Header image  
ÜDVÖZÖLJÜK!  
line decor
  KEZDŐLAP 
line decor
   
 
ALAPELVEINK

Az Ács-Szaki BT. szolgáltatási tevékenységét folyamatosan fejleszti, növeli tevékenységei választékát, hogy meg tudjon felelni mind a növekvő vevői elvárásoknak, mind az új jogszabályoknak.


Az Ács-Szaki BT.vezetése és munkatársai messzemenően szem előtt tartják a munkavédelem, a biztonságtechnika és a tűzvédelem előírásait, valamint a környezet védelmét.

Az Ács-Szaki BT. a sikeres működés érdekében arra törekszik, hogy szolgáltatásaival elérje megrendelőinek és vevőinek bizalmát, megelégedését. Ezért a vezetés Az Ács-Szaki BT.-t úgy irányítja és működteti, hogy annak neve egyben garanciát is jelentsen azok számára, akiknek Az Ács-Szaki BT.. az üzleti partnere. A BT. fő célja az üzletfelek magas minőségi színvonalú és rugalmas kiszolgálása, valamint a folyamatos fejlesztés eredményeként a jövőben az eddiginél még nagyobb piaci részesedést elérése..

Az Ács-Szaki BT. cégvezetője a dolgozói szakmai fejlődését és képzését az egyik legfontosabb feladatnak ítéli. A dolgozók felkészültsége a szolgáltatási tevékenység minőségének egyik alappillére.