A második forduló határideje elvileg ma, de én úgy gondolom, hogy mindig kaptok még kb 1 hét pótlási időt, ami alatt még lehet pótolni az elmaradt meccseket. Az első fordulóból sajnos még mindig hiányzik egy meccs, pedig igazán jó lenne már pontot tenni a végére.
Vannak időpontok, most már csak azt kéne tudni, hogy mi számít fordulónak. Mi Luival lenyomtuk az 1. és a 2. fordulót, de most a sorsolás szerint ismét 2. fordulót kellene játszanunk... Mondjuk az ellenfelünk még mindig az 1. fordulóval küszködik.
Jó ez igaz. Titeket is most visszadobott ugyanarra a körre, ahogy pl az AHUN-t és az FLM-t. Nem baj ne törődjetek ezzel, minden meccsre 1 (+1) héttel számolj és kész.
Javítottam a Bracketet: http://challonge.com/huncup2013 Remélem így átláthatóbb. És a fordulószámok az alsóágban egyet csúsznak.
Arra kérném a streamereket, meg akik coopolnak bajnokság alatt, hogy egy 10 percenként nyomjatok fejezet mentést. Egyszerűen alig van időm megnézni a meccseket, sokszor meg bealszok rajtuk. A gépem meg olyan kurva lassan tekeria receket, h fájdalom. Köszöntem!