TLW_Beszosz írta:Lol Apollo, ebben a pauses dologban nincs igazad. Most legalább kiderült múltkor mért léptél...
Nem volt ez titok, ha megkérdezted volna, elmondtam volna. (Volt, aki megkérdezte.)
TLW_Beszosz írta:Mikor az ember látja, h a csapattársa szarik egy nagyot a chat-ra, vagy annyira "szenved" a játékkal, h az egész játék kimenetelét jelenti, akkor na ná h pause. Főleg, mikor egy Andrew vs Margi áll szembe akkor bírja szegény ember felfogni mit kéne csinálnia? Ezzel a saját időmet és az övét is rabolom.
Egy fair csapatosztás ezzel számol. Másik oldalról úgy is nézheted, hogy a stoppolással mindenki idejét rabolod.
TLW_Beszosz írta:Taktikai megbeszélésre igen is fair dolog a pause!
vélemény a véleménnyel szemben...
TLW_Beszosz írta:Mivel sokan képtelenek csapatban játszani, másik meg próbál figyelni mindenkire, elég bosszantó ha szarnak a fejedre. Aki nem bír ÉRTELMESEN kommunikálni, csapatot segítő párbeszédre na azt kéne büntetni... Te is Apollo sokszor egyszemélyes magán akciókat csinálsz, meg néha mint Priby az úcsó pillanatban szólsz h hoppá itt már 10 perce segítség kellett volna... Jó lenne vlmi összhangot produkálni, amit nem bírok hangsúlyozni, ez csapatjáték, nem 1v1! Jó nem osztani akarom az észt, csak elmondtam a véleményem.![]()
Próbál figyelni mindenkire, csapatban játszani? Ez lennél te? Számos olyan játékra emlékszem, amikor te pocketban boomoltál 0 katonával, és mire impbe értél, csodálkozva konstatáltad, hogy miért resignelnek allyk, amikor neked fullos sereged van.
Szerintem te az egyik véglet vagy, aki képes 3 kts miatt is behívni ally helpet, én (Priby?) meg a másik: ha úgy gondolom, hogy számomra minimális veszteséggel szaladgálhatnak enemy unitok az ecomban, akkor nem fogok feleslegesen ally-katonákat behívni. Jelezni természetesen jelzem...
Továbbra sem tartom korrektnek a taktikai stoppolást. Játék előtt vagy játék után kell az ilyesmit átbeszélni, ahogy azt tesszük is a lobbyban. Ha a többség nem ért velem egyet, akkor átírom a nevem. Nem leszek a játékotok elrontója.