Először is köszönöm, hogy feltehetem ide is a postomat. Elég gyéren állunk hirdetések terén, így minden segítséget szívesen veszünk. Azonban nem elvenni akarom a US klánoktól a játékosokat. Mindenki el tudja dönteni, hogy akar-e tört szerveren játszani, vagy nem. Tört szervernek is van hátránya, nem ez az álom játék, hiszen az egész szerver jövője bizonytalan! Ez előtt a post előtt is volt, van szó a topicok között privát szerverről, ez csak egy ízelítő, hogy akinek már x ok miatt nem tetszik US shaiya az kipróbálhasson valami mást is.
Sufni Shaiya
Nem titkolt célunk, hogy a saját szerverünkre toborozzunk tagokat. Akit érdekel látogassa meg az oldalunkat, töltse le, próbálja ki: http://www.shaiya.try.hu
Viszont annak is szeretnék kedvezni aki szeret olvasni, aki meg nem az fogadja büntinek, nézzük mit ír a GameStar:
Az ingyenes MMORPG produktumok termékválasztéka széles skálán mozog, kedvünkre dúskálhatunk az egymásra licitáló játékok között és hetente cserélgethetjük kedvenceinket, guberálhatunk ismeretlen címek után. Szerencsére a díjmentes masszívan multiplayer online szerepjátékok fejlesztői nem hagyják magukra gyermekeiket és időről-időre letölthető tartalmakkal kedveskednek felhasználóik számára.
Aki már játszott Free MMORPG-vel az tudja, hogy egyáltalán nem ingyenes. Item Mall-ból vett cuccok bizony pénzbe kerülnek. Persze anélkül is lehet játszani, csak úgy nehezebb. Pénzes apuci persze lehet hogy tolja a zsetont, de aki nem költ az ingyenesnek nevezett játékra, az bizony belegebed. Pont ebből lett elegünk. Haverokkal közösen bérelünk egy servert, azóta üzemeltetjuk a Sufni Shaiya-t. Ez egy magyar tört szerver, ahol tényleg ingyen lehet játszani. Megnövelt Xp szorzóval, gold és item droppal. De mielőtt belemerülnénk a részletekbe nézzük tovább mit ír a kritikus:
Tartalomfrissítésben részesült az Aeria Games and Entertainment gondozásában 2007-ben megjelent Shaiya. A tradicionális MMORPG játékmenetre építkező Shaiya hatalmas hangsúlyt fektet a frakciókat támogató és védelmező istennőkre. Tizenkét karakterosztály közül válogathatunk miután eldöntöttük, melyik fajhoz csatlakozunk. A frissítésben árdolgozott és vadonatúj képességeket, nehezített játékmódot, plasztikázott kezelőfelületet, szörnyeket, területeket (Oblivion Insula) és egyéb nyalánkságokat kaptak a Shaiya játékosok. További információkat az Episode 4 Eternity frissítéstől a Shaiya hivatalos oldalán találhattuk.
Évekig játszottunk az eredeti játékkal, költöttünk is rá amennyit megengedhettünk magunknak, igazán élvezni a PvP részét, főleg high lvl karakterekkel nagyon nehéz volt. Pont azért mert ott már havi rendszerességgel kell költened, hogy eredményes legyél, pont a kritikában említett frakciók közötti harcot lehetetlenítik el az Item Mall-ból vett nostrumokkal.
Sufni Shaiya-n a max lvl elérése is megvan pár nap alatt. PvP-re hegyezett verziót alkottunk, ügyelve, arra, hogy megmaradjon a grindelés, farmolás, bossolás varázsa is.
New Server
EXP rate: 50x
Gold Drops: increased
Item Drops: increased
NO NOSS
Enchant rate: standard
FREE
[GM]Vykos
Utóirat: Nem célom a flame és a feszültség keltése, amennyiben az adminok úgy érzik,
hogy ezzel a hsz-el a tagok között konfliktust szültem, bátran töröljék, mint ahogy azt
előre is jeleztétek!