HaircoholiX

 

kezdőlapfodrászatrasztaafrofonásműrasztahajhosszabbítássynth loxakciókontakt  FacebookHaircoholiX webshop

 

Hajhosszabbítás, dúsítás

 

infoárakgalériaszínskálagyakori kérdések

hajhosszabbítás

A hajhosszabbításnak, dúsításnak többféle technikája létezik. Mi leginkább az apró, tincses illesztéseket részesítjük előnyben, azon belül is a keratinos hőillesztést és a mikrogyűrűzést. Ezekkel a technikákkal egyszerre hosszabbíthatjuk és dúsíthatjuk a hajat. Természetes hatást érünk el anélkül, hogy károsítanánk, vagy túlságosan megterhelnénk a hajat.

De ha a soros hajak híve vagy, akkor sem kell aggódnod! Igény szerint vállaljuk tresszelt hajad bevarrását, felgyűrűzését vagy keratinos illesztését is!

A különböző technikák előnyeiről, hátrányairól a "Technikák" menüpontban olvashatsz részletesebben.

Többféle póthajjal dolgozunk, a 100%-os nyers európai humán hajtól kezdve a szintetikus hajakig, igény szerint. Természetesen mindenkinek a saját hajtípusát ajánljuk leginkább, pl. európaiknak európai póthajat. Ezeket megrendelheted tőlünk is, de már meglévő, hozott hajadat is feltesszük.

Ajánljuk mindenkinek aki szebb, egészségesebb, hosszabb, dúsabb hajkoronára vágyik. A hajhosszabbítás -ha szakember végzi- nem károsítja a hajat, sőt, a pótlás alatt a saját hajnak van ideje pihenni, regenerálódni.

A póthajakat max. 2-3 hónapig ajánlott viselni, ezután le kell szedetni és visszarakatni a hajtőre. Ez azért fontos, mert egyrészt a lenövés miatt már nem esztétikus, másrészt a hajszálak között növekedő, szinte láthatatlan babahajak belakadnak a lenövésedbe és együtt elkezdenek rasztásodni (ezt pedig jobb elkerülni). Természetesen a szakszerűen felhelyezett és leszedett, valamint megfelelően ápolt póthaj többször felhasználható, élettartamuk típustól függően akár 2-3 év is lehet!) A póthajakról bővebb információt "A hajakról.." menüpontban találsz.

Ha csak néhány színes tincset szeretnél, de nem szeretnéd szőkítéssel, festéssel károsítani a hajadat, akkor a mikrogyűrűs, vagy tressz csatos póttincseket ajánlom. Előbbieket 2-3 hónapig lehet hordani, utána érdemes leszedni, de ugyanazokat a tincseket vissza lehet tenni a hajtőre. A tresszcsatos tincset pedig bármikor fel-le tudod rakosgatni magadnak, szaktudás nélkül. Nem csak színes, de zebra vagy leoprád mintás, csíkos és szivárvány színű is lehet!

 

Nesta /Ildi/

e-mail, msn, gtalk: nesta.haircoholic@gmail.com

telefon: +3620/403-5459

skype: nesta.haircoholic


Kövess minket a Facebookon (katt ide és like!),

és / vagy

iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!

Hírlevél

  

 

lap tetejére

infoárakgalériaszínskálagyakori kérdések

 

kezdőlapfodrászatrasztaafrofonásműrasztahajhosszabbítássynth loxakciókontakt  FacebookHaircoholiX webshop