Az első nagy sikerű Tokaji Klántalálkozó után itt a lehetőség, hogy részt vehess a idén is, vagy ha nem voltál,
most elgyere. Nem eszünk meg senkit sem, nem vagyunk retardáltak, bár ezt úgysem hiszitek el
aki tényleg akar jönni. Ha szeretnél pár kellemes napot eltölteni hasonló mentalitású, érdeklődési körű emberekkel, esetleg
megismerkedni velük akkor jelentkezz. Ez nem toborzó szöveg és győzködni sem akarok senkit, mivel akkor is meg lesz
tartva, ha erről a fórumról senki sem jön. Viszont sokakat ismerek innen és úgy érzem lesznek páran akik jönnének is, így
hát gondoltam megemlítem
Helyszín:Rakamazi (Tokaj) Tisza-Kemping
Időpont: 2010. július 8-11.
Ezen időtartam alatt, lehet bármikor jönni, vagy akár a teljes péntektől vasárnapig
tartó kempingezésen részt venni, de az se gond, ha valaki csak egy napra jön el.
Programok:
- Filozófikus témák boncolgatása a Vörös Szekér nevezetű "fogadóban"
- Statok fejlesztése (elsősorban az állóképességre koncentrálunk!)
- Új skillek tanulása, pl.: hogyan igyunk meg 2 liter bort és fél liter Törköly pálinkát,
hogy másnap ne fájjon a fejünk!
- A fentieken kívül hétköznapi programok is lesznek: strandolás, csocsó, kártya partyk,
társas játékok, bográcsozás, stb.
Szállás, költőpénz: Szállásról és költőpénzről mindenki magának gondoskodik!
Szállás lehetőség adott, a fenti címen lehet szobát, vagy sátorhelyet foglalni.
Részvételi díj: nincs!
Akik jöhetnek:
- 18 éven felüliek!
- lányok
- szőrös állatok
- és persze kecskék
Jelentkezési határidő: 2010. május 31.
Jelentkezés módja: írj privát üzenetet nekem, amiben leírod:
- honnan érkezel (város)
- egyedül jösz-e, vagy többen érkeztek? Ha többen, hány fővel?
Felelősséget senkiért és semmiért nem vállalok!
Ha valakinek olyan kérdése van, ami mást is érdekelhet, akkor nyugodtan írjon ebbe a topicba, ígérem válaszolok!