HaircoholiX

 

kezdőlapfodrászatrasztaafrofonásműrasztahajhosszabbítássynth loxakciókontakt  FacebookHaircoholiX webshop

 

Műraszta

 

infotípusokszínskálagalériaárakgyakori kérdések

műraszták

Síma hajadból lehet akár fenékig érő raszta hajat is kreálni, prémium minőségű műraszta tincsekkel! Csomózással (befonás) készül, így bármikor károsodás nélkül megválhatsz a rasztáidtól.

Már 9 éve, kézzel készítjük a legjobb minőségű dreadeket, így ugyanazok a tincsek megfelelő kezelés mellett bármennyiszer felhasználhatók. Természetesen mindehhez I. osztályú, tűzálló kanekalon műhajat használunk, ami egy akril alapú, szintetikus haj.

A frizurát 1,5-2 hónapig lehet hordani, utána a lenövés miatt le kell őket szedni (illetve a hajtöveid egy idő után elkezdenek rasztásodni, és ezt jobb megelőzni), majd újra visszatehetőek a hajtőre.

A frizura mosható, de nem festhető. De mivel alapból bármilyen színt választhatsz, nem hiszem, hogy ez akkora probléma lenne.

A tincsek lehetnek egyszínűek, átmenetesek, tricolor átmenetesek, átmenetes spirálosak, kevertek, harlequinek, spirálosak, twisterek, hullámosak, kreppeltek, göndörek, mintásak… Vagy majdnem mind egyszerre… Gyakorlatilag kivitelezhető szinte bármi! :) Erről bővebben itt.

  Egy teljes fejre átlagosan 100-120 tincset javaslunk, minél több, annál szebb, de kevesebbet is kérhetsz (a minimális rendelés 10 tincs).

A szabványos tincsek 8-10 mm átmérőjűek (kb. ceruza vastag), és 45-max. 50 cm hosszúak, de természetesen kérhetsz vastagabbat, hosszabbat/rövidebbet is, egyedi elképzeléseid alapján.

A tincseket be is tudjuk fonni Neked, de igény szerint elküldük postán is, vagy üzletünkben is átveheted.

Fontos tudnod, hogy a műraszták párban vannak, így csak páros számú (vagy egyágú) tincseket rendelj! Egyágú és duplavégű tincseket nem célszerű keverni, így pl, ha csak 1-1 tincset szeretnél mindkét oldalra egy bizonyos színből, akkor inkább a harlequint válaszd!

A frizura elkészítési (a befonás) ideje a saját hajad hosszától és persze tincsszámtól függően átlagosan 1,5-2,5 óra. A felrakáshoz minimum 6 cm saját hajra van szükséged.

Műrasztád elkészítése és felpakolása mellett vállaljuk a mosását, kibontását és a tincsek javítását is!

 

Ha szeretnél műrasztákat befonatni, írj a nesta.haircoholic@gmail.com címre!

Kérlek, írd le, hogy milyen színű, típusú, méretű tincseket szeretnél és melyikből mennyit!

 

A műraszta elkészítéséhez előleg szükséges, ami a végleges ár minimum egyharmada. Természetesen ideadhatod előre a felét, vagy az egészet is. Nem foglak átverni, szalonban dolgozom, leinformálható vagyok, az átvételről elismervényt adok.

Amennyiben a tincseket postán szeretnéd megkapni, akkor a teljes összeg és a postaköltség is előre fizetendő..

Fontos tudnod, hogy az időpontot csak akkor kaphatod meg fixre, ha már befizetted az előleget! A tincseidet is csak ekkor kezdem el készíteni. Erre azért van szükség, mert rengeteg munka van a műrasztákkal. Az előlegből rendelem meg az alapanyagot a rasztáidhoz, illetve biztosíték arra, hogy el is jössz a hajadért.

Az előleget banki átutalással/készpénzbefizetéssel, vagy személyesen tudod eljuttatni Részletek e-mailben: nesta.haircoholic@gmail.com

Ha kifizetted az előleget, de meggondolod magad, vagy csak egyszerűen szó nélkül el sem jössz, akkor az előleget nem áll módomban visszaadni. Tincseidet ez esetben 5 munkanapig áll módomban őrizni, ennek letelte után eladom másnak. Ha valami közbejön, és erről előre (!) értesítesz, akkor elnapolhatjuk, ebben az esetben nincs semmi probléma. Ha már ajánlottam egy leghamarabbi lehetséges időpontot, de lassan utalsz vagy még gondolkodsz, és közben valaki más lefoglalja, akkor arról az időpontról lecsúszol.

 

Copfok

Ha csak néhány alkalomra szeretnél műrasztát, akkor a copfot ajánlom.

Ezek gumira fűzött tincsek, amiket bármikor szaktudás nélkül felrakhatsz / leszedhetsz magadnak. Sajnos ehhez elengedhetetlen, hogy kicsit hosszabb hajad legyen, mert a copfot a kontyszerűen felcsavart saját hajadra kell rátenni. Dupla copfoknál átlagosan kb. 40-40 tincs javasolt, szimplánál 70-80 tincs.

 

 "B" kategóriás tincsek

Lehetőség van gyengébb minőségű, olcsóbb, "B" kategóriás tincsek rendelésére is.

Ezeketnem mi készítjük, készen rendeljük, gyárban, géppel készülnek. Hosszuk 55 cm, átmérőjük kb. 1 cm. A tincsek jobb esetben 2-4 X használhatók fel újra. Darabra nem kapható, a teljes csomagot meg kell venni, ami 10 ugyanolyan dupla tincset (összesen 20 tincset) tartalmaz. Ha ezt a megoldást választod, nem vállalunk felelősséget a tincsek minőségéért!

 

Fake dreads humán (emberi) hajból

Felrakása, leszedése, kezelése megegyezik a kanekalon hajból készült tincsekével.

Emberi hajból készült, természetes hatású, festhető. Nem teljesen úgy néz ki, mint a műraszta, ez ugyanis horgolva van.

A szabvány hossz 35 cm vagy 55 cm és ceruza vastagságú, de ebből is lehet egyedi igényeknek megfelelő méretet rendelni.

 

Nesta /Ildi/

e-mail, msn, gtalk: nesta.haircoholic@gmail.com

telefon: +3620/403-5459

skype: nesta.haircoholic


Kövess minket a Facebookon (katt ide és like!),

és / vagy

iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!

Hírlevél

  

 

lap tetejére

infotípusokszínskálagalériaárakgyakori kérdések

 

kezdőlapfodrászatrasztaafrofonásműrasztahajhosszabbítássynth loxakciókontakt  FacebookHaircoholiX webshop