Mindenesetre örülök h most ismét 3 paréjjal lehet kezdeni a 6 helyett.
Csak kíváncsiságból, miért nem volt jó a 6 paréj?
A jún 15 update óta a hunok már cannon galleont se tudnak gyártani... Jó igen nem értek a balance hoz meg béna vagyok, de pl amelyik civnek nincs cannon galleon azoknak elég nehéz partra szállni az ellenség szigetén ha körbevan véve castle-val és a trebuchet meg nem lát el egy castle-ig sem. Mi lenne ha minden civ megkapná a cannon galleont? (nem elite)
A másik meg h a magyaroknál sztem megkéne cserélni a két UT-t, szal ami most van castle age-ban (a magyar huszár nem kerül aranyba), azt kéne impbe tenni és ami most van impben (CA: +1range +2attack) azt kéne castle ageba tenni. Nyilván így viszont elég erős lenne a CA castle ageban, szal pl lehetne csak a +1range és impbe meg lehetne akkor HCA is. Csak mert még nemigazán láttam imp-be CAzni embereket kivéve ha hunokkal voltak, és így a magyarok is már a castle ageban is lenne valami CA bónuszuk. Sztem a magyar huszár nem kerül aranyba fejlesztés az meg úgyis jó impben mivel akkor már fogyóban van az arany.
Amúgy CA ára most ugye 40fa és 65 arany, sztem még ez is drága és milenne ha 40fa, 60arany lenne, így +15fával és +15arannyal drágább a CA mint a crossbowman, és így talán több civet látnánk CA val rohangálni. Igaz h a hun CA akkor megint olcsóbb lenne de pl lehetne -10%al castleban, -15%al impben olcsóbb a mostani -15%, -20% helyett.
Nemtudom h jól hallottam e de a magyarok induló zenéje, ami a játék indítása alatt van, mikor számol vissza 10től mintha megváltozott volna, és elég fura volt aza zene ami most van, de lehet h tévedek...
Most ugye a sima Onagerrel is lehet vágni fát. Ez miért? Sztem épp ez a különlegessége a Siege Onagernek h csak azzal lehet fát vágni, mármint a mangonel/onager/siege onager trió közül.
Ja és még mindig zavar h a hunoknak nincs kőfala, meg már cannon galleon se na mind1