Oldal: 1 / 1

Mentett játék folytatása (restore) Voobly-n

HozzászólásElküldve: 2013.07.30. 00:54
Szerző: AgeofMaster
Gyakran előfordul, hogy 1-1 játékos kiesik a játékból (droppol). Ilyenkor a többiek menthetnek, amit bizonyos esetekben a kipottyanó játékossal együtt tudnak folytatni (restore). Egy nem túl régi frissítés és update alkalmával a restore opció is elérhetővé vált Voobly-n a játék szobákban, nagyban megkönnyítve ezzel a mentett játékok folytatását.

1. lépés: Ha elkészült a szoba, akkor első lépésként a hostnak a beállítások (settings) menüpontban ki kell választania a "Restore game" opciót.

2. lépés: Ha ez megvan akkor jelöljük ki a "Restore from Save Game" opciót:

3. lépés: Ezután lehetőségünk nyílik az alatta felsorolt mentésekből kiválasztani azt, amelyiket folytatni szeretnénk. Ha ezt megtörtént kattinsunk az "Oké" gombra. Ezután meg fog jelenni a játékbeállításokban a mentett játék neve, ezzel jelezve, hogy az adott játék kerül folytatásra ebben a szobában.

4. lépés: Ha a játékosok megérkeztek a szobába kattintsunk az Indítás (Launch) gombra.
Fontos megjegyezni, ha valakinek át van húzva a neve, akkor a restore nem lehetséges, mert az illető végleg kiesett a játékból.

5. lépés: Végül pedig, ha az összes játékos belépett és bexelték az "I am ready" (kész vagyok) gombot akkor nem maradt hátra más mint, hogy induljon a játék!

gl & hf

Re: Mentett játék folytatása (restore) Voobly-n (új)

HozzászólásElküldve: 2013.07.30. 17:57
Szerző: Apollo17hu
Király vagy! Köszi.

Re: Mentett játék folytatása (restore) Voobly-n (új)

HozzászólásElküldve: 2013.07.30. 22:22
Szerző: AgeofMaster
Nincs mit :)