Header image  
ÜDVÖZÖLJÜK!  
line decor
  KEZDŐLAP  
line decor
   
 

    SZOLGÁLTATÁSAINK

Anyagválogatás:

A tető építése során természetesen a legfontosabb a fa. Sajnos sokszor előfordul, hogy a kiírt mennyiségű faanyag helyszínre szállítása után derül ki, hogy a helytelen tárolás miatt az már nem alkalmas a beépítésre (pl.: elcsavarodott), vagy gombásodás fertőzte meg. Előfordulhat az is, hogy az előre csomagolt hajópadló felbontásakor derül ki, hogy a fában található csomók felhasználhatatlanná teszik az anyagot (például egy belső burkolás esetén) mivel azok a száradás során kiesnek eredeti helyükről.
Ezeken a gondokon úgy próbálunk segíteni, hogy már a vásárlás során kézzel kiválogatjuk a faanyagot és azt azonnal, szállításra készítjük elő.Igényszerint a faanyagot tűz és gombaölőszerrel beáztatva vagy a helyszínen lekezeljük. Ha így járunk el, ügyfelünk pénzt, magunk pedig időt takarítunk meg.

 Tetőszerkezet építés:

Igény szerint a látszó faelemek díszítő faragását, marását is elkészítjük.
A szerkezeti kötéseket, csomópontokat maximális figyelemmel alakítjuk ki, mely során a biztonság, és az időt állóság követelménye az irányadó.

Külön figyelmet fordítunk a tető szellőző légrétegének kialakítására. Ha ezt nem tennénk, a tetőfedés apró résein átjutó csapadékvíz illetve az épület belső párájának lecsapódása károsíthatná az ácsszerkezetet (bepenészedik).
Már ebben a fázisban figyelünk a fedés kialakításának előkészítésére, hiszen a tetőfedés során már nincs lehetőség az esztétikai hibák javítására (pl.: a pontatlanul kialakított élgerinc, görbe kúpcserép sort eredményez).

 Tetőfedés:

A munkafolyamatok egyik látványos eleme a tetőfedés. Ez lehet égetett agyagcserép, betoncserép, bitumenes zsindely, hullámlemez stb.
A héjalás vízzáró képességét döntően befolyásolja a fedőanyag egymáshoz illeszkedése, megfelelő átfedése. Ez csak maximális odafigyeléssel, szükség szerint pontos méretre vágással érhető el. Elkészítése során fontosnak tartjuk, hogy a héjazat ne csak a csapadék elleni védelmet lássa el tökéletesen, hanem esztétikailag is kifogástalan legyen.

 Egyéb szolgáltatásaink:

Alap és egyéb zsaluzás
Állványozás
Garázsok, kerti tárolók, kerti pavilonok építése
Hőszigetelés
Tetőtér beépítés, belső hajópadlózás
Fafödém készítés
Tetősík ablakok beépítése
Szakmai, tervezési tanácsadás
Épülettisztítás
Épületfentartás,korszerüsítés
 Előtetők, egyéb ácsmunka
Régi tetők felújítása és cseréje