Infók, vélemények, ötletek, javaslatok

Re: Infók, vélemények, ötletek, javaslatok

HozzászólásSzerző: Lui » 2012.06.07. 23:54

38-nál még nem vagy impben és wide screenre fáj a fogad meg jobb grafikára?:D
Öreg még gyúrni kell :D:D
Lui
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.06.08. 06:45

Lui, végig 2v1 volt, misafeco 14++. Örültem neki, hogy egyáltalán sikerült addig eljutnom. És ezt nem ws-el játszottam, csak a recet néztem már meg úgy.
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: Richard » 2012.06.08. 08:44

Az alakzat a falaknak jó ötlet, de félek, hogy nagyon sok munka lenne belekódolni. Ez egy olyan dolog, amihez semmi nincs,amiből ki lehetne indulni, tehát mindent nulláról.

Azt a torony és TC grafikai hibát megkérdem.

A wide screent még nem tudom. Ott valamivel ki kell pótolni alul a felesleges területet. Gondolom az zavar. De igazából az nem egy zavaró hiba.

Edit: most néztem, AoFE-ben sokkal kulturáltabban van megoldva a képernyő alja wide screennél. :)
Richard
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: misafeco » 2012.06.08. 12:17

TLW_Beszosz írta:Lui, végig 2v1 volt, misafeco 14++. Örültem neki, hogy egyáltalán sikerült addig eljutnom. És ezt nem ws-el játszottam, csak a recet néztem már meg úgy.

Nem lehet egy szavad se, nyertünk :D
Sőt az utána következő arénát is behúztuk :lol:
A widescreennek nagyon örülök, mert laptopon borzalmasan kicsi a kép, 1024x768-ban.
misafeco
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Lui » 2012.06.08. 23:08

szarkazmus Beszosz....szarkazmus
Lui
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: Turbo B. » 2012.06.16. 18:29

Mindenesetre örülök h most ismét 3 paréjjal lehet kezdeni a 6 helyett.
Csak kíváncsiságból, miért nem volt jó a 6 paréj?

A jún 15 update óta a hunok már cannon galleont se tudnak gyártani... Jó igen nem értek a balance hoz meg béna vagyok, de pl amelyik civnek nincs cannon galleon azoknak elég nehéz partra szállni az ellenség szigetén ha körbevan véve castle-val és a trebuchet meg nem lát el egy castle-ig sem. Mi lenne ha minden civ megkapná a cannon galleont? (nem elite)

A másik meg h a magyaroknál sztem megkéne cserélni a két UT-t, szal ami most van castle age-ban (a magyar huszár nem kerül aranyba), azt kéne impbe tenni és ami most van impben (CA: +1range +2attack) azt kéne castle ageba tenni. Nyilván így viszont elég erős lenne a CA castle ageban, szal pl lehetne csak a +1range és impbe meg lehetne akkor HCA is. Csak mert még nemigazán láttam imp-be CAzni embereket kivéve ha hunokkal voltak, és így a magyarok is már a castle ageban is lenne valami CA bónuszuk. Sztem a magyar huszár nem kerül aranyba fejlesztés az meg úgyis jó impben mivel akkor már fogyóban van az arany.

Amúgy CA ára most ugye 40fa és 65 arany, sztem még ez is drága és milenne ha 40fa, 60arany lenne, így +15fával és +15arannyal drágább a CA mint a crossbowman, és így talán több civet látnánk CA val rohangálni. Igaz h a hun CA akkor megint olcsóbb lenne de pl lehetne -10%al castleban, -15%al impben olcsóbb a mostani -15%, -20% helyett.

Nemtudom h jól hallottam e de a magyarok induló zenéje, ami a játék indítása alatt van, mikor számol vissza 10től mintha megváltozott volna, és elég fura volt aza zene ami most van, de lehet h tévedek...

Most ugye a sima Onagerrel is lehet vágni fát. Ez miért? Sztem épp ez a különlegessége a Siege Onagernek h csak azzal lehet fát vágni, mármint a mangonel/onager/siege onager trió közül.

Ja és még mindig zavar h a hunoknak nincs kőfala, meg már cannon galleon se na mind1 :D
AoC - Military Technology Table

- Ez az SC mit is jelent?
- Scout.
- Ezért, diploma, nem jár.

Kép
Kép
Turbo B.
Fejlesztő
Fejlesztő

HozzászólásSzerző: Apollo17hu » 2012.06.17. 00:50

Nemrég raktam újra a játékot, és eszembe jutott, hogy - ha még nem történt meg, akkor - bele kellene applikálni az új kiegészítőbe a megjelenítéssel kapcsolatos további lehetőségeket. Úgymint: no-snow és no-desert patch, pussy wood kiegészítés stb.
Apollo17hu
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.06.17. 10:33

Apollo17hu írta:Nemrég raktam újra a játékot, és eszembe jutott, hogy - ha még nem történt meg, akkor - bele kellene applikálni az új kiegészítőbe a megjelenítéssel kapcsolatos további lehetőségeket. Úgymint: no-snow és no-desert patch, pussy wood kiegészítés stb.

Ezen én is gondolkodtam, szerintem is ezeknek alap dolgoknak kéne lenniük. Mert pussy-val sokkal könnyebb játszani, meg aki egyszer megszokja kétlem h visszaáll eredetire. Igaz én sokszor nem bírom eltalálni a zászlóval a fát és a fa közé megy. :P Mondjuk ez kurva nagy hátrány és egyszerűen nem is értem hogy a szarba lehetséges mikor az erdőben a fák összeérnek... :P

Turbo B.: én pl a CA-kat azért nem szeretem impben mert elég kezelhetetlenek. Van 40 és az lomha, meg sokszor mikor más irányt váltasz olyan hülyén veszi az alakzatot. Mondjuk szerintem a hunon kívül nincs is olyan nép amivel CA-t jobban megéri csinálni impben mint más harcost.
Az induló zenével kapcsolatban, ami a LAN-on volt az szerintem jó. Vagy az lett megváltoztatva?
Hát igen onager. :P Ez elég sok mindent meg fog változtatni. Na de ők tudják micsinálnak. :D
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: Leto_Benzin_ » 2012.06.17. 10:38

Na Apollo, ez az egy biztos, hogy nem lesz benn. :D
Ezek közül semelyik se az tuti :P
Ezek alap dolgok. Nem vehető ki a játékból a hó csak úgy. Ha neked nem tetszik, hát kiveszed, ennyi.
Leto_Benzin_
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Turbo B. » 2012.06.17. 11:05

Jah hát ők biztos tudják h mit csinálnak :D
Lehet azért írok ennyit a CA-król mert ez az egyik kedvenc egységem és más civvel is szeretném nyomni nem csak a hunokkal :D
A LAN-on nem voltam, így nem tudom h ott milyen zene volt, de lehet h csak én hallottam rosszul valamelyik streamen a zenét...
AoC - Military Technology Table

- Ez az SC mit is jelent?
- Scout.
- Ezért, diploma, nem jár.

Kép
Kép
Turbo B.
Fejlesztő
Fejlesztő

ElőzőKövetkező

Vissza: Általános