Infók, vélemények, ötletek, javaslatok

Re: Vélemények, ötletek, javaslatok

HozzászólásSzerző: Richard » 2012.05.11. 15:54

Ha jól tudom, akkor már a Conquerors alkotói latolgatták, hogy belerakják a magyarokat. Csak végül a mayák kerültek bele, hogy az aztékok ne legyenek egyedül, meg a koreaiak, mert azok nagy gémerek, és azt a piacot szerették volna megcélozni. Igazából a magyarok mindkét népnél nagyobb hódítók voltak, szóval a kiegészítő témájába jobban beleillettek volna (csak közbe szólt az üzlet).
Amikor elkezdtem követni a kiegészítő életútját, akkor még csak az olaszok voltak meg. De Cysion már tervezgette a magyarokat, és mások is javasolták, hogy tegyük bele őket, főleg a Conquerors meg nem valósult népeit vettük számításba. Aztán előálltam tervekkel a magyarokról, és így kerültek és és velük együtt én is a projektbe. :)
Richard
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Turbo B. » 2012.05.11. 16:43

Richard írta:Aztán előálltam tervekkel a magyarokról, és így kerültek és és velük együtt én is a projektbe. :)

mázlista :)
AoC - Military Technology Table

- Ez az SC mit is jelent?
- Scout.
- Ezért, diploma, nem jár.

Kép
Kép
Turbo B.
Fejlesztő
Fejlesztő

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.05.11. 21:24

athlon29 írta:Hello, nemrégiben regisztráltam, nagyon örülök a fejlesztéseknek, főleg, hogy lesz magyar nép is, végre teljesülhet a gyerekkori álmom!! :D Csak így tovább, jók vagytok, kitartást a melóhoz!

Ez kész, neked ilyen gyerekkori álmaid voltak? Nagy kocka lehetsz akkor. :D Tény, hogy én is AOE-n nőttem fel, csak az 1-en és nagyon oda voltam érte. Akkor te legalább egy pro játékos vagy? Vagy ez alap? :ugeek:
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: athlon29 » 2012.05.11. 21:50

TLW_Beszosz írta:
athlon29 írta:Hello, nemrégiben regisztráltam, nagyon örülök a fejlesztéseknek, főleg, hogy lesz magyar nép is, végre teljesülhet a gyerekkori álmom!! :D Csak így tovább, jók vagytok, kitartást a melóhoz!

Ez kész, neked ilyen gyerekkori álmaid voltak? Nagy kocka lehetsz akkor. :D Tény, hogy én is AOE-n nőttem fel, csak az 1-en és nagyon oda voltam érte. Akkor te legalább egy pro játékos vagy? Vagy ez alap? :ugeek:

Haha! :) Engem valahogy mindig is az ilyen játékok vonzottak, nem az öldöklős Quake 3-ak, meg CS-k. :) Annak idején még nem is volt bekötve az internet, a helyi könyvtárban játszottunk a haverommal. A dolog szépsége az volt, hogy egy órára volt biztosítva az ingyen net, így sosem tudtuk befejezni a game-t. Egyetlen alkalmat kivéve, amikor sikerült 2v1-en megvernünk a perzsákat. Kemény stratégiákat dolgoztunk ki, minden unitnak és fejlesztésnek meg volt a maga ideje és sorrendje. :) Aztán kipróbálgattam előbb az Age of Mhythology-t meg az AOE3-at, de valahogy az aoe2 fogott meg igazán. Később aztán a Rise Of Nations-ra váltottam át, de az aoe-t nem lehet nem elfelejteni. Most egyetemen vagyok koliban, aztán kiderült, hogy a szobatársam is szereti, letöltöttük, aztán elkezdtük játszani. Nem igazán tartom magam pro-nak, gyerekkoromban sokkal jobban benne voltam, de ez olyan mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni.
Most írtam is a haveromnak, hogy készül ez a patch, ő is érdeklődik a dolog iránt. Akkoriban nem voltak AOE klánok vagy versenyek, vagy csak mi nem tudtunk róla...

na bocsi az ömlengésért. :D
athlon29
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: TLW_Adam » 2012.05.11. 23:22

Versenyek meg klánok mindig is voltak (...vannak..tlw)
TLW_Adam
Fórumtag
Fórumtag

HozzászólásSzerző: athlon29 » 2012.05.12. 11:47

Hát azóta nyilván szélesebb lett a világ, főleg, hogy már van otthon is netkapcsolat. Amúgy hogy szoktatok játszani? Vannak élő LAN-versenyek is? Egy ilyen dologban benne lennék, csak még vissza kell szerezni a kompetenciát. :)
athlon29
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Richard » 2012.05.12. 13:49

athlon29 írta:Hát azóta nyilván szélesebb lett a világ, főleg, hogy már van otthon is netkapcsolat. Amúgy hogy szoktatok játszani? Vannak élő LAN-versenyek is? Egy ilyen dologban benne lennék, csak még vissza kell szerezni a kompetenciát. :)

Ez most már kezd nagyon elütni a témától, légy szíves másik témában folytassátok.
Köszi. :)
Richard
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: athlon29 » 2012.05.12. 14:24

Ja, bocs. :) Amúgy az nem lehetne kivitelezhető, hogy a magyar templom a jáki lenne (vagy az esztergomi Bazilika), az egyetem meg pl. a Debreceni? :D
athlon29
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Richard » 2012.05.12. 17:48

athlon29 írta:Ja, bocs. :) Amúgy az nem lehetne kivitelezhető, hogy a magyar templom a jáki lenne (vagy az esztergomi Bazilika), az egyetem meg pl. a Debreceni? :D

Hehe, nem rossz ötlet, csak nincs aki lemodellezze. :)
Richard
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: athlon29 » 2012.05.12. 17:55

Miért, a Hunyadi várat ki modellezte le? :) Velük kéne egyeztetni.
athlon29
Új tag
Új tag

ElőzőKövetkező

Vissza: Általános