Oldal: 1 / 2

AoC Tali 2013 élménybeszámoló

HozzászólásElküldve: 2013.07.14. 21:20
Szerző: Leto_Benzin_
[center]Kép[/center]

Július 12-14 között sikeresen megrendezésre került a 2013-mas AoC Találkozó. A házigazda vasálarc volt, a helyszín pedig a balatonalmádi nyaralójuk. Ő és Stranger már előbb érkeztek, majd pénteken délután megérkezett még Lui és Mallory is. Valamivel később jött Priby, illetve Apahun és felesége. Az esti órákban pedig Beszosz, Kokesz, Krisz, Rolo, Ultra, Games és Mad is odataláltak. Ez után megkezdődhetett a LANozás késő éjjelig. A komolyabb labdarúgók hajnalig éberkedtek, erről majd lesz videó is! :) Másnap folytattuk a játékokat és megérkezett AoM92 és szuli61 is és ők is játékba álltak. Este megalakultunk páran és meglátogattuk a város központjának kocsmáit. Vasárnap délelőtt már csak egy játékra maradt idő. Mindösszesen 26 játszmát sikerült lenyomnunk a 3 nap alatt.

[center][youtube]Xye0qqSFOqo[/youtube][/center]

Képek: Letöltés
Recek: Letöltés

Ezúton is köszönet illeti vasálarcot, amiért megszervezte, helyet biztosított, illetve állta a találkozó költségeit. Szintúgy óriási köszönet jár Apahunnak és Anyahunnak is, amiért hozták a rengeteg ételt, az infrastruktúrát, gépeket és még sok mást.

Köszönjük mindenkinek a részvételt! Várjuk az élménybeszámolóitokat! :)

Re: AoC Tali 2013 élménybeszámoló

HozzászólásElküldve: 2013.07.14. 21:36
Szerző: TLW_Beszosz
Én nem tudom, hogy Ákos meg Apahunék a kaja melyik részét hogy intézték, de nagyon finom volt minden és köszönjük, hogy ilyen jól elláttok minket! :) Szerintem jól sikerült ez a tali is, én csak azt bántam h egyik nap se volt olyan gatyarohasztó idő, h lemenjünk fürdeni a balcsira. Jó volt a társaság, csak Rolo sírt állandóan. :D Meg Ákosnak voltam legnagyobb aranyköpései. Aki lemaradt róla annak leírom, mert én szakadtam rajta. :)
Ákos (olyan 5 perc játék után) megszólal: te én perzsával vagyok, de ezek kínaiul beszélnek. Games játszott mellette, ő talán még a fülest se találta meg v hogy volt. Aztán nézik, rájönnek hogy Ákos vette fel Games fülesét és az ő játékát hallgatta. :D
Mallory meg a nagy varászló, kártyatrükkökkel szédítette a fejünket. Ügyes kezű, nem csoda ilyen jó AoC-ban is. :D Pár videó készült róla.

Re: AoC Tali 2013 élménybeszámoló

HozzászólásElküldve: 2013.07.15. 10:11
Szerző: kokeszhun
Nagyon jó volt az age tali, mint mindig most is jól éreztem magam. Kiderült hogy mallory nem csak jo játékos hanem bűvész is.

Re: AoC Tali 2013 élménybeszámoló

HozzászólásElküldve: 2013.07.15. 11:10
Szerző: Lui
Erről a füleses perzsa vs. kína sztoriról lemaradtam, de elég viccesen hangzik :D
Jó de Games azért alakított a hétvégén és nem csak age ofban :D

Re: AoC Tali 2013 élménybeszámoló

HozzászólásElküldve: 2013.07.15. 11:18
Szerző: Lui
Leszedtem a képeket és az elsőn látszik egy hosszú kábel, na azt azért megmagyarázom, mert kimaradt a beszámolóból, tehát a két ház amiben voltunk egymással szemben helyezkedett el és egy 50es kábellel kellett összekötni azokat, hogy lehessen LAN kapcsolat. Ebben a nehézség az volt, hogy úgy vezessük át az utca felett, hogy az elég magasban legyen és ne képezzen akadályt a nagyobb kocsiknak, de a Mallory - Stranger - Lui trio, ezt is megoldotta!

Re: AoC Tali 2013 élménybeszámoló

HozzászólásElküldve: 2013.07.15. 22:15
Szerző: TLW_Beszosz
Lui írta:Leszedtem a képeket és az elsőn látszik egy hosszú kábel, na azt azért megmagyarázom, mert kimaradt a beszámolóból, tehát a két ház amiben voltunk egymással szemben helyezkedett el és egy 50es kábellel kellett összekötni azokat, hogy lehessen LAN kapcsolat. Ebben a nehézség az volt, hogy úgy vezessük át az utca felett, hogy az elég magasban legyen és ne képezzen akadályt a nagyobb kocsiknak, de a Mallory - Stranger - Lui trio, ezt is megoldotta!


11, ja az kemény volt, de félreértések végett az 50 méteres kábel akart lenni. :)

Rolo, tőled meg azt akartam kérdezni mivel etetted azt a szegény Polot? Visszaváltásoknál kicsit nyomta a kormot. :)

Re: AoC Tali 2013 élménybeszámoló

HozzászólásElküldve: 2013.07.15. 22:40
Szerző: Rolo
Ja tudom, azért van mert dízel és már nem fiatal... meg többet kellene mennem vele hosszabb utakra...Dízelek ilyenek...

Re: AoC Tali 2013 élménybeszámoló

HozzászólásElküldve: 2013.07.16. 17:09
Szerző: TLW_GamesJr
Találtam a szatyrom legalján (amit egyébként ki sem pakoltam teljesen :O) egy kb 1,5-2m közötti szürke hálókábelt, és fogalmam sincs hogy került oda. Ha valakinek nagyon hiányzik és úgy alakul, hogy pár kilométeres távolságra leszünk egymástól, akkor visszaadom :)

Egyébként nekem a taliról az jut eszembe, mikor én játszottam "spanyollal", majd imp-ben mikor felépítettem a várat és készítettem volna a conquistador-okat, akkor vettem észre, hogy góttal vagyok, mely meglepettségemet hangosan éreztettem, és mad, aki velem volt és mellettem ült furán nézet rám :O

Ki gondolta volna hogy azt a játékot is elveszítjük :)

Re: AoC Tali 2013 élménybeszámoló

HozzászólásElküldve: 2013.07.16. 21:23
Szerző: stranger
Rolo írta:Ja tudom, azért van mert dízel és már nem fiatal... meg többet kellene mennem vele hosszabb utakra...Dízelek ilyenek...


Erre mindig azt mondom ahol a fust ott az ero is :)

Re: AoC Tali 2013 élménybeszámoló

HozzászólásElküldve: 2013.07.20. 21:55
Szerző: vasalarc
Koszonjuk apahunnak es csaladjanak a segitseget .kulon koszonet stranger andrisnak, aki szinten nagyon sokat segitett. En jol ereztem magam . Jovore is probaljunk valamit osszehozni . Ui.kulon orulok az uj ismeretsegeknek ..(Szuliek)