TLW_Beszosz írta:Fölöslegesen nem baszom el az időmet.
Csak 7 másik emberét. Én a jövőben biztos nem fogom a saját időmet azzal elbaszni, hogy veled játsszak.
TLW_Beszosz írta:Fölöslegesen nem baszom el az időmet.

TLW_Beszosz írta:Nem tudom hova tenni Apollo ezt a viselkedésedet, ez tőled elég rosszul esik...

Apollo17hu írta:TLW_Beszosz írta:Nem tudom hova tenni Apollo ezt a viselkedésedet, ez tőled elég rosszul esik...
Ez a célom, halló!

TLW_Beszosz írta:Ultram nálad tahóbb embert nem ismerek, nem tudom minek kell beleszólnod ebbe is. Te meg sokszor hallod saját magad? Még nem találkoztam veled, el se tudtam volna képzelni, h ilyen paraszt vagy alapjáraton. De ebbe nem akarok bele menni, azért írom kis betűvel, ha tovább akarod folytatni akkor privátba légyszí!

Úgy érzetem, hogy ez nekem szól
 Úgy érzetem, hogy ez nekem szól  Beszosz, én nem kertelek, ami a szívemen az a számon és tudom magamról, hogy bunkó vagyok, de leszarom. De ha már nem szeretnek legyen igazad! ÉS mit folytassak privátban? a szidásod? nem szidlak én, csak ez a mentalitás annyira jellemző a magyar gamekra, emiatt nem is szoktam menni; egyszerűen ncisn benned/bennetek kurázsi ahhoz, hogy ratedot nyomjatok, anélkül pedig értelmetlen, mert az első kínos helyzetben gggb van. (Nem vagy egyedül, utoljára amikor játszottam andrew is ugyanígy gg 2 perc után, mert vesztett 2 parasztot az elején, csak nem látta, hogy rated a game; asszed érdekelt, hogy sírt?) Meg mi az hogy esélytelen egy perc után? Legalább próbáld meg, főleg amikor 5 óra után jön össze egy játék; teljes mértékben egyetértek apolloval, s csak nyomatékosítani akartam benned, hogy ezzel a magatartásoddal nem egy ember gameját cseszed el, hanem másik hét emberét is, ami lássuk be elég undorító dolog...
 Beszosz, én nem kertelek, ami a szívemen az a számon és tudom magamról, hogy bunkó vagyok, de leszarom. De ha már nem szeretnek legyen igazad! ÉS mit folytassak privátban? a szidásod? nem szidlak én, csak ez a mentalitás annyira jellemző a magyar gamekra, emiatt nem is szoktam menni; egyszerűen ncisn benned/bennetek kurázsi ahhoz, hogy ratedot nyomjatok, anélkül pedig értelmetlen, mert az első kínos helyzetben gggb van. (Nem vagy egyedül, utoljára amikor játszottam andrew is ugyanígy gg 2 perc után, mert vesztett 2 parasztot az elején, csak nem látta, hogy rated a game; asszed érdekelt, hogy sírt?) Meg mi az hogy esélytelen egy perc után? Legalább próbáld meg, főleg amikor 5 óra után jön össze egy játék; teljes mértékben egyetértek apolloval, s csak nyomatékosítani akartam benned, hogy ezzel a magatartásoddal nem egy ember gameját cseszed el, hanem másik hét emberét is, ami lássuk be elég undorító dolog...

TLW_Beszosz írta:Ahhoz képest h Mallory 2k ellenfelet vert, arabon kívül semmi nem jó neki.

Chrisnek van az a game, amikor dupla tc rush-t kap...ja és így is hozta. Ennek tükrében akkor tényleg egy megoldás van egy gameben?
 Chrisnek van az a game, amikor dupla tc rush-t kap...ja és így is hozta. Ennek tükrében akkor tényleg egy megoldás van egy gameben?
 sok vita helyett mi tegnap megoldottuk , voltunk 4en, Priby, Rolo, Beszosz én, feltúrtuk rated mindenki volt mindenkivel 3db egészjóskis meccs, meg végén 2 gyors dm
 sok vita helyett mi tegnap megoldottuk , voltunk 4en, Priby, Rolo, Beszosz én, feltúrtuk rated mindenki volt mindenkivel 3db egészjóskis meccs, meg végén 2 gyors dm  , végre tegnap normális gamekvoltak", nincs más lehetőség úgyis van új rate, mire beáll fél év. felkelltúrniaztgg
, végre tegnap normális gamekvoltak", nincs más lehetőség úgyis van új rate, mire beáll fél év. felkelltúrniaztgg
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég