Tokaj, 2009. július 3-6. Klántalálkozó

A név önmagáért beszél.

Moderátor: AngerFist

Tokaj, 2009. július 3-6. Klántalálkozó

HozzászólásSzerző: Anemona Dátum: 2009.02.10. 12:52

Klántalálkozó

Sziasztok! Szervezek egy klántalálkozót, ami nem csak az Alliance Of Hungary-ról szólna, hanem a magyar shaiyas közösségről. Ezúton szeretnélek titeket is elhívni egy kellemes, közös hétvégére. Beszéljétek át, és ha van köztetek, aki szivesen eljönne, nálunk a fórumunkon jelentjezhet: http://www.hungarianliga.atw.hu

Helyszín
Rakamazi (Tokaj) Tisza-Kemping Többször voltam már itt és eddig sosem csalódtam. Gyakorlatilag Tokaj gyönyörű városától 5 percnyire van a kemping, egy hídon kell csak átsétálni. A város nem túl forgalmas, mindenfelé sétáló ucák vannak, nyugott csendes hely. És tapasztalatból tudom, hogy a helyiek szeretik a túristákat, vagy a kikapcsolódni vágyókat.

Szállás
Fent belinkeltem a kemping honlapját, nézzétek meg. Röviden annyit, hogy lehet sátrazni, vagy kis faházat bérelni. Aki kocsival jön ingyenesen parkolhat, zuhanyzó és főzési lehetőség is van. Kajáért a városba kell menni, de szerintem ez nem akadály.
camping5_JPG.jpg
Időpont: 2009. július 3-6. Tokaj
Péntek délelőttől, hétfő délutánig. Tudom még nagyon odébb van, de ha van igény és valaki nem sátorba szeretne aludni, akkor a helyet hamar le kell foglalni. Illetve jobb a nyári szabadságot már most megtervezni, nem az utolsó pillanatban. Így talán, ha jó előre szólunk több jelentkező lesz.

Programok
Kempingtől 5-10 percre van a Tiszán kiépített strand. Város közel van, gyakorlatilag minden utcában van 1-2 borospince - és most nem a „bepiálásra” célzok -, nagyon hangulatos tud lenni, ha egy nagyobb baráti társaság lemegy pincézni és 1-2 órát, igazi, finom, magyar borok között eltölt. Aki volt már boros pincében, az tudja miről beszélek, aki még nem, annak csak ajánlani tudom. Kemping területén vannak kijelölt tűzrakó helyek, esti programként lehetne közösen bográcsban főzni vagy tábortűz mellett sütögetni.
pince.jpg
Költségek
Minden költséget saját magatoknak kell állnotok. Legnagyobb sajnálatomra a Guild pénz erre nem jó hehe. Lényeg hogy az utazás, a szállás, étkezés és némi költő pénzre lesz szükség, de gondolom nem egy bezárt szobában éltetek eddig és mindenki volt már táborban, szóval tudjátok miről beszélek. Utazás díjáról sokat nem tudok mondani, mert nem tudom ki-hol lakik. Legegyszerűbb kocsival, vagy vonattal jönni. A vasútállomás kicsit messze van a kempingtől 30-40 perc séta, de szerintem lesz olyan aki kocsival jön majd, szóval még gyalogolni se kell, kimegyünk eléd. Balatoni árakhoz képest sokkal kedvezőbbek az árak, szállás költségeit a linkelt oldalon meg tudjátok nézni.

Kik jöhetnek?
Első és legfontosabb: Felelőséget senkiért és senki tulajdonáért nem vállalok/vállalunk. Ez így elég keményen hangzik, de szerintem teljesen jogos. Elsősorban 18 éven felüliek jelentkezését várom, vagy azokat, akik még nem töltötték be a 18-at, de elkíséri őket felnőtt, az lehet pl. anyuka, vagy nővér nekem mindegy. A lényeg, hogy én vagy a többiek, nem fognak senkit felügyelni és ha jobban belegondoltok ezt nem is lehet elvárni. Mindezek ellenére szerintem a résztvevőket nem fogja zavarni ha valaki felnőtt kiséretében érkezik, éppúgy, ahogy az sem ha valaki a családjával érkezik: teso, asszony, barát/barátnő, gyekek, kutya, cica, tengerimalac, stb hehe Lényeg hogy egy kellemes baráti társaság, jó hangulatban eltöltsön egy hétvégét. Másik feltétel, hogy itt fórumon adjátok le a jelentkezést. Klántól, szervertől, vagy oldaltól függetlenül.
nyilatkozat.JPG
nyilatkozat.JPG (37.17 KiB) Megtekintve 1105 alkalommal.
Szeretnénk lehetőséget teremteni arra, hogy a 16-18 éves jelentkezők is jöhessenek, szülői kiséret nélkül. Ennek vannak bizonyos feltételei. Az fenti nyilatkozatot a jelentkezőnek e-mailen elküldjük, amit értelemszerűen kitöltve postai úton vissza kell küldeni. A nyilatkozaton a szülő telefonszámát kell megadni. Ez azért kell, hogy közvetlenül vele vegyük fel a kapcsolatot és ne forduljon elő az, hogy ellóg a gyerek és az aláírás csak hamisítás. Lényeg hogy vigyázunk egymásra, pl. nem fogunk ott hagyni a város közepén, amíg elugrasz vásárolni. Azonban, mivel nem ismerjük egymást, így nem csak a szülő lehet velünk szemben bizonytalan. Ez az egész a Klántalálkozó előtt két héttel lesz aktuális. Akkor lesz elküldve a levél, tudom ez még odébb van.

16 évnél fiatalabbak továbbra is CSAK nagykorú felügyelet mellett vehetnek részt a Klántalálkozón!!!
Anemona

Fő karakterem neve: .Ane.

Re: Tokaj, 2009. július 3-6. Klántalálkozó

HozzászólásSzerző: Winterflower Dátum: 2009.02.11. 14:19

:) Nagyon ügyes vagy Ane. Nem lehet egyszerű leszervezni egy ilyen találkát. Majd megkérdezem Angert elkísérne -e vagy felügyelne-e engem :mrgreen:
Nem tudod hány személyes faházak vannak ? Görénykék is jöhetnek? :lol: Ők nem voltak felsorolva :D
Na minden esetre szép kis kezdeményezés, gratula hozzá...rágjuk...rágjuk ;)
Wini

40-es nm Mage ***Winterflower- eladó munkatárs
55 HM- Priest*** WinterVoice- segédápoló
58 UM Archer ***Crazy-Mamba- villámgyors veszedelem
53 HM ranger*** Mamba pénzforrása
21Um Fighter- titkos fegyver
Winterflower
Fórum Admin

HozzászólásSzerző: Anemona Dátum: 2009.02.11. 15:28

Köszönöm!

Nem tudom hogy a Kemping házirendje mit ír a kisállatokról, hogy lehet-e hozni, de nem hiszem hogy néhány görénykébe belekötnének :D
Mikor voltam Hegyalja fesztiválon akkor sem zavarta túlságosan a szervezőket a sok részeg punk :D tőlem mindenki azt hoz amit akar hehe
Itt találtok további információt a Szállásról

Azért ide másolom a lényeget :D

"2 ágyas bungallók vagy 3 ill. 4 ágyas szobák vannak, a fenti linken találtok képeket is :D

Árak:
Faházak (2-4 ágyas)
1-20 főig: 1600 / Ft / fő / éjszaka
20 fö felett: 1500 Ft / fő / éjszaka

Kempingezők (sátrazók) :
900 Ft / fő / éjszaka

Lakókocsi karavánban lakók :
900 Ft / fő / éjszaka
Lakókocsi áramhasználata : 600 Ft / nap

A díjak az ÁFA-t és az idegenforgalmi adót tartalmazzák.
A kemping, faházakban mintegy 70 fő részére tud szállást biztosítani. A kemping nyugalmát, biztonságát őrző-védő szolgálat felügyeli."

Még annyit hogy ez a klántali 100% szóval aki tényleg szeretne jönni és faházban akar aludni az időben foglalja le a helyet magának.

U.i.: Rendeztem egy kis pesti sörözést, nagyon jól sikerült, az volt az I. klántali...
Ha érdekel valakit egy hasonló összejövetel, ami során kicsit kilépve a virtuális
világból, személyesen is megismerkedhetünk egymással, jelezzetek pü-ben és
megírom a részleteket. Február 28. szombatra hirdetem a guild tagjainknak egy
kirándulós találkozót, egyenlőre még nincs tisztázva hogy mi lesz belőle, ill. hogy
hova megyünk, erősen időjárás és helyszín függő... lényeg ha van valakinek kedve
jönni nyugodtan csatlakozzon. :D
Anemona

HozzászólásSzerző: Anemona Dátum: 2009.02.23. 09:32

nyllion írta:engem érdekel

ui. 13 éves vagyok :D

Beszélj szüleiddel, mutasd meg nekik ezt a fórumot, olvassák el ők is a fenti leírást és kérd meg őket, hogy kisérjen el egy felnőt.
Mivel az egész egy nyári tábor jelleg biztosan ők is (vagy a felnőtt kisérőd) jól fogják magukat érezni!
Anemona

HozzászólásSzerző: Anemona Dátum: 2009.04.17. 08:27

Üdv!

Beszéltem a Tisza-Kemping vezetőjével. Lefoglaltam 14 főre (faházban) szállás lehetőséget. Lényeg az, hogy tisztáztam vele, ez még nem konkrét szám, az is lehet, hogy egyáltalán nem fog kelleni a lefoglalt szállás. Készséges volt és megegyeztünk abban, hogy ha más csapat szeretne abban az időpontban foglaltatni, akkor elsőbbséget élvezek és csak akkor vár tőlem konkrét választ. Így mindenkinek el kell döntenie, hogy szerete jönni erre a hosszúhétvégére, vagy sem, és hogy milyen szálláslehetőség felel meg neki.

Nyugodtan szóljatok, ha nem sátorban akarok aludni, van hely, csak jelezzétek!
Csak olyan visszajelzést fogadok el, ami komoly, olyat senki se írjon, hogy: szeretnék menni de nem biztos, hogy engednek, és hogy jönne még xy, de nem biztos… blablabla

Aki szeretne szállást Privát Üzenetet küldjön, köszi!

Továbbra is jelentkezhettek szervertől, oldaltól, klántól, függetlenül. Költségeket mindenki megának állja.
Anemona

HozzászólásSzerző: Anemona Dátum: 2009.06.13. 10:50

Aki szeretne jönni a tokaji klántalira az ez alapján jelentkezhet:
http://kepfeltoltes.hu/090612/Jelentkez ... es.hu_.jpg

A jelentkezést küldjétek el 2009. június 26-ig. Több mint fél éve tudjuk az időpontot és a helyszínt, ha ez idő alatt nem sikerült eldönteni, megszervezni azt hogy ott lehess, akkor az utolsó egy hétben sem fog semmit se változni a dolog, és én is így állok majd a 26-án túli jelentkezésekhez :P
Anemona

HozzászólásSzerző: Anemona Dátum: 2009.07.10. 09:45

Sziasztok!

Már rég jártam nálatok, de most újra aktuális :D Sikeresen, hihetetlenül jól sikerült a tokaji buli XD mesélni nem fogok, mert nem szeretnék regényt írni, aki lemaradt az se csüggedjen, mert augusztusban lesz egy siófoki összejövetel (party+ivászat+strand) is! Szeptemberben pedig a Budapesti Vidámparkba megyünk. Konkrét dátumokat nem tudok, még szervezés alatt van. Amint több infóm lesz külön topicot nyitok ide (persze csak ha nem baj).

nice.jpg

Többiek a háttérben látható pincében ittak :lol:
Anemona

HozzászólásSzerző: KAtVon Dátum: 2009.07.10. 10:41

Hát igen sajnos páran lemaradtak képről.De kibaszot jó volt a klántali :D .Jégesős tiszai strand event pénteken.Valamint a boros pincék,vörösszekér kocsma és egy csomó jó csaj volt.Papo tényleg kitett magáért megszervezni ezt az egész hétvégét.Illetve még egy kép amit találtam a neten és azt se tom má hogy mikor készült az este folyamán xd.Tokaji discoba készült nem tom hanyadik ital után :lol:
Csatolmányok
1246888876.jpg
KAtVon
Guild member

Fő karakterem neve: ...Ryoga...

Vissza: Offtopic