Magyar klánok

Re: Off Topic

HozzászólásSzerző: JLHFans » 2012.02.28. 14:39

Rolo írta:Az a helyzet srácok, hogy Adam hozzászólása mindent elmond erről a dologról és azt hiszem ennél jobban a témát nehezebben lehetett volna összefoglalni. :) Felejtsétek el egymást, szerintem ez a legtisztább és legegyszerűbb, aztán majd aoe talin nyáron megbeszélitek egy sör mellett.

Egyébként Ádámnak meg neked van igazad, meg egyébként is, Beszoszon kívül senki mással sincs bajom, még Malloryval sem, sőt, jófejnek tartom éstisztelem a nagy többséget, meg szerintem én is változtattam mostanában a viselkedésemen a TG ekben jelentősen,szóval részemről maximálisan bennelennék a dologban, és még a dolgot is visszacsinálnám, azzal a feltétellel, hogyha tényleg ennyiben maradna a dolog, és innentől kezdve ha akár Beszosz (vagy akár én) folytatja a témát és egyetlen szót szól a dologgal kapcsolatban, akkor az repül innen.

Mert bármilyen fura, egyáltalán nem vok konfliktuskereső sőt, és én is baromira unom már az egészet, aszem nem is én keltettem a feszkót folyamatosan, szóval én hajlok rá, hogy lezárjuk.

A labda innentől a moderátorok oldalán pattog, remélem hogy lépnek, ha szükséges, és tiszteletben tartatják Beszosszal a klán és a fórumszabályzatot, és ha kell és másképp nem megy, akkor nagyon keményen felelősségre is vonják.
JLHFans
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Maxxtro » 2012.02.28. 14:54

nah, de akkor legalább kérünk valami rendőrségre küldött emailt, vagy felhivtad őket?
csak tényleg annyira kiváncsi vagyok, hogy leírni nem tudom.
A másik, hogy Beszosz: tanuskodom az ártatlanságod mellett, ha bevesztek a klánba 11
Maxxtro
Profi
Profi

HozzászólásSzerző: TLW_GyoreE » 2012.02.28. 14:57

a Rosszakat büntessük meg ,de a jók kaphatnak jutalompuszit Marg?? :D
TLW_GyoreE
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: WOodo » 2012.02.28. 15:23

Maxxtro írta:nah, de akkor legalább kérünk valami rendőrségre küldött emailt, vagy felhivtad őket?
csak tényleg annyira kiváncsi vagyok, hogy leírni nem tudom.
A másik, hogy Beszosz: tanuskodom az ártatlanságod mellett, ha bevesztek a klánba 11

szerintem ne remélj semmi ilyesmit maxxtro... ezt te sem gondoltad komolyan???? :mrgreen:
WOodo
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Maxxtro » 2012.02.28. 19:11

Pedig komolyan gondoltam.
Maxxtro
Profi
Profi

HozzászólásSzerző: Leto_Benzin_ » 2012.02.28. 19:39

Margi, 1 hét kitiltás!
Utána visszajöhetsz, de véglegesíthetem, ha folytatod. Újra regisztrálni meg ne próbálj, akkor egyből tiltalak.
A többieknek pedig tilos a fikázás ezek után, szóval ezt értsétek úgy hogy nem csak Marginak kell hallgatnia, hanem pl Beszosz sem kezdheti a vitát.
téma lezárva
Leto_Benzin_
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rolo » 2012.02.28. 20:32

Most ezt nem értem priby...szerintem tudomásul vette, nem kellett volna még kitiltani, csak akkor ha reagál a hozzászólásodra. És am. abban igaza van, hogy Beszoszt sem kell védeni mert ő is ugyanannyira ludas ebben a dologban. Szóval szerintem majd csak akkor tiltsd ki, ha nem értette meg a figyelmeztetést.
Rolo
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Leto_Benzin_ » 2012.02.28. 20:38

bocs, de ez a feljelentelek dolog már kicsit túllő mindenen...
majd talán ebből tanul...
Leto_Benzin_
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Maxxtro » 2012.02.28. 20:40

Igen, ezt mindig imádtam Pribyben, hogy alapvetően igazságosan vélekedik az esetekről, de ebben az esetben nagyon erősen a döntése ellen vagyok: teljes mértékben unfair. Ha beszosz is kapna egy hét bannt, úgy oké, így viszont nevetséges és finoman szólva protekció.
S ez tökéletesen izlések és pofonk: valaki feljelentéssel fenyegetőzik, valaki kurva anyázik, mind a kettő alpári és aljas, ki vagy te hogy eldöntsed?
Maxxtro
Profi
Profi

HozzászólásSzerző: Rolo » 2012.02.28. 20:57

Osztom.
Rolo
Adminisztrátor
Adminisztrátor

ElőzőKövetkező

Vissza: Általános