallom így nyilvános fórumon nem szívesen írok magamról Ha esetleg nyerek felvételt akkor úgyis jobban megismertek:)
Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (Részletesen, nem törtszerveres)?: BC-s raid tapasztalatokat nem írom le részletesen mert már felesleges szentem:) WotLk- ben Icc 11/12 és 1-2 hard mode illetve Icc 11/12 + hard mode( 5 boss)
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: 3
- Hogyan készülsz fel a raidekre?: flask+ kaja
- Bármilyen link amely a teljesítményedet igazolja(WWS,WOL,WMO,SS)/Ha nincs old meg hogy legyen, kötelező!/: Egy tesztbábus remélem jó lesz mert karim pár napja hoztam át alliba, http://kepfeltoltes.hu/100415/WoWScrnShot_041310_214607_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az Accordant:
- Miért minket válaszottál?: Elég jó progressel rendelkező guild vagytok, valamint nálatok van warlock felvétel:) A guildot még jobban nem ismerem így nem tudom megindokolni jobban a választásomat:)
- Ismersz-e valakit a guildből?(Ha Metox az akkor nem előny.): Cseho-t ismerem.
- Hol hallottál rólunk?: Trade chat hírdetés)
- Mit vársz el a guildtől és mit tudnál te nyújtani nekünk?: Én nem várok el semmi különösebbet a guildtól csak tudjak raidre lejutni, ha van spot, én meg megpróbálok mindent megteni, hogy a legjobbat hozzam ki magamból és a guild előnyére váljak.
Technikai rész:
- Milyen számítógépről játszol?: Egy Inteld 3 ghz proc, + 2 gb ram, 160 gb hdd, remekül fut rajta a wow( persze nem full grafon )
- Milyen internethozzáérésed van?: egy helyi internetszolgáltatónál vagyok, gyors és megbízható az internet nagyon ritkák a szakadások.
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le, xperl és sexymap nem az): DBM, Threat meter, úgy gonodlom ezeka legfontosabbak a raideléshez.+ 1-2 apróság pl Necrosis
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: igen
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: igen
Csatlakozott: Mar 10, 2010 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Komárom
Elküldve: 2010. Április 15. Csütörtök, 19:49 Hozzászólás témája:
Azé sovány az a dps kép, alig 340k addig akárki akár mennyit tarthat
Asszem emléxem rád, de nem biztos.
Geared korrekt.
Áll a genében a progress? Még mindig nincs rendes tankjuk? Fredy nem vált be? OMG _________________ "Hallod erotikus a hangod, bassza a fülem."
Csatlakozott: Mar 10, 2010 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Komárom
Elküldve: 2010. Április 15. Csütörtök, 22:27 Hozzászólás témája:
Fene, a lelkem mélyén bíztam benne h Fredy nem volt elég nekik...
Mondjuk akkor érthető h miért vesznek fel mostanában mindenféle trash emberkéket. _________________ "Hallod erotikus a hangod, bassza a fülem."
Elküldve: 2010. Április 16. Péntek, 8:57 Hozzászólás témája:
Üdv!
Szerintem minden rendben van nalad, en egy 1-2 dologba kotnek bele csak, amugy en felvettelek, szoval megkereshetsz barkit ingame.
A talentedbe nem igazan ertem a +3% hit minek van kirakva. 12 % hited van most , Shadow pap mindig van es dranei is, szal hitcapen vagy, szvsz azt vagy soul lichre at lehetne rakni hogy staminarol leveszeed a 3 pontot +1-et meg imp hs-re es akkor van ra 5 pont. de a hitrol mindenkepp vedd le. Illetve a lifetap glyph folosleges ilyen keves spiritnel en ugy erzem +10 immolate dmgel jobban kijossz raiden mindenkepp.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban