Sziasztok!
Én is nagy Age of Empires 2 rajongó vagyok és hallottam hogy jön egy kiegészítője, nevezetesen a Forgotten Empires, amit nagyon jó ötletnek tartok,annak ellenére hogy ez egy nagyon régi játék,de mégis nagy kedvenc nemcsak nekem,de sokan másoknak is.
Na most néztem az 5 új népet (magyarok,inkák,olaszok,indiaiak,szlávok) és van egy-két dolog amiben nem értek egyet és őszintén remélem, hogy mielőtt ki jön ez a remek kiegészítő,lehet rajta javítani.
Akkor leírom hogy én miben módosítanék, ha a fejlesztőgárda tagja lennénk!
Magyarok:
Elérhető egységgé tenném a hand cannonert és a bombard cannont is (bár a hand cannoner fontosabb lenne!) , mert szerintem a középkori magyar hadszervezetben jelen volt a mezei tüzérség,gondoljunk csak Hunyadi Jánosra vagy a fiára az igazságos Mátyás királyra (fekete sereg!).
Kitérnék a védelmi épületekre!!!
Nagyon szíven ütött az, mikor megláttam, hogy a magyar nép nem kapja meg az erősített falat(Fortified Wall),és a Keepet(még ha a bombard towert nem is kapja meg).
A Magyar Királyság alapjában véve hódító nagyhatalom volt (Horvátország,Dalmácia elfoglalása,Halics zaklatása,Havasalföld és Moldva hűbéri függésbe vonása és stb.) de a tatárjárás és főleg a meg-megújuló és egyre erősödő intenzitású és végül hazánkat 3 részre szaggató török támadások miatt védekezésre kényszerültünk (utána meg a Habsburgok ellen is de az már az újkor történelme),védekező néppé váltunk.Ezért nem értem,hogy a magyarok nem kapják meg a Fortified Wall-t és a Keepet,mert ez olyan mintha nomád nép lennénk (a játékban természetesen

D mint pl. a gót, mert vándorló nép volt vagy a mongol ja meg persze a hun is

). Gondoljunk csak az első,a második és a vesztes mohácsi csata után a harmadik végvári vonalra,amely megakadályozta, hogy a törökök betörjenek Itáliába,Ausztriába vagy Csehországba stb.A Magyar Királyság volt Európa és ezáltal a kereszténység védőbástyája!!!! De természetesen a "végvári vonal" alatt nem azt értem, hogy az egész déli határunk, majd utána az Adriai-tengertől a Felvidékig húzódó végvári láncolat várfalakkal volt egymáshoz "láncolva"! De akkor is nekem nagy szívfájdalmam h a magyar nép nem jut hozzá a Fortified Wall-hoz és a Keep-hez!!! Mert megérdemelné!
Még fogok írni egy-két javaslatot , tippet ha tartatok igényt rá!!! addig is szevasztok

!