TLW_Beszosz írta:athlon29 írta:Hello, nemrégiben regisztráltam, nagyon örülök a fejlesztéseknek, főleg, hogy lesz magyar nép is, végre teljesülhet a gyerekkori álmom!!

Csak így tovább, jók vagytok, kitartást a melóhoz!
Ez kész, neked ilyen gyerekkori álmaid voltak? Nagy kocka lehetsz akkor.
Tény, hogy én is AOE-n nőttem fel, csak az 1-en és nagyon oda voltam érte. Akkor te legalább egy pro játékos vagy? Vagy ez alap?
Haha!

Engem valahogy mindig is az ilyen játékok vonzottak, nem az öldöklős Quake 3-ak, meg CS-k.

Annak idején még nem is volt bekötve az internet, a helyi könyvtárban játszottunk a haverommal. A dolog szépsége az volt, hogy egy órára volt biztosítva az ingyen net, így sosem tudtuk befejezni a game-t. Egyetlen alkalmat kivéve, amikor sikerült 2v1-en megvernünk a perzsákat. Kemény stratégiákat dolgoztunk ki, minden unitnak és fejlesztésnek meg volt a maga ideje és sorrendje.

Aztán kipróbálgattam előbb az Age of Mhythology-t meg az AOE3-at, de valahogy az aoe2 fogott meg igazán. Később aztán a Rise Of Nations-ra váltottam át, de az aoe-t nem lehet nem elfelejteni. Most egyetemen vagyok koliban, aztán kiderült, hogy a szobatársam is szereti, letöltöttük, aztán elkezdtük játszani. Nem igazán tartom magam pro-nak, gyerekkoromban sokkal jobban benne voltam, de ez olyan mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni.
Most írtam is a haveromnak, hogy készül ez a patch, ő is érdeklődik a dolog iránt. Akkoriban nem voltak AOE klánok vagy versenyek, vagy csak mi nem tudtunk róla...
na bocsi az ömlengésért.