Random Team Tour indul!

Re: Random Team Tour indul!

HozzászólásSzerző: Apollo17hu » 2012.02.15. 20:34

TLW_Beszosz írta:Lol Apollo, ebben a pauses dologban nincs igazad. Most legalább kiderült múltkor mért léptél...

Nem volt ez titok, ha megkérdezted volna, elmondtam volna. (Volt, aki megkérdezte.)

TLW_Beszosz írta:Mikor az ember látja, h a csapattársa szarik egy nagyot a chat-ra, vagy annyira "szenved" a játékkal, h az egész játék kimenetelét jelenti, akkor na ná h pause. Főleg, mikor egy Andrew vs Margi áll szembe akkor bírja szegény ember felfogni mit kéne csinálnia? Ezzel a saját időmet és az övét is rabolom.

Egy fair csapatosztás ezzel számol. Másik oldalról úgy is nézheted, hogy a stoppolással mindenki idejét rabolod.

TLW_Beszosz írta:Taktikai megbeszélésre igen is fair dolog a pause!

vélemény a véleménnyel szemben...

TLW_Beszosz írta:Mivel sokan képtelenek csapatban játszani, másik meg próbál figyelni mindenkire, elég bosszantó ha szarnak a fejedre. Aki nem bír ÉRTELMESEN kommunikálni, csapatot segítő párbeszédre na azt kéne büntetni... Te is Apollo sokszor egyszemélyes magán akciókat csinálsz, meg néha mint Priby az úcsó pillanatban szólsz h hoppá itt már 10 perce segítség kellett volna... Jó lenne vlmi összhangot produkálni, amit nem bírok hangsúlyozni, ez csapatjáték, nem 1v1! Jó nem osztani akarom az észt, csak elmondtam a véleményem. :roll:

Próbál figyelni mindenkire, csapatban játszani? Ez lennél te? Számos olyan játékra emlékszem, amikor te pocketban boomoltál 0 katonával, és mire impbe értél, csodálkozva konstatáltad, hogy miért resignelnek allyk, amikor neked fullos sereged van.

Szerintem te az egyik véglet vagy, aki képes 3 kts miatt is behívni ally helpet, én (Priby?) meg a másik: ha úgy gondolom, hogy számomra minimális veszteséggel szaladgálhatnak enemy unitok az ecomban, akkor nem fogok feleslegesen ally-katonákat behívni. Jelezni természetesen jelzem...

Továbbra sem tartom korrektnek a taktikai stoppolást. Játék előtt vagy játék után kell az ilyesmit átbeszélni, ahogy azt tesszük is a lobbyban. Ha a többség nem ért velem egyet, akkor átírom a nevem. Nem leszek a játékotok elrontója.
Apollo17hu
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: kunyi » 2012.02.15. 20:51

majd kiderül Adam :P de én kérek elnézést ;)
kunyi
Profi
Profi

HozzászólásSzerző: Lui » 2012.02.15. 22:39

Azért Andrew télleg jobb TG-ben is :P talán még te vagy kunyi aki jó annyira mint ő.
Taktikai pause szvsz kellhet.
Amikor kunyival vagy andrewval vagyok ők rendszeresen elmondják játék elején milyen map mit kellene csinálni stb, de valóban egy gyengébb játékos nem tud game közben odafigyelni és nem fogja tudni, ezért jó a pause.
Olyan lehetne esetleg, hogy mindenkinek lenne fix taktikai pauseja vagy fix idejű taktikai pauseja...valami ilyesmi.
Lui
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.02.16. 03:28

No komment...
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: Turbo B. » 2012.02.21. 10:28

Lehet én vagyok a hülye és csak nem látom, de sztem a bal oldali menübe kilehetne rakni ezta MagyarRating -os dolgot.

Másik meg hogy most két helyen is le vannak írva a szabályok stb, ebben a topicban és itt is. Most melyik az érvényes? sztem jólenne tisztázni, összegezni 1 hszbe az egészet.
AoC - Military Technology Table

- Ez az SC mit is jelent?
- Scout.
- Ezért, diploma, nem jár.

Kép
Kép
Turbo B.
Fejlesztő
Fejlesztő

HozzászólásSzerző: Rolo » 2012.02.21. 11:23

A második az érvényes. Azt szerkesztettem utoljára és az tartalmazza a friss dolgokat, a moderátorok próbálják meg azt szerkeszteni. Am. én is hiányolom a menüben! :)
Rolo
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Előző

Vissza: Általános