Üdvözlet! FONTOS INFÓK, OLVASD EL!!

Üdvözlet a Fekete Sereg guild fórumán! Olvasd el, fontos infók!

Moderátor: AngerFist

Üdvözlet! FONTOS INFÓK, OLVASD EL!!

HozzászólásSzerző: AngerFist Dátum: 2008.11.11. 16:49

Üdv!

Ez a Shaiya Teos szerverén működő Fekete Sereg guild fóruma. Itt elérsz minket, felteheted a kérdéseid, és hasznos infókhoz is juthatsz. Ez a sereg a feketesereg-ből vált ki, és indult újra, mivel a régiben sajnos elfogytak a guild vezetői.

Pár szó a guildról:
Szeretnénk egy ütős kis csapatot összehozni, akik segítik egymást, és fontos nekik, hogy jól érezzék magukat a virtuális világban. Mindenkit szeretettel várunk, aki az alap viselkedési normákat betartja, ami nem jelenthetne gondot (gondolok itt a stílusra és egyebekre). Ha úgy érzed, csatlakoznál, jelentkezz, és ha jó fej vagy, nem lesz gond. :)

A fórumról:
Szerintem jó ötlet, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot akkor is, ha valakinek csak 3 perce van és be akar köszönni, valamint hogy a megszerzett tudást össze lehet szedni egy helyre és hasznosítani. Ha egy ütőképes csapatot akarunk, akkor szükséges része a kommunikáció is. A fórumon én leszek csak admin, így csak nekem kell szórakoznom a karbantartással. A regisztráció szükséges ahhoz, hogy lásd a guild és az általános topikot, vendégként csak az offtopikot láthatod, és azt is csak olvasásra.

Etika / szabályok a fórumon (és részben a guildban):
- Nem töltünk fel jogvédett cuccot ide, mert bűntetik és úgyis törlöm. :twisted:
- Nem szidjuk a másikat, sem egymást. Kritika lehet, ha a stílus normális. (Fórum negatív kritika = ban! :twisted: )
- Nem káromkodunk! A durva kommentek törlődnek, és ha megunom, akkor a felhasználó is!!!
- Figyeljünk arra, hogy eltaláljuk, a kommentünk melyik fórumba tartozik. 3 fórum van, csak megoldható..
- Tom, hogy net, meg izé, dejazé mégicsak magyarok vunk, szal ÍGY NEM FOGALMAZUNK! :evil: (ez egyéni problémám, de én vagyok az admin, szóval közügy)

Kép/avatar:
Az avatar max 120*120 pixel lehet, és max 12K bájt, azaz kb 11.5 kBite. A normál képek, amit a kommentekhez/privát üzikhez lehet feltölteni, 1 MB-os korlátot kaptak, és jelenleg szumma 50 MB keret van rá, szóval nem képmegosztó! :D Formátum bmp nem lehet, minden más elvileg igen.

Csináltam pár topikot a fórumokban, hogy adjak némi útmutatást, mit, mire kellene használni.
Ha bármi probléma van, p.ü. nekem a probléma, hibaüzenet pontos leírásával.

Jó szórakozást!

AngerFist
Kép
Kép
AngerFist
Fórum Admin

Fő karakterem neve: .AngerFist.

Vissza: Fekete Sereg Shaiya guild ÜDVÖZLŐ