Eliath írta:
A vénember...
Lehet, hogy az vagyok, de amikor a tenger közepén egy teknős páncélt hordó öregről kiderült, hogy ő Isten és a tűzlabda skill mindent üt, valahogy nekem nem jött be úgy 12-13 évvel ezelött, pedig nem mondanám, hogy túlzottan vallásos vagyok. Azt csíptem, ahogy Hókuszpók mindig megszívta, vagy Malacka épp betépve ment keresztül az erdőn, de az animéval nem vagyok kibékülve. 1-2 példa. Van az a focis mese. Bár annó még angolul ment és csak 75%ot értettem meg, de mi értelme, hogy fut a labdával, filózik, zoom a kapus arcára, zoom, csatárra, ez ismétlődik öt percig, aztán a lövés pillanatára zoom 3 perc és kihagyja, vagy mikor 3 iskolás lány szuperhős titokban, és csini rózsaszín, szív alakú hátizsákból előkapja a technikát... Szerencse, hogy Süsüt nem akarták atommal kiírtani, és nem kellett percekig Micimackó popóját nézni zoomolva, mikor beszorult Nyuszi obújának kijáratába.
Edit: viszont a Grimm-mesék ütik ezeket a sztorikat. Mondj olyan anime mesét, ahol 2 gyerek élve megsüt egy felnőttet...